roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 BB'nin son nefesiyle attığı bu adımı canlı canlı takip etmek isteyen bir roket adam olarak adamların yok olmama mücadelesini tek konuda takip etmek istiyorum. Here we go: http://www.youtube.com/watch?v=WlsahuZ_4oM&feature=youtu.be http://www.theverge.com/2012/9/25/3386476/blackberry-dev-alpha-b-l-series-photos-video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 telefon güzel duruyor aslında. klavyeye hasta oldum. http://ezinemark.com/include/ckfinder/userfiles/images/BlackBerry_10_screen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 rim sıçışından sonra battı sanırım ama baya iyi batsada kullanmaya devam ederim 4-5 yıl daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 keep on loving you videosu icin : so much win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 toparlarlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Klavye epic duruyor. Aslında çalışanlar için bayağı iyi bir konsept bb ama işte fena patladılar, üstüne düzgün model çıkartamadılar derken bununla beraber de kepenkleri kapatırlar; klavyeyi de samsung hacılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 klavye cehennem evet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 video'u izledim, bb'in bir çok modelini kullandım ama şu saatten sonra bana bb aldırıcak bir özellik göremedim. rim'in üstüne toprak atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ui nokia N9 arak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bu işlerden anlamam ama youtube commentlerinin birinden fatality gelmiş gibi said: a pathetic move by a desperate company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 fatalityden de pek anlamıyosun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ne güzel video çekmişler şarkı yazmışlar diye koşup alacak arkadaş da yazdığına göre gidebilirim şaka bi yana isteyen beğenen alsın tabi, niye almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben event de ustlerine dustukleri mevzulari gayet sevdim. Direkt olarak eski kullanici tabanlarina seslendikleri gibi ayni zamanda daha casual musterilere de hitap edecek seyler yapmislar. twitter, facebook, linkedin, foursquare in OS icinde native olmasi, muzik, kitap , film , app satislarini tek merkezde toplamalari, personal / Work switch ile farkli app layout ve security ayari (Balance), Baya gesture driven bir arayuze calismis olmalari, multitasking anlayisi (active frame), desktop ve mobil browserlar icinde en yuksek html5 rank ine sahip browser -1 numaraya oturdular bakalim- , bunlar hep BB nin gunluk ve is yasamini hizlandirma anlayisina uygun calmismalar. Ben bu adamlarin gercekten basarili olmasini istiyorum, zira yaptiklari cihazlarin kalitesi cok ileri duzeydeydi. Lazadiris in playbook politikasi ve faillarindan sonra bir diger muazzam potansiyele sahip projeyi de hic etmezler insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ya abi 2013 q2 ye falan kalacak gibi duruyo. mal mı bu arkadaşlar ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 eski cihazlara support geliyo mu mesela? 9900 bold bbx calıştıracak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Valla biraz mallar da , yonetimde degisiklik, projenin buyuklugu falan hep zaman. win7 phone da boyle olmustu hatirlarsan, mal gibi beklemistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 win7 phone ne abi.. esamesi okunmuyo. androide geçecekti bb. hata etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JEPYYo0-gfc klavye harika. arayüz güzel gibi. ama telefon biraz fazla kütük duruyor. kılıftaymışçasına duruyor hatta http://www.youtube.com/watch?v=ucXLx8vYDb4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o dev phone, gercek cihazin ekran boyutu disinda ortak ozelligi olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 daha da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tzxQ2YUjk50 sabrı olanlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bi de klavyeli olanı daha ufukta yok henüz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o telefon zaten bir blackberry'nin kalas bi kasayla kaplanmış hali. son tasarım ortaya çıkmasın diye yapmışlar yani, son hali o olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bunlar os preview sadece, cihazlar in henuz prototipleri vb sizmadi. Klavyeli model in release i digeriyle birlikte kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Esh said: eski cihazlara support geliyo mu mesela? 9900 bold bbx calıştıracak mı? bb 10 backward comp. degil bildigim kadariyla. Olmasin da zaten, lanet mevcut api leri yok olsun bitsin. Turkiyede corporate duzeyde kullanilmasina ragmen ozellikle orta dogu pazarinda domine ediyor adamlar hala. Yeni UI ve duzgun hw ile yeniden avrupa da ve kuzey asya da "kullerinden" dogmayi umit ediyorlar. Insallah olur lakin yeni OS leri siir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar