knox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 2013 monogatari yili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 commieden çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 off bu akdar bos bi aniem yok cidden ya. ama iyi yapoıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 haha izledim ilk bölümü aynen boş muhabbete devam arkadaşlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 e bu serinin olayı WORDWORDWORDWORDWORDWORDWORDWORDWORD zaten bide saçma güzel görselleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bazi karakterler icin,izliyorum/seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben plot için izliyorum dat plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 nihayet herkes itiraf etmiş. karen screentime nasıl? çoksa izlemeyi düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mortis said: haha izledim ilk bölümü aynen boş muhabbete devam arkadaşlar ^_^ ilk bölüm yok bu arada 4 bölüm cıkarıcaklar bugun yarın toplamda. 2 hour tv specialmıs. karen screen time=meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 2 çıkmış. meh hepsini birden çevirememişler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ha uzun bi seri olmayacak mı :/ özlemiştim oysa ki ya ne kadar laf atsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 lan dedim ya 100 dakika diye neko kuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 black hanekawa ne tatli olmus oyle argh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Plot mükemmel ya, nesini beğenmiyosunuz. Bir animeden beklenebilecek her şeyi veriyor işte... En mükemmel plot http://i.imgur.com/sj8uJ.png Tamam, her şeyi olmasa da Catgirls>All olduğundan eşitsizlik Nekomonogatari lehine sonuç veriyor en azından. Her şeyden fazlasını veriyor da diyebiliriz tabii. Shinobu aşırı tatlı ayrıca. Nisemonogatarideki konuşmalarıyla filan daha da mükemmeldi ama suskun hali de çok tatlı. Bir de; http://en.wikipedia.org/wiki/Bakemonogatari#Anime said: It was announced on a flyer released with Tsukiomonogatari that Nekomonogatari (Kuro) will be followed by a planned 26-episode anime television series spanning the novels from Nekomonogatari (Shiro) (猫物語(白)?, "Cat Story (White)") to Koimonogatari.[17] Şunun tarihi belli değil diye mi açıklamadan geçmişler, yoksa Nekomonogatari Kuro biter bitmez Shiro'yu yayınlamaya başlıycaklar da o yüzden mi tarih yazmamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 2013 içinde olucak o 2 courluk neko white ve sonrası tarih belli değil ama bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ilk 3 partta 1 saniyelik cameo mu olur lan cizıs kırayst şaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 addsfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 3 bölüm boyunca konusuyolar, iceriği olan tek cümle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bitirdim hepsini.. iyice meh olmsu bu sefer. daha once diyodunuz hanakawe zaten bayık diyede bu kadarınıda beklemiyodum. produksyon kalitesinden izletiyo o kadar, onada anca dayandım. cünkü bu sefer baya düşüktü seviye aslında, visual style tasıtmıslar hepsini, oda daha ne kadar gider mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 görseller için izliyeceksen zaten bd ripleri izliyeceksin. içerik 2 ye katlanıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 meh kabukimonogatari daha çevrilmemiş... neyse girişi okuyam bari edik: Oshino Ougi kim lan Oshino Meme ile alakası ne? abow daha girişte gitti kafa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Muh dik. http://i.imgur.com/UKvV2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bİ DAKKA Bİ DAKKA bu kanbaru nereden?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 fan art belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 4. bölüm sonundaki previewda gösteriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar