roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aktiftablet said: "roket adam" said: Hiç yok diyorsun? Direksiyondan kumanda düğmeleri bile birebir aynı. Birinde ışıklı, diğerinde ışıksız gibi, çok çok az farklar var, insanı rahatsız ediyor. Şahsen ben kıl oluyorum. o kadar ayrıntıyı hatırlamıyorum, zaten tanıtım eventinde incelemiştim bi tek. Ama sonuç olarak tasarım anlayışı bayağı farklı, delta'yla bravo'nun benzerliğine bakınca, iyi lan bari alfa'yı farklı yapmışlar dmeiştik. Dış tasarım için evet. İç tasarım için detaylar özellikle, hayır. Ama dendiği gibi, bunun içi de çok farklı olsa, daha kaliteli olsa, fiyatı 55k olmaz herhalde :) Ha bu noktada hala çok alınası bir araba bence. Hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aracın yakıt tüketimi konusunda kullanıcılarından yorum alabilir miyim ? Bir de italyada fabrika çıkışlı lpg li araçlar varmış sanırım.Fabrika çıkışlı lpg li araç Türkiye ye gelecek mi ? bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aracın görünüşü çok güzel özellikle arka farlarının yandığında verdiği o yuvarlak şekil çok hoşuma gidiyor ancak kapıları falan kapatırken sanki biraz malzemeden çalınmış hissi var o alman arabalarındaki tokluk yok malesef..onun dışında çok güzel bir italian job alet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Argoel said: Aracın yakıt tüketimi konusunda kullanıcılarından yorum alabilir miyim ? Bir de italyada fabrika çıkışlı lpg li araçlar varmış sanırım.Fabrika çıkışlı lpg li araç Türkiye ye gelecek mi ? bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim. dizeli yakmıyor bir şey. 1.4 170hp olanı ise 9-10 lt arası yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Vulcan_Lionheart said: ancak kapıları falan kapatırken sanki biraz malzemeden çalınmış hissi var o alman arabalarındaki tokluk yok malesef benim arabada 2 senedir her gun millet kapilarda guc denemesi yapiyor. yemin ederim dilimde tuy bitti, gene de vazgecmedi okuzler. (kadini ile erkegi ile). ben soylemekten vazgectim. halbuki elinle hafif ustten bastirinca kapaniyor o kapi. memleketimin okuz insani sayesinde o tokluk alman arabasinda da kalmiyor 1 sene sonunda zaten. dolayisi ile olsun tokluk hissi falan olmasin, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 evet abi geçen benim kuzen geldi amerikadan, orda 95 model nova ya biniyor adam alışmış ona benim arabanın kapılarınıda onu kapatır gibi kapatıyor...olm dedim napıyosun sen kapıyı kıracaksın manyakmısın? :)) benimki zor kapanıyo abi ona alışmışım ben o yüzden böyle sert kapatıyorum dedi savunma olarak.... la havle yaaaa.... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ya şimdi okuorm postlarıda ben alfa alayım falan diodum italyandır iyidir,falan filan ama motorunu fiat yapıomuş ve giuliettanın motoru lıneanınkıyle aynımış die bişi duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 onu bende duydum ama önemli değil fiat,alfa hatta ferrari.. diyeyimki ferrarinin %95 i bile fiatın zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Evet fiat uretiyor. Marka fiat a bagli. benzinli motorlar fiat, dizel motorlar fiat-gm Linea ile paylastigi motor ailesi var, motor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 hatta geçen benim opel corsanın enjektörlerinden biri arızalandı adam dizel doblodan çıkma enjektörle değiştirdi motorlar common rail dizel direk aynı yani o derece.. dizel motorlar fiat-gm evet .. opelde gm olduğu için sorun olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şimdi julyetta alsam linea motoru almış olmuyorum dimi? 150bin sorunsuz götürür mü mitolar nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 1.4 benzinli bloklarin hepsi ayni, 120bg lik versiyon linea da da var. Onun disinda komponent ve yazilimda degisiklikler var. Digerleri linea da sunulmuyor. Yeni 1.6 105bg dizel de linea ile paylasiliyor. Turkiyede alfa getircek mi bilmiyorum ama zannetmem. Ekonomik ama cansiz motor. Hic bir motor 150k yi hissetmez bile ( duzgun bakim, insani kullanim sinirlari icerisinde tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi anlatıyoruz ya olmuyosun işte :) ama olsada korkma fiatın motorları gayet iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-corse-dan-2009-model-alfa-romeo-mito-1-6jtdm-dizel-100262426/detay içi uyduruk duruo yae =( ahey bu çok tatlı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-servis-bakimli-15-000-km-100833442/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Selam, KHaRoN said: ... Hic bir motor 150k yi hissetmez bile ( duzgun bakim, insani kullanim sinirlari icerisinde tabi) Peki neden kısa sürede motor yapılıyor yurdumuzda: a.bakımları aksatıyoruz b.insani kullanım sınırlarını aşıyoruz c.hepsi d.hiçbiri :) Filo araçları ortalığın anasını ağlattı. O araçların durumunu gören, kullanılan modeller hakkında yanlış fikirlere sahip olmaya başlıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Baku de adamin biri BMW ye giydiriyor duruyor, yok rezalet araba, gitmiyor (araba x6 4.4 twin turbo olani), cok yakiyor bilmemne diye serzeniyor. Simsiyah bir egzost dumani, hiril hiril motor, on takimlar bosluk yapmis duz yolda gicirdiyor. Ama araba muazzam fiyakali, cilasi vs. Mevzuyu ogrendik ki, araba 75k da yatak sarmis, turbolardan biri gg, egzost da da delikler. Neden? Herif baku gibi yerin ispirtodan hallice benziniyle o arabaya 1 gr yag koymadan, hava filtresi vs HICBIRINE bakmadan daga tasa surmus. Ama her gun yikatmis, cilalatmis asdfad. Resmen saygi duydum, araba 75k gitmis yani, esas rekor o. Fiat lar, ford lar, peugeot lar da oyle gozumde. Aletler iyi bile dayaniyor. Tamam icine girine ruh yok belki de, dayaniyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Vodan said: 57K TL her halukarda iyi bence. Megane alsan kaç para vereceksin ki? Nesi var meganın ? mis gibin araba, az yakar, çok kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Selam, Araba 'servissss' diye dile gelecekmiş neredeyse :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 megan iyi araba da, amaç farklı. 1.5dci gayet normal bir motor, spor arabaya gelmez. 1.4 turbo da yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Suark said: şimdi julyetta alsam linea motoru almış olmuyorum dimi? 150bin sorunsuz götürür mü mitolar nası abi 150k sorunsuz götürür nası bi soru, millet artık 4-5 yılda yapıyor o km'yi. alfa'da ne araçlar var tanıdığım alfa 164'e biniyor 420.000 km'de araba. bakıcaksın arabana, o zaman görürsün bu km'leri. bu arada mito da çok güzel araç, içi bence de kolpa ama dıştan müthiş güzel ve bugün 135bg'lik versiyonunu sürdüm, deli kaçıyor. motor sesi de cabası. bugün benzinli herhangi bir alfa'nın sesini başka araçta bulamazsınız. stock halde hiç bir araç alfanın sesi gibi ses veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 twinsparklar icin gecerli ses. Giulietta icin sayilmaz. Farkli motor teknolojisi. Tamamen farkli karakteristik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 logtrig said: Suark said: şimdi julyetta alsam linea motoru almış olmuyorum dimi? 150bin sorunsuz götürür mü mitolar nası abi 150k sorunsuz götürür nası bi soru, millet artık 4-5 yılda yapıyor o km'yi. alfa'da ne araçlar var tanıdığım alfa 164'e biniyor 420.000 km'de araba. bakıcaksın arabana, o zaman görürsün bu km'leri. bu arada mito da çok güzel araç, içi bence de kolpa ama dıştan müthiş güzel ve bugün 135bg'lik versiyonunu sürdüm, deli kaçıyor. motor sesi de cabası. bugün benzinli herhangi bir alfa'nın sesini başka araçta bulamazsınız. stock halde hiç bir araç alfanın sesi gibi ses veremez. Twinspark ve Arese Busso V6larından sonra alfa sesi diye bişey tarihe karıştı. Hatta bu Mito&giulietta ile Alfa komple tarihe karıştı bence. Hala efsaneyiz diye 8c'yi yaptılar, maseati şasisi ferrari motoru üzeirne alfa logosu, kimse inanmadı ama koleksiyonerler kapıştı nolur nolmaz değerlenir ilerde diye, sınırlı üretim olduğu için. Bir ara sırf sesi için boxer motorlu 75 ya da 145 almayı düşünüyodum, yeni motorlar hangi gerçek petrolheadi heyecanlandırabiliyor? Yakıt tüketimiymiş de, kağıt üstünde beygir gücüymüş vs git lanica markasıyla sat bunları, Enzo da rahat uyusun mezarında :) hiç şununla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/20061105_Alfa_Romeo_166_3-11.jpg_v6.jpg şu bir olur mu? http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01492/alfa-multiair_1492048c.jpg tipinde meymenet yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 valla motor ses hiç fifimde deil dışı güzel, kırmızısı yakışan; az yakan pahalı olmayan biraz farklı biraz tarz güzel sempatik araba işte mito. ama az yakan kısmından emin deilim sdsfs. dizelleri 1.6 ve 35k falan, nays yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 1.3 dizel mito 48K, 35e nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 =)) said: giulietta almayı düşünüyorum son aşamadayım da yine içimden bir his o paraya değmez diyor manuel 6 ileri ve Progression paket için indirimlerle 57 bin tl fiyat aldım.yarısı bu ay geri kalan yarısı seneye eylül olmak üzere.siz ne düşünüyorsunuz aynı paraya daha iyisi var mıdır?yada almak mantıklı mı? 57 liraya tofaş alınmaz vw var o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar