Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah Keşkem Ah Keşkem

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Bir dahakine uyanık ol, iyi niyet gösterisi yapma. Neden dersen senin yorumuna göre kabahatli olsan da iş sigortaya gittiğinde %100 kusursuz da çıkabiliyorsun.

Ben bir seferinde sabah mahmurluğuyla hızlı gelen arabayı görmedim yola çıkınca da yandan vurdum. Benim bulunduğum yerin adı cadde, onunki sokak diye %100 kabahatli çıktı ve üzerine para ödedi. Hızlı gelmeyiverseymiş.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın birisi geldi arkadan vurdu bana doğanda ve adamın fiorinasının önü göçüverdi. Benim doğanda kırık tampon 5 cm daha kırıldı. Arkadan vurduğu için %100 o suçlu ama karşıma 10 yetişkin erkek toplam 40 kişi toplanınca ben arabayı geri kaçırdım dedim ( dedirtildim) buda böyle anımdır
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünde kamyonet ara sokaktan çıktı 3 veya 4 şeritli yola. Gaza basıyor ve ben fren yapıp yol verdim ama ben kadar dikkatli değildi yandan gelen araba ve çarpıştılar. Böyle adamlara nasıl ehliyet vermişler hayret. Ara sokaktan hiç durmadan 3-4 şeritli yola atlamak!
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
fenn said:

Çok geçmiş olsun başlık sahibine

Ben kasko olayına karşıyım yahu 1200 tl veriyorsun her sene

Kaza değilde çalınmaya karşı yaptırırsam yaptırırım. Muhtemelen yaptırmam.

Geçen Şubat gibi babam beni arabayla Çavuşbaşında karda kaza yaptığında ki çok bir şey yoktu; sadece parçalar 7,5bin TL tutmuştu (Tepretoğlu'ndan gelen faturayı ustam gösterdi). Onca zaman ödedidiğim parayı amorti ettim :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Letsgetthesunshine said:

Neyse özeti alkol aldığınızda ya da hatunla kavga ederken araba kullanmayın.

koli bandı

En büyük keşkelerimden biri de bu.

Onun dışında kasko yaptırın abi kafa rahatlığıyla gezersiniz, hani dikkatle de alakası yok körün taşı gibi gelir en olmadık yerde biri vurur gider.

Ki kasko olayına ben de karşıydım ama yaptırsaydım su an kar/zarar denkleminde nötrleştirirdi kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

kasko yaptırsaydın bundan daha cok para öderdin sıkma canını.

Ama sen yinede yaptır kasko, profesyonel olarak kaza işinden anlıyorum, allah korusun daha kotu kaza olur, uğraşırsınız.

2 sene once adam bana çarptı, 2 arabada pert oldu.
Onun kaskosu yok, benim kasko var, ama %100 kusuru ona verdikleri için benim kaskom karışmadı sadece bana yapılan ödemeyi hızlandırdı.
Trafik sigortası 3. kişilere verdiğin hasarı yaklaşık 17000Tl ye kadar karsılıyor. sigorta bana 21 verdi, kendi arabası direk perte ayrıldı.Kendi arabası 20000 etse,
20000+4000den 24000 tl'ye patladı adamcağıza. Kasko olsa öderdi mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

babamin kaskosu bittikten 1 hafta falan sonra trafik kazasi gecirdi, trafik sigortasi vardi.

kendi beyanina gore gozu karariyor, direksiyonda beyin kanamasi gecirerek fenalasip karsi seride giriyor. ancak beyin kanamasinin darbe sonucu degil, kaza oncesi oldugunu ispat edemedik.

bugune kadar 300 bin tl ye yakin tazminat odedik, en az 200 bin tl daha yolda tahminen.

yapin kaskonuzu arkadaslar. artik trafik sigortasinin kapsami cok daha genis, ama gene de yapin. kaskosuz trafige cikilmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...