toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 selam. kredi kartının limiti doldugundan yukleme yapılmamıs ogs'ye ve ben iki kez cezalı olarak gecis yapmisim. indirimli olarak toplam cezam 242 tl geldi. normalde giselerde bazen okuyamayabiliyor cihaz, bu durumda plakaya tahsisli olan ogs cizahı olup olmadıgına bakılıp bakiyeden dusuyor diye biliyorum. ama bu durumun bunla alakası yok tabi. ogs'ye tekrar para yukleyerek falan kurtulmanın yolu var mıdır bu abartılmıs cezadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ben de geçen kaçak geçtim, ogs cihazı falan da yoktu bende. sordum, 46 liraymış ceza. hemen ogs cihazı aldım cezayı sildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 en uzun geçiş alınmıyor muydu bu tip durumlarda ya? araçta cihaz var sonuçta kaçak geçmiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyla ilgili [email protected] 'e mail at. Durumu ve ne yapman gerektiğini öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 DarKRideR said: en uzun geçiş alınmıyor muydu bu tip durumlarda ya? araçta cihaz var sonuçta kaçak geçmiyorsun ki en uzunun 10 katı + para cezası geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 benim araçta hiç bir şey yok ve hiç bir şey basmadan geçtim. o zaman ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi 7 gun oldu zaten. kac gunde cevap verirler ki maile? onumuzdeki pazartesiye kadar odemem lazım, indirim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Üstteki ceza geliyor işte. 10x+x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 11x? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sonuca gitmedim işlemi verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 10x+y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ya konuyla ilgili bilen biri bisey yazmıstır diye hevesleniyorum sonra ilkokul matemetigi cıkıyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ceza eve mi geldi? Öyleyse iş işten geçmiş olabilir. Normalde OGS'ye para yükleyip tekrar geçince ödemediğin ücretleri ödemesi lazım :P. Toplamda 10 kere ihlal hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hocam bence en yakın ogs zımbırtısı olan yere git, oraya sor. Gişelerin orada oluyor bunların yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Eve gelmedi netten baktim. 17 eylul'de yedim ikisini de. Yarin bi gideyim ama giseler de Izmir'de sacma sapan yerlerde yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ogs iptal olmadiysa cezayi odemezsin para koydugunda, basvurdugunda duzeltirler. hatta hemen ertesi gun falan koyarsan kendileri sen sormadan duzeltiyor. ogs iptal olduysa kacak gecis sayacak. gecmis olsun. not: benim eski ziraat bankasi cihazini kopru de arada sirada okumazdi, cezali gecis yazar dururdu, cihazda bakiye oldugundan 1-2 gun sonra elle duzeltirlerdi, bir kere bile kendim basvurup duzelttirmedim. ancak kopru ve istanbul biraz farkli bir senaryo. burada cok fazla oluyor bu isler, ondan takip ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 izmirde de çok oluyor plakaya bağlı ogsden düşüyorlar işte, buradaki durum farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi benim de dolum yapamadığı çok oluyor, eksi bakiyede kullanıyorum haftalarca. sanırım garanti kıyak geçiyor, -30 liralara falan düştüğüm olmuştur. hangi banka seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1 hafta içinde para yukleyerek normal ucretleri odeyerek halledebiliyomusuz. 1 hafta gectigi icin hesabım iptal edilmis ceza odeyecekmisim :'( bu baslık da gelecekte ogs cezası yiyeceklere ornek teskil etsin. cezayı yediginiz gibi pesine dusmeye baslayın. yoksa soygun baslıyor. bi de istanbul - ankara arası 15 tl nedir. haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 elesso said: abi benim de dolum yapamadığı çok oluyor, eksi bakiyede kullanıyorum haftalarca. sanırım garanti kıyak geçiyor, -30 liralara falan düştüğüm olmuştur. hangi banka seninki? o kıyak degildir, eksi bakiyedeki miktar kadar kredi kullandın sayıyorlardır ve cok kallavi faizi var, kredi kartı yanında melek kalır, bir ekstrelerini incele faiz almışlarmı bak. faiz yoksa iyiymis hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 toggie said: 1 hafta gectigi icin hesabım iptal edilmis ceza odeyecekmisim :'( benim dedigim oydu iste. ogs iptal edilmediyse sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ya 2 hafta ceza indirimi var. insan ogs'ye de 2 hafta sure verir. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar