AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ettim. Açıldığında resimlerin yarısı gözükmüyor ya da hiç açılmıyor. Kendi programında ise sayfalar beyaz ,resimsiz açılıyor , genellikle hiç açılmıyor. Steam forumlarında bu sorunda izlenmesi gereken yöntemi de denedim çözülmedi.Bu sorun dün başladı ve bana nedense ttnet kaynaklı gibi gözüküyor. Evdeki diğer pclerde denedim sonuç aynı. Dns değiştirerek de çözemedim. Bu problemi yaşayıp da çözebilmiş arkadaşlar var ise , yardımcı olursanız sevinirim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 muhtemelen image, style falan host eden sunucuları çöktü. bende de açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sabah bana da oldu. Dns'yi kaldırınca düzeldi. Ama şöyle bişey de var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30299910&utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bende de öyleydi download region austria olmuş onu değiştirdim düzeldi bana öyle gelmiş, düzelmemiş, halen açılmıyo adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bende 2 gündür var. avusturya olmuş benim de res attım şimdi bakalım edit: düzelmedi. hatta normal browserdan da girince olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bende de kötü 2 gündür. Austria'dan Frankfurt'a aldım, değişen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 google dns ile patlaktı dün. ttnetin default dnsler ile sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bende de 2 gündür var bu sorun , şimdi ttnet dns ile denedim ve herşey düzgün, opendns ve google dns ile açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 google da aratiyorum 2 gundur bisiy cikmiyor, ben de sadece bende oluyo sanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ben default DNS'lere dönmek istemiyorum, yok mu başka çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben de yaşıyorum aynı sorunu 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 aynı sorun lord of ultima oyununda da yaşıyorum. map açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bende 2-3 günden beri aynı sorunu yaşıyorum. google da aratıp bu sorunu yaşayan birilerini göremeyince acaba sorun sadece bende mi diye düşünmeye başlamıştım ki yazdıklarınızı okuyunca genel bir sorun olduğunu farkettim. şimdi dns leri kaldırıp bir de öyle deneyeceğim. Edit: google ın dns lerini silip otomatik dns i seçinde düzeldi. dedilğiniz gibi open dns ve google dns lerinde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 tamamen ttnet/türktelekom kaynaklı bir sorun. Normal bağlantıda aynı sorunu yaşarken VPN ile hiç sorunsuz bağlanıyorum steame ,tek sıkıntı alış veriş yapamadım vpnle. EK : Bende openDNS kullanıyorum routerda .Serverın ipsi falanmı değişti yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bende de aynı sorum var mağaza zor açılıyor 5-6 kere refreshle zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Default DNS'e dönmek istemiyorum, her DNS'te aynı problem mi yaşanıyor? Bende OpenDNS kullanıyorum, Google ve OpenDNS harici başka DNS yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 vardır da daha güvenilir yoktur herhalde o ikisinden başka comodonunkileri dene istiyosan http://www.comodo.com/secure-dns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Preferred DNS: 198.153.192.40 Alternate DNS: 198.153.194.40 norton dns var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despair97 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 otomatik DNSye geçince düzledi beyler google dns kullaniyordum onda sorun oluyo. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Comodo DNS sorunu çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sadece steam mi acaba? normal dns'lere dondum herifler blocklamis herseyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 TTNET birşeyler yapıyordur yine DNS değiştirmeyi de önlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 LathspeLL said: Comodo DNS sorunu çözüyor. Sorunu çözüyor dedim ama başka bir problem yaşadım, ama Comodo'dan mı yoksa steam'den mi anlamış değilim. Comodo DNS aktifken Dota2'ye girdim, oyunda dakkada bir no steam logon uyarısıyla oyundan düştüm, sonra steam'i kapayıp DNS'i kaldırdım düzeldi. Birde norton ile deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 son bir haftadır giremiyorum bende steam e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bir gelişme varmı? Bende şu anda google dns kullanarak halen steam sitelerinde sıkıntı var. Extra olarak bugün başlayan bir sorun mevcut, own3d.tv'nin stream playerı çalışmıyor. VPN açtığımda rahatlıkla açabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar