Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://cdn.myanimelist.net/images/anime/4/36007l.jpg 1966 yazının başlarıdır. Babasının işi dolayısıyla, lise öğrencisi olan Kaoru Nishimi sürekli okul değiştirmektedir. Bu onun için artık sıradan bir eylem haline gelmiş olsa da yeni sınıfına alışma sürecinde hep mide bulantıları çekmektedir. Nakil olduğu yeni okulunda ise sınıf başkanı Ritsuko Mukae ve okulun belalılarından Sentaro Kawabuchi ile tanışmasından sonra işler değişecektir. Ayrıca, Sentaro ve diğerleri sayesinde caz müziğinin çekiciliğini keşfedecektir. 12 bölüm. caz var. aşk var. piyano var. bateri var. 2012 ilkbahar konusunda adı geçmiş ama başlığı açılmamış. ben açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ben de açılmıştı diye aradım ama bulamadım. eskisinin topicini filan mı güncellense ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar