Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi adamlar bildiğin burası benim çöplüğüm burada benim borum öter mantığıyla restoran zinciri işletiyor. Ana merkezde bu restoranlar nasıl yönetiliyor, nasıl işe alım yapılıyor çok merak ediyorum. Bende bir avm restoranına gittiğim de acayip saçma davranışlar karşısında şok oldum. Ki sadece bana değil ben orada olduğum sırada restoranın şefi dahil tüm personel kaba ve umursamaz tavırlarla herkese terör estiriyordu. Şimdide girip şikayetleri inceleyeyim dedim hemen hemen her restoranda durumlar aynı. Müşteri bile dövmüşler artık o derece. http://www.sikayetvar.com/firma/detay/hd-iskender-restaurant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ama high definition iskenderin tadı... hmmmmmppffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Burası Kurtlar Vadisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi iskenderlede alakası yok yani high definition hikaye. 280 resolution bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi sen iskenderi HDMI çıkışına bağlamamış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hdmi4 e abi kumandadan av tuşuna basıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Promosyonu yok diye yapıyorsun dimi hep bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hdmi kablosu dahil dediler gittik koaksiyel anten çıktı baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mikrodalga iskender değil mi bu? sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hd iskender'de bu kadar donen gerizekaliliga ragmen yemek yiyene dayak mustehaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CtrlX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 baydöner 1 bunlar 2 diablo3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 said: HD İskender Restaurant Su Fiyatı Çok Yüksek! e içme ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 720p mi 1080p mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 tamam vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Benim bildiğim mayhem adamları mahkemeye verir hayvan gibi tazminat alır sonra paraları yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 işte bunlar hep gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mayhem'den daha detaylı bir nlatım bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bugün saat 19:20 civarlarında Maltepe carrefoursa avm de yemek yemek için gittiğimiz katta umuma açık yerde bulunan mama sandalyesini almak isteyen esimi HD İskender de çalışan T**S**isimli garson tartaklayip dövdü. Daha vahimi restoranın müdürünün tavrı benim yapabileceğim birşeyi yok oldu. Şikayetçi olduk polis geldikten sonra HD İskender bölge müdürü geldi. O da siz kufretmissiniz onlarda sizden şikayetçi olacakmış şahitleri varmış dedi. Ben eşimin şimdiye kadar kufrettigini hiç duymadım. Hele birde çocuklarının yanında asla böyle birşeyin olamayacağını madem öyle kamera sisteminden dudak okuyup bu ısı halledin dediğimizde kimseden ses çıkmadı. ahahaahadhflsduıfgehlbuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ahaha ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 zaten kötü bi yerdi bayadır gitmiyodum da şikayetler bi acayip addgdfg said: HD İSKENDER RESTAURANNT İskenderin Sosu Çok ekşiydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 eminim mama sandalyesi almak istediği için dövmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 metro cityde senede bir iki kere yemişliğim var bir yamuğunu görmedim. standart ama yani aman aman değil. istanbul tekirdağ arası yolda max center mı ne oranın içinde bir ocakbaşı var ki aman yarabbi nasıl bir döner o ya şahane süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bende mayheme çekilişten döner çıktı yemeye gittiğinde vermediler sandım başlığı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bir kere yedim bir daha da yemem zaten capitolde schloskys in yerine açıldıkları için ayırca gıcığım dönerine sıçtıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 baydonerde yiyin iskenderi. baya iyi. sansa kesfetmistim ben. kunefesi de cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar