Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 vodan in forumlarindaki "5 bin TL butcem var, en kallavisinden jip ne alirim?" sorusu soran hatunlar gibi hissediyorum bunu sorarken ama bir turlu bir karara varamadim. 1- filo arabasi olacak, 3 tane alacagim. ona gore cok pahali olmamasi lazim. (lease etme ihtimalimde var) 2-ben kendim hic kullanmayacagim, dolayisi ile donanimi umurumda degil. klimasi olsun, yazin icinde elemanlar gebermesin, kisin usumesin, yeter. 2- Kronik sebeplerden serviste sik yatmasin. servisi bol, yan sanayi parcasi bol bir seyler olsun. 3- Ofisi kemerburgaz taraflarina tasima ihtimalim var, dolayisi ile oranin sert kisinda sapitmamasi lazim. 4- otomatik vites secenegi olmali, arada hatun eleman da kullanacak cunku. 5- dizel olursa iyi, ancak sart degil. 6- carpti mi parcaladi mi masrafi az olmasi lazim. 7- imaji onemsiz, satisa falan da bunlarla gidilecek ama kimsenin arabayi gordugu falan yok zaten satislarda. otomatik vites talebim nedeniyle cikmaza girdim. onerilere acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 random hyundai ya da fiat direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ACCENT BLUE 1.4 CVVT BiZ OTM aklimda olan araclardan. ACCENT BLUE 1.6 CRDI BiZ OTM da oyle, ancak fiyat kallavi oluyor 3 tane almaya kalkinca. ancak dusununce bu arabalar gunde 80 km falan rahat yapacaklar en az. masrafini da cikarabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 symbol ve duster larda otomatik vites yok. ondan dolayi onlari kategori disinda biraktim mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 filo arabaları fix zaten accent linea fluence fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o listeye focus ta ekle :P aslinda kucuk sinifa mi yonelsem, i20 falan nasil olur acaba? parki falan da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 linea 1.3 multijet emotion işinizi görür. ya da i20 olabilir mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 i20 iyidir artı parçaları falan o kadar pahalı değil. Benzinli modellerinin yakıt tüketimi de gayet ekonomik. Onun dışında şu an Opel'lerde de kampanya var eski kasa Corsa'ları satmak için indirime gitmişlerdi CDTI motorla da fazla bi problem yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Selam, Diesel ve otomatik bir arada dediğinde biraz sıkıntı. Benzin+otomatik bence sana daha büyük sıkıntı olur :) Yeni Megane HB Business 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 49.950 TL ACCENT BLUE 1.6 CRDI BiZ OTM 45.600 TL ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM 46.900 TL Hepsinde ABS+ESP+ASR standart. Renault'da şanzıman 6 ileri otomatik, Hyundai için bu 4 ileri. Servis periyodları, periyodik servis ücretleri, garanti sürelerini kıyasla. Atıyorum 100bin km servis maliyetleri ne olacak sana mesela. Ortalama tüketim değerine +10% ekle ve 100bin km yakıt maliyetlerini kıyasla. Satmak istediğindeki piyasa değerleri de önemli elbette nüfusuna geçirmeyeceğine göre :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Selam, Renault 1461cc 81kW @ 4000rpm 240Nm @ 1750rpm 185 km/h 11,9s 0-100km/h 4,0-5,2-4,4 lt/100km (şehir dışı-şehir içi-ortalama) 1309 kg 4302mm uzunluk 1808/2037mm genişlik (gövde/ayna dâhil) Hyundai 1582cc 94kW @ 4000rpm 265Nm @ 1900-2750rpm 190 km/h 10,7s 0-100km/h 4,5-7,1-5,6 lt/100km (şehir dışı-şehir içi-ortalama) 1210 kg 4370mm uzunluk 1700mm genişlik Bence tüketim değeri sebebiyle Renault. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kiralama seçeneğini direk es mi geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Abi megane'ın sınıfında olan araç elentra değil mi? Accent nası bu fiyata satılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Selam, Ben bilmem, sitesinden aldım o rakamları :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bütçeyi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz... Vodan'ın forumunda şimdi senin gibi yapanlara ilk cevap genelde böyle :) Ford Fiesta 1.4 Otm. var arkadaşımda ve bence fena değil. 8,5lt/100km benzin tüketiyor şehir içinde. 35.720 TL - 37.100 TL arasında da fiyatı var ki makul görünüyor aslında. Aynı fiyatlara Corsa vb de var ama Opel'in şirket aracı için biraz kırılgan olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca tüketimi de daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 oha hunday aksent 45k mı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bi ara bi arac kiralama hizmeti kia rio vermisti, cok sevmistim. Ne durumda, belki guzel alternatiftir diye bakayim dedim de, o ne ya agizlarini 42 den aciyorlar bombos manual arac icin. vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bende sirket araci olarak clio var yakit tuketimi olarak baya iyi ama can guvenligim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 @jacabo +1 2011 model arabada nasıl ABS olmaz nasıl ekstra donanım içine girer kafam almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 symbol di mi? yoksa diğer cliolarda standart onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yeni clio da gayet net olmus bu arada ama gerizekalilar EDC veya herhangi bi otomatik getirmeyi unutmuslar. Lansman fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ahah ben de ona bakıyordum, baya güzel yapmışlar. içini de güzel yapmışlar beğendim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 jacabo said: bende sirket araci olarak clio var yakit tuketimi olarak baya iyi ama can guvenligim yok ++++++++++++... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 gleoddyn said: symbol di mi? yoksa diğer cliolarda standart onlar. Evet Symbollerde ABS diye bir şey yok direkt eski usul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 astra sedan classic alin gecin, fazla vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bizim şirkette de Symbol var, ben araç boştaysa bile kendi arabamı kullanıyorum. Benzin kaç paraysa veririz, o araca binmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar