ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Herkese selamlar, Şöyle bir tablomuz var mesela, #A B 1Armut Mutfak 2Elma Salon 3Kivi oturma Odası Ben bu listede bulunan her satırı 5x kere tekrarlasın istiyorum. Yani son hali, # A B 1 Armut Mutfak 2 Armut Mutfak 3 Armut Mutfak 4 Armut Mutfak 5 Armut Mutfak 6 Elma Salon 7 Elma Salon 8 Elma Salon 9 Elma Salon 10Elma Salon 11Kivi oturma Odası 12Kivi oturma Odası 13Kivi oturma Odası 14Kivi oturma Odası 15Kivi oturma Odası 16Kivi oturma Odası insert row, copy paste çözüm ama liste biraz kabarık. Kolay yoldan halletsem süper olacak. Kolayını bilen varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 CTRL + é ( ESC'in altindaki tus ) ? Edit : Liste daha uzunsa daha iyi bir cozum gerek tabi. Ufak bir formul/kod ile yapiliyodur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 macro olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Al o zaman macro. http://www.ozgrid.com/forum/showthread.php?t=132178 Yavassin dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 CTRL é ne yapıyor anlamadım :) macroya girmesem iyiydi. Liste 88 satir aslında. Çok dediğim de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ust hucreyi bulundugun hucreye kopyaliyor direkt. Gormuyo mu isini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 mxn matrix gibi düşünürsün. m1 hücresinin içindekileri " " olarak text gibi yana ekler sonra matris'ten sütuna çevirirsin. ama bu çok daha sıkıcı yani macro daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 macroyla insert row olayını halledicem. Sonrasını yine copy paste olacak. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Makro falan kasma bence, direk o işi yapanı bulsan neyse de elle kopyalayacaksan anlamsız yani. Şöyle et: Atıyorum A1 hücresine "Armut Mutfak" yazdıysan yanına da 4 hücre =A1 ekle, bu ek 4 kolonu hepsine yapıştır sonra, aynı değer 5 kere yanyana yazılmış olacak hepsinde. Sonra bunların en üstüne laf olsun diye bir başlık satırı ekle, a-b-c-d-e gibi doldur, maksat başlıklar boş olmasın. Sonra Insert * Pivot Table diyip, sağ tarafta çıkacak a-b-c-d-e alanlarını tek tek Row Labels kısmına taşı. Indentli falan da olsa hepsi alt alta 5 kere yazılmış olacak. Son olarak onları kopyalayıp git temiz bir yere Paste Special * Values olarak yapıştır. Geç kalmışım gerçi galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çok basit bir şey önericem. aynı listesi copy paste ile alt alta 5 kere kopyala. sutüna filtre koy sırala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aaa cidden ya... Yaptım ama macro ile :/ bi yarim saatimi aldı :( Rowları excelde macro kayıt ederek çoğalttım. Sonra Autohotkeyde yapmam gereken keystrokelar için macro falan yazdım :( abi ugrastigim sey nasıl bunalttıysa artık aklıma gelmemiş şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 behran said: çok basit bir şey önericem. aynı listesi copy paste ile alt alta 5 kere kopyala. sutüna filtre koy sırala =) AHAHAHAHAHAH. Cami acip kendimi atiyorum, behran haricindekiler arkamdan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 analitik dusunce bu mu lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu mu derken? mxn matrisi için mi dediydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Behran kesin projeleri falan son gün yetiştiren tayfadandır sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi excel i iyi kullanan herkes son dakikada ödev yapan adamlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 allahtan cevap atmamışım sdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dasaaa said: abi excel i iyi kullanan herkes son dakikada ödev yapan adamlardır aynen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar