Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HD iskender fiyaskosu, yemeyin yedirtmeyin.


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar bildiğin burası benim çöplüğüm burada benim borum öter mantığıyla restoran zinciri işletiyor. Ana merkezde bu restoranlar nasıl yönetiliyor, nasıl işe alım yapılıyor çok merak ediyorum. Bende bir avm restoranına gittiğim de acayip saçma davranışlar karşısında şok oldum. Ki sadece bana değil ben orada olduğum sırada restoranın şefi dahil tüm personel kaba ve umursamaz tavırlarla herkese terör estiriyordu.

Şimdide girip şikayetleri inceleyeyim dedim hemen hemen her restoranda durumlar aynı. Müşteri bile dövmüşler artık o derece.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/hd-iskender-restaurant
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün saat 19:20 civarlarında Maltepe carrefoursa avm de yemek yemek için gittiğimiz katta umuma açık yerde bulunan mama sandalyesini almak isteyen esimi HD İskender de çalışan T**S**isimli garson tartaklayip dövdü. Daha vahimi restoranın müdürünün tavrı benim yapabileceğim birşeyi yok oldu.

Şikayetçi olduk polis geldikten sonra HD İskender bölge müdürü geldi. O da siz kufretmissiniz onlarda sizden şikayetçi olacakmış şahitleri varmış dedi. Ben eşimin şimdiye kadar kufrettigini hiç duymadım.

Hele birde çocuklarının yanında asla böyle birşeyin olamayacağını madem öyle kamera sisteminden dudak okuyup bu ısı halledin dediğimizde kimseden ses çıkmadı.


ahahaahadhflsduıfgehlbuv
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...