Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sirket icin arac tavsiyesi

Namessar

Öne çıkan mesajlar

vodan in forumlarindaki "5 bin TL butcem var, en kallavisinden jip ne alirim?" sorusu soran hatunlar gibi hissediyorum bunu sorarken ama bir turlu bir karara varamadim.

1- filo arabasi olacak, 3 tane alacagim. ona gore cok pahali olmamasi lazim. (lease etme ihtimalimde var)

2-ben kendim hic kullanmayacagim, dolayisi ile donanimi umurumda degil. klimasi olsun, yazin icinde elemanlar gebermesin, kisin usumesin, yeter.

2- Kronik sebeplerden serviste sik yatmasin. servisi bol, yan sanayi parcasi bol bir seyler olsun.

3- Ofisi kemerburgaz taraflarina tasima ihtimalim var, dolayisi ile oranin sert kisinda sapitmamasi lazim.

4- otomatik vites secenegi olmali, arada hatun eleman da kullanacak cunku.

5- dizel olursa iyi, ancak sart degil.

6- carpti mi parcaladi mi masrafi az olmasi lazim.

7- imaji onemsiz, satisa falan da bunlarla gidilecek ama kimsenin arabayi gordugu falan yok zaten satislarda.

otomatik vites talebim nedeniyle cikmaza girdim. onerilere acigim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Diesel ve otomatik bir arada dediğinde biraz sıkıntı. Benzin+otomatik bence sana daha büyük sıkıntı olur :)

Yeni Megane HB Business 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 49.950 TL
ACCENT BLUE 1.6 CRDI BiZ OTM 45.600 TL
ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM 46.900 TL

Hepsinde ABS+ESP+ASR standart.
Renault'da şanzıman 6 ileri otomatik, Hyundai için bu 4 ileri.

Servis periyodları, periyodik servis ücretleri, garanti sürelerini kıyasla. Atıyorum 100bin km servis maliyetleri ne olacak sana mesela. Ortalama tüketim değerine +10% ekle ve 100bin km yakıt maliyetlerini kıyasla. Satmak istediğindeki piyasa değerleri de önemli elbette nüfusuna geçirmeyeceğine göre :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Renault
1461cc
81kW @ 4000rpm
240Nm @ 1750rpm
185 km/h
11,9s 0-100km/h
4,0-5,2-4,4 lt/100km (şehir dışı-şehir içi-ortalama)
1309 kg
4302mm uzunluk
1808/2037mm genişlik (gövde/ayna dâhil)

Hyundai
1582cc
94kW @ 4000rpm
265Nm @ 1900-2750rpm
190 km/h
10,7s 0-100km/h
4,5-7,1-5,6 lt/100km (şehir dışı-şehir içi-ortalama)
1210 kg
4370mm uzunluk
1700mm genişlik

Bence tüketim değeri sebebiyle Renault.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütçeyi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz... Vodan'ın forumunda şimdi senin gibi yapanlara ilk cevap genelde böyle :)

Ford Fiesta 1.4 Otm. var arkadaşımda ve bence fena değil. 8,5lt/100km benzin tüketiyor şehir içinde. 35.720 TL - 37.100 TL arasında da fiyatı var ki makul görünüyor aslında.

Aynı fiyatlara Corsa vb de var ama Opel'in şirket aracı için biraz kırılgan olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca tüketimi de daha yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...