toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ekonomi sıcmaya baslasın yavastan, gorucez bakalım secim yatırımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 HEP ZENGİNDEN ALIYORLAR İŞTE! BEN İŞE OTOBÜSLE GİDİP GELİYORUM! AYAĞINI ARABADAN KESMEYEN SENİN GİBİ ZENGİNLER DÜŞÜNSÜN! BİZE YARDIM DA EDİYORLAR! HASTALANDIĞIMIZDA BAKIYORLAR, AÇ KALINCA YEMEĞİMİZİ VERİYORLAR! RAMAZANDA İFTARIMIZI, KIŞIN KÖMÜRÜMÜZÜ VERİYORLAR. ÇOCUKLARIMIZIN KİTABINI DA, SÜTÜNÜ DE VERİYORLAR! SEN DÜŞÜN ONU! abi gerçekten bakış açısı budur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 cin ve votkaya 12 lira mı? ocağım kurur. lan liköre 30 lira diyo. alkol yasağı gibi bir şey abi bu. evlerimizde alkol üretmemiz lazım artık İran gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ahaha dasaaa fakir rpsine 3 dk dayanabilmiş, korkmuş sonra fakir sanacaklar diye sdfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi ben fakir değil miyim şimdi? fakirim.. rp'si fazla lan. görsen "aaa fakire bak" dersin. http://www.youtube.com/watch?v=SOVhsCDEFkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 70lik rakı kaç para oldu şimdi onu söyleyin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 70 lirayı geçti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 2008 model 1.3cdti 6 ileri sedan astra enjoy ve 2006 1.3 cdti corsa enjoy satıyorum ilgilenenler pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Dün mis gibi masamizi kurduk, yeni raki ala serisi ile artik yeni raki fakir serisine doneriz bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 rakı olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 votkaya 12tl zam ne lan avrupada 12tl onun fiyatı zaten dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 alkolu niye vokda, rakı diye ayırıyolar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 demin opetten aldım 97 oktan, 4,8TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 küheylan said: 70lik rakı kaç para oldu şimdi onu söyleyin bi. yaz oncesi yeni raki 43,izmir 35 civariydi. Yeni raki duz hesap 55 olur biraya 9krs zam gelmis onu da duz hesap 50ye yaparlar,markette bi biraya 4 lira veririz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 allahtan dolabı doldurmuşum geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 up to date ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 toggie said: alkolu niye vokda, rakı diye ayırıyolar ki? normalde ayırmamaları gerekio ama rakıyı milli içki falan yaptık az vergi koyabiliorz kafamıza göre bu arada, sitem eden insanlar neden gidip hala almaya devam ederler? ( iş harici ) araba almayın abi 1. el, yakıt almayın abi. Bakın nasıl düşecek vergiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 onu almasak baska yerden cıkarmayacaklar mı sanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 e çıkar orası ayrı,başka türlü düşerler peşine. Ama araba fln almayınca satışlar dibe vuracağı için aboraheey diyip düşürücekler vergileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oh bundan sonra gelirken apple urunleri yerine yeni raki doldurayim bari bavula, 70lik yeni raki 20 dolar lan burada sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oo yurtdışında mı yaşıyosun hacı so cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ya sev ya terk et diyenler sponsor olsun yurtdışına gitmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Pazartesi mi bu zamlar yok şimdi mi şel motorine4 derken bp po 4,3 üsurlarda veriyor nete göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 "Mazot zamlarına bakıyordum" Pendik’de cipiyle seyir halinde olan sürücü, benzin istasyonu yakınında bariyere çarptı. Eşi ve iki çocuğuyla birlikte araçtan çıkan sürücü, "Zam gelmiş, mazot fiyatlarına bakarken bariyere çarptım" dedi. Kaza bugün saat 11,30 sıralarında Pendik D 100 karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. BMW marka cipiyle seyir halinde olan Emin C. yol kenarındaki benzin istasyonunda zamlı akaryakıt fiyatlarına bakmak istedi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Emin C., bariyerlere çarptı. Kazada cipin ön kısmında büyük hasar meydana gelirken Emin C. ve yanındaki eşi ve iki kız çocuğu şok geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Emin C. kazayla ilgili olarak, "Zam gelmiş, mazot fiyatlarına bakarken bariyere çarptım" diye konuştu. Polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken Emin C. ve ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. DHA http://haber.mynet.com/mazot-zamlarina-bakiyordum-652837-yasam/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 said: rakıda 11 lira, likörde 30 lira cin ve votkada da 12 lira olarak belirlendi. ulan allahsızlar sizin zamınıza .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar