Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OGS cezası

toggie

Öne çıkan mesajlar

selam.

kredi kartının limiti doldugundan yukleme yapılmamıs ogs'ye ve ben iki kez cezalı olarak gecis yapmisim. indirimli olarak toplam cezam 242 tl geldi.

normalde giselerde bazen okuyamayabiliyor cihaz, bu durumda plakaya tahsisli olan ogs cizahı olup olmadıgına bakılıp bakiyeden dusuyor diye biliyorum.

ama bu durumun bunla alakası yok tabi. ogs'ye tekrar para yukleyerek falan kurtulmanın yolu var mıdır bu abartılmıs cezadan?
Sosyal ağlarda paylaş

ogs iptal olmadiysa cezayi odemezsin para koydugunda, basvurdugunda duzeltirler. hatta hemen ertesi gun falan koyarsan kendileri sen sormadan duzeltiyor.

ogs iptal olduysa kacak gecis sayacak. gecmis olsun.

not: benim eski ziraat bankasi cihazini kopru de arada sirada okumazdi, cezali gecis yazar dururdu, cihazda bakiye oldugundan 1-2 gun sonra elle duzeltirlerdi, bir kere bile kendim basvurup duzelttirmedim. ancak kopru ve istanbul biraz farkli bir senaryo. burada cok fazla oluyor bu isler, ondan takip ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta içinde para yukleyerek normal ucretleri odeyerek halledebiliyomusuz. 1 hafta gectigi icin hesabım iptal edilmis ceza odeyecekmisim :'(

bu baslık da gelecekte ogs cezası yiyeceklere ornek teskil etsin. cezayı yediginiz gibi pesine dusmeye baslayın. yoksa soygun baslıyor.

bi de istanbul - ankara arası 15 tl nedir. haram olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

abi benim de dolum yapamadığı çok oluyor, eksi bakiyede kullanıyorum haftalarca.

sanırım garanti kıyak geçiyor, -30 liralara falan düştüğüm olmuştur.

hangi banka seninki?

o kıyak degildir, eksi bakiyedeki miktar kadar kredi kullandın sayıyorlardır ve cok kallavi faizi var, kredi kartı yanında melek kalır, bir ekstrelerini incele faiz almışlarmı bak. faiz yoksa iyiymis hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...