kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25384441/ oh be. neydi yahu oyle. evrilmeyen yerimiz kalmamis, disler hala milyon yillik teknolojiydi. guzel oldu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi diş monopoly si buna izin vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yarım saat önce düşünüyordum daha hala şu işi çözemediler bütün insanlık kıvrandığı halde diye. da buna benzer haberler vardı daha önce, uygulamaya geçirebilecekler mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 diş hekimleri gg http://i.imgur.com/Kvx1Q.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Dişçilere geçmiş olsun diyelim bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 DİŞ ÇÜRÜKLERİ ÇÜRÜTÜLDÜ DİŞ DOKTORLARI PANİKTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 disciler gg mi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 KANSERE ÇARE DE BULUNMUŞ! OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 senin beni üç seferdir dolaştırıp / beklettiğin kanserin çaresi yok. adamla zamanında buluşmak mümkün değil. dört yaş büyüksün diye mi yapıyosun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 naz yapıyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hamallık tarih oldu estetik hiç gg olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bakteriler bu işten şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 saç uzamasını da durdursunlar artık. bi kestireyim saçı sakalı istediğim gibi öyle kalsın. berberler de gg olsun. bu ne olm sene 2012 hala neandertal gibi kıllarımız uzuyor. uzayan kılları makasla kesiyoruz ve bundan para kazanan milyonlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hadi hadi. beceremiyodunuz zaten. ay hava boşluğu kaldı, ay şekli oturmadı vs derken. ben evde kendim yapıyorum dolgularımı. pizza hamurundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 imamizer said: saç uzamasını da durdursunlar artık. bi kestireyim saçı sakalı istediğim gibi öyle kalsın. berberler de gg olsun. bu ne olm sene 2012 hala neandertal gibi kıllarımız uzuyor. uzayan kılları makasla kesiyoruz ve bundan para kazanan milyonlar var. hatta saçlarımız yağlanmasın ve hep "banyo yaptıktan 12 saat sonrası iyi oluyo saçlarım" kıvamında kalsın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 artık balıkla ayran da içelim. düşün abi sen içemiyorsun, ankara savaşını görmüş anadolu köylüsü de içemiyordu. hani yüzyıllardır milim ilerlemedik mi? oynasınlar balığın ayranın geniyle falan ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 vanlilar iciyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 her sene de buluyorlar bunu arkadaş. çoktan bulunmuşu var gerçi; doğru diyet, düzenli bakımla, ekstrem durumlar hariç çürümezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 olmuyor o iş öyle. tükürüğün asidite değeriyle alakalı daha ziyade. kimisinde illa çürüyor, kimisinde çürümüyor aynı bakımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dasaaa said: abi diş monopoly si buna izin vermez yüz bin milyar dolarlık şirketlerden bahsediyorus bütün hükümetleri kontrol ediyorlars! öldürürler olm adamı. Fırçalayın lan işte dişinizi tembel uyuşuk herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sam said: olmuyor o iş öyle. tükürüğün asidite değeriyle alakalı daha ziyade. kimisinde illa çürüyor, kimisinde çürümüyor aynı bakımla. orası öyle zamanla illa dişleri çürüyen insanlar var gerçi baya az sayıları ama hiç karşılaşmadım değil. ama bu buluştan en çok nasiplenenler "oh abi dişimi fırçalamak zorunda değilim artık" diye düşünen tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ya diş fırçalıyoruz da diş ipiyle filan nereye kadar, illa arası çürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bana diş ipi gerekmiyor valla normal fırçalamam yetiyor. ama diş etim çok sağlam değil benim de diş ipi kullanırsam kasaba dönüyor ortalık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar