Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 arkadaşım amerika'ya gidiyor ekim ayında, amazon'dan şurdan burdan ucuz yollu bir tablet alacağım, o getirecek. pek anlamıyorum tabletlerden falan. öncelikle nette rahat dolaşayım, müzik dinleyeyim ve arada oyun oynayayım, film vs. izleyeyim. temel beklentilerim bunlar. müzik, film olayını falan da store'dan para ile çözmek istemiyorum. ya alete yükleyeyim kendi dosyalarımı ya da netten beleş çözümleri kullanabileyim. 7 inçlik bir alet olacak ve ucuz bir şey istiyorum. casual kullanımı olacak. wi-fi yeterli. şöyle bir baktım; google nexus 7 (199$), kindle fire hd (199$) ve samsung galaxy tab 2 (~250$) var ilk dikkatimi çeken. fiyat olarak daha da yukarı çıkmam zaten. bir de aletle uğraşmak istemiyorum. yok efendim app market'ten bir şey almak için vpn cart curt kastırmasınlar bana.. bu kriterlere göre nedir tavsiyeler? hangisini almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yollu tablet mi aha, ekim sonlarına doğru surface çıkacak o zamana kadar orda kalacaksa onu da düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nexus 7 alsın. eğer para vereceksen Kindle'ın ekosistem daha iyi ama vermeyeceksen Nexus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şöyle ki surface pro alma ihtimalim var zaten. lakin onun fiyatının bu aralıkta olacağını düşünmüyorum ve yeri tablet - ultrabook arası konumlandırılıyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 surface iyi çıkarsa bizi ister istemez lumia'ya da yönlendirecek gibi duruyor. tabletler telefonlar bilgisayarlar derken de fıtık bir woz çakması olabiliriz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gerge ye katiliyorum. Amazon network un hakki verilcekse fire, yoksa nexus 7 alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bu arada paradan kastım yılda 79$ verip Amazon Prime alacaksan bile Kindle değer. O kadar pahalı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 peki nexus 7'yi nasıl alacağım ben türkiye'den? =) gönderilecek adres amerika olacak zaten de.. vpn mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben de surface bekleyenlerdenim, nexus tablet her ne kadar google fani olsam da yetersiz gozuktu gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 surfacelar ucuz olmicak yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 win rt ile geleni diger tabletlerin, win 8 ile geleni de ultrabook'larin fiyat araliginda olacak demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 surface rt'nin 199$ olacağı söylentileri var. lakin surface pro almayı düşünüyorum. surface pro'yu da pro kullanacağım zaten. o sebeple de surface pro varken, surface rt almaya gerek yok. onun yerine android olsun, kenarda dursun diyorum. daha basit bir kullanım için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 surfacr çıkınca piyasa çok değişirmi büyük düşüşler olurmu arkadaşlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mumkunse mini ipad'i bekleyin. 10 gun icinde duyurulmasi bekleniyor. Diger tabletlerin de fiyatlarini etkileyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://zzkko.com/ainol-novo7-crystal-android-tablet.html şöyle bir site var. ainolun facebook sayfasından duyurdular. Ainolun jelly bean tableti, 109$ ve güzel görünüyor. Site fırsat sitesi ama ben herhangi bir yabancı internet sitesinden daha önce alışveriş yapmadım. Worldwide free shipping diyor. Bunu alabilir miyim tecrübesi olanlar yol gösterebilir mi sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bence alma, arıza garanti vs. araştır bi /summon GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Dedim ya abi, bozuk çıkarsa elinde kalıyor, çıkmazsa güzel tabletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bir haftaya kadar ttnet uygun şartlarda google nexus satmaya başlıcak deniliyor 500-600 lira olcakmıs. ne dersiniz surfacemi nexusmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 roket atar mı yoksa elektrikli testere mi? ne yapmak istiyorsun ki sen? çok çok çok boş bi soru, ona tepkim. sana değil yani. "ekranı olan bişi almak istiyorum" dercesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar