DoD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Almanya milli takımı kendine yakışanı giyiyor. Adamlar istedikleri takımı istedikleri yerden delebildikleri için problem yok bence =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kanat oyuncuların etkisizse göbekten oynamayı denersin. krasiç olsa, stoch gününde olsa denenmez tabi böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Buddha said: Öyle şey mi olur deney mi yapıor ya tutarsa?aykut yakın zamanda taraftar darbesiyle takımdan kapı dışarı edilince bir daha hiç bir takımda kendine iş bulamayacağını iyi bildiğinden teknik direktör olduğunda yapmak isteyip yapamadığı fantezilerini gerçekleştiriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 meireles den haber yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aykut Feneri severek ayrılacakmış... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Rıdvan hoca, Fenerbahçe taraftarı Aykut hocayı yedirmez kimseye dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe yönetiminin sözcüsü gibi bir şey zaten uzun zamandır. kolpalıyor kendine iletildiği şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 rıdvan haklı gayet, kimseye yedirmeyiz aykut hocayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kimsenin yemek istediği yok hocanızı zaten, bana kalırsa mümkün olan en uzun süre takımının başında kalsın ^^ rıdvan da azizin gönderdiği prompterdan konuşuyor işte, genel olarak saçmalaması bu yüzden yoksa normalde kafası çalışan bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 rıdvanın da inceden inceye fener taraftarına birlik çağrısında bulunması epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Meireles nasilmis sakatlık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Olcani iceri almislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 valla bilen, bilmeyen herkes aykut şöyle aykut böyle dedikçe arkasındayım ben aykut kocaman'ın. bu ne arkadaş, babanızın oğlu mu ya. aykut ne? herkes eleştirmek için bişeyler buluyo. aşağıdaki vidyoya bi bakın. http://www.futbolingo.com/haber/60288/%28Video%29-Beni-annem-olarak-maca-sokar-misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cacik said: meireles den haber yokmu aradı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sostizm said: Almanya milli takimi gobekten deldi herkesi. Oynarsannolur yani. Tek dogru taktik yok ki bu oyunda. Almanya orta sahası ile Türkiye'deki takımların orta sahası bir mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Oyle bisey femedim ki. Dedigim ortadan deletek de taktik ustunluk kurabilirsin, ornekleri var. bence Aykut Hoca ozellikle topuzun kanat verimsizligi sebeni ile merkezden gol arama cabasi bu. bence yanlis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 istisnalar kaideyi bozmaz. sıfır kanat organizasyonu olup sadece ortadan delmeye çalışan takım fail'lemeye mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Beklerine güveniyorsan direkt ortadan oynayarak oyunu kanatlara açmadan da oynayabilirsin. Alman milli takımının yanısıra A.C. Milan yıllarca bu şekilde oynadı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 moriarty said: valla bilen, bilmeyen herkes aykut şöyle aykut böyle dedikçe arkasındayım ben aykut kocaman'ın. bu ne arkadaş, babanızın oğlu mu ya. aykut ne? herkes eleştirmek için bişeyler buluyo. aşağıdaki vidyoya bi bakın. http://www.futbolingo.com/haber/60288/%28Video%29-Beni-annem-olarak-maca-sokar-misin of ne mukemmel bir yayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 4-1-2-1-2 aga fifada bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar