serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bu arada bu maç Fener şanssız mıydı fizban? Bence tam tersi şans Fener'den yanaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Her maçtan sonra tek avuntum iyiki Lig Tv almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 2 senedir fenerin nerdeyse her maçını izledim.. Fener defalarca bugünkü gibi rezil maç oynadı , ama hiç yenilmedi kadıköyde. Büyü sihir var demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 serjuhan said: Bu arada bu maç Fener şanssız mıydı fizban? Bence tam tersi şans Fener'den yanaydı.hayır yahu. bariz şanslıydık. aksini söyleyen de olmaz. ama biraz daha şanslı olsak şu maçı almamız bile mümkündü diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sayfa başına koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Esnaf said: ulan daum nasıl yerleştirdiyse sistemi ilk geldiği dönemden beri kim gelirse gelsin fb hep defansif oynuyor ashdasf Eh cok da mumla taktik aramayabgerek yok bence. Bu kadro da klasik Daum taktigi oynar. Cok gol atamaz 3er 5er ama puan toplar paso. 4 4 1 1 defansif olan taktigi soyluyorum. O kadro ile sampiyon olduydu FB. Kabul seyir zevki yuksek degil ama ise yarayan taktikti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Heh o şekil yani. Bu arada ben harbi harbi büyü felan olduğunu düşünüyorum Saracoğlu'nda. Şu halde bile yenilmiyor takım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yemişim öyle taktiği yenilelim daha iyi. Sadece başarı için taraftarlar takımlarını tutmuyor. Adam gibi futbol izletmeli 100 milyon euroluk kadro. Ayrıca bu kadro Daum taktiğinden başkasını oynamaz demekte çook komik. Gayette oynar oynatabilecek TD lazım. Kuyt Krasic Sow Hasan Egemen Meireless Topal. 7 tane as oynayacak oyuncu Daum Maum taktiği nedir bilmeden geldiler bu takıma. Bu takım hala top oynuyamıyorsa bunun Daum'la falan alaksı yok Aykut'la alakası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 HA BU ARADA VERILMEYEN PENALTIMIZ VAR, HAKKIMIZ YENDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lolcanıda trabzonda meydanda döver heralde taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi. http://s1.directupload.net/images/120924/6n8mc4co.swf ne kadar kotu olursa olsun su kadar da ayaga dusmesi cok vahim be adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi erkekler sinirli sinirli sövüyor kadınlar da kakara kiriri laf atıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aykut demelerine kıl oldum ama milletin tanımadığı insanlara bu şekilde sadece ismiyle hitap etmesine kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ulan olcan. fena bir sekilde elimizden kacirdik feneri. aykut istifa asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sow'un ayağına mı vurdu orda bambaaaaaaa yoksa topa mı çözemedim, gören var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sow'da heralde tr ye gelmis en narin zencidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/199925_10151186568608188_1606576859_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bilica eksik kalmış moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 düşünsene maç sonunda gsli taraftarlar FATİHE SÖVÜYOK dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Terim o aşamaya gelene kadar 3 kez istifa eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ya NTVsporda FB'nin dizilişi gösteriyorda maçı izlemedim bu gerçek mi? (Heralde 2. yarı) Volkan Gökhan Bekir Yobo Hasan Topal Meireles Cristian Alex Semih Sow Yahu Cristian solda napıor Meireless sağda napıor. Adam FM oynuyor resmen. 10m Euroluk ortasaha geldi sevindik solda oynasın diyemi. Cristian solda oyar(Ki hiç oynamaması lazım) Krasic sağda oynar, Sow solda oynar Topal solda oynar MEriless sağda oynar Volkan forvette oynar bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sol diye düşünme onu kanatsız oynamış işte göbekten atak kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Öyle şey mi olur deney mi yapıor ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yani bilemicem normalde kapalı savunmayı açmak için kanat abanılır fifada bile öyle yapıyor insan aykut göbekten delme fantezisi denemiştir.maçı izlemedim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Almanya milli takimi gobekten deldi herkesi. Oynarsannolur yani. Tek dogru taktik yok ki bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar