Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz Yollu Tablet

Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım amerika'ya gidiyor ekim ayında, amazon'dan şurdan burdan ucuz yollu bir tablet alacağım, o getirecek.

pek anlamıyorum tabletlerden falan. öncelikle nette rahat dolaşayım, müzik dinleyeyim ve arada oyun oynayayım, film vs. izleyeyim. temel beklentilerim bunlar. müzik, film olayını falan da store'dan para ile çözmek istemiyorum. ya alete yükleyeyim kendi dosyalarımı ya da netten beleş çözümleri kullanabileyim.

7 inçlik bir alet olacak ve ucuz bir şey istiyorum. casual kullanımı olacak. wi-fi yeterli.

şöyle bir baktım;
google nexus 7 (199$), kindle fire hd (199$) ve samsung galaxy tab 2 (~250$) var ilk dikkatimi çeken. fiyat olarak daha da yukarı çıkmam zaten.

bir de aletle uğraşmak istemiyorum. yok efendim app market'ten bir şey almak için vpn cart curt kastırmasınlar bana..

bu kriterlere göre nedir tavsiyeler? hangisini almalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://zzkko.com/ainol-novo7-crystal-android-tablet.html

şöyle bir site var. ainolun facebook sayfasından duyurdular. Ainolun jelly bean tableti, 109$ ve güzel görünüyor. Site fırsat sitesi ama ben herhangi bir yabancı internet sitesinden daha önce alışveriş yapmadım. Worldwide free shipping diyor. Bunu alabilir miyim tecrübesi olanlar yol gösterebilir mi sorun çıkar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...