Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şöyle xcom kafası bir oyun yapsalar jormunganda ne güzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 inşallah. xcom iyi sattı diye yatırım gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tojonun arcı bitti. görünüşe göre niggerın arcı var sırada sonra da 2 bölüm lehme verip kapanış arcını dayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bitmesin bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 zencinin bölümünde bol aksiyon var (tu).bu sezon full karakterleri tanıycaz heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Her bölüm bitince sonrasını iple çekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bu sezon hem lurz hem lehme arc yetişmiyecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://i.imgur.com/xZph7.jpg Korktum bir an onsen bölümü olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bunlar bence gönderme yapıyor diğer animelere. Olmazsa olmaz beach episode u bile 10 dakka ya sürdü ya sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ismin kaynağını gördük nihayet, enteresan gelişmeler. (tu) http://tsuzuku-net.com/wp-content/uploads/2012/06/jormungand2.jpg nic cage gurur duyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 22 http://fc01.deviantart.net/fs40/f/2009/007/4/c/God_of_the_New_World_Motivator_by_Young_Nasty_Man207.jpg KOKO, I AM DISAPPOINT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 offff, nasıl geçecek 1 hafta şimdi ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Loco Koko yaptı yapacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "bu muydu yani" dedirtti son bölüm meh beklentileri yükseltmemek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 arkadaş o belirttiğiniz yerde değil de... asıl asıl Jonah silahı Koko'ya çevirdiğinde hissettim titremeyi. asıl anime şimdi başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sondaki silah sahnesi iyiydi de koko'nun ALLAH OLDUM LOL kısmı ve jormungand meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 23 koko'nun ideolojik nemesis'i http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/4758-1909062830.png "beynini kapatıp emirleri dinleyen askerler cesetten kötü kokuyor" dedikten sonra emrindekilerin yarısının "işimi yapıyorum koko dur diyene kadar" demesi çok ironik oldu lol. tam beyinsiz modda işliyorlarmış. bookman son umudumdu, o da loco oldu. bakalım artık bir VATAŞİVA ELÜ DESÜ çıkacak mı cengaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 3. sezon olur umarım, bitmesin böyle *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 24 Casper ın istediğini yap silah satıcıları için farketmez gerekirse kılıç satarım balta satarım sopa satarım yine işi yürütürüm diye Koko'yu gıcık ettiği sahne çok iyiydi eheh. Ama onun haricinde bölüm bayağı boştu, konuyu bağlayalım diye aceleye getirmişler gibi geldi, timeskip te bayağı havada kaldı bence. Yalnız evet böyle bitmesin ya... 3. sezon gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 evet bittiği yer çok anlamsız olur devamı gelmezse ama 24 bölüm yaptık deyip bırakabilirler de. kespaa da gayet haklıydı, kesin dediği gibi olacak heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 24'ü kim subladiki ben bulamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dün itibariyle gg hepsini sublamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Var mı haber ? Çok havada kaldı sonu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben bayagi begendim seriyi. black lagoon'dan daha iyi olmus karakter islemeleri vs. 10 uzerinden 8 8.5 arasi verdim. serinin genelinde, olmaz dedigim tek sey valmet'in o mesafeden sislenip sadece 2 kursunun isabet etmesi idi. onun disindaki miss-hit ratio abartili olsa da, iyiydi yine. ucuncu sezon cikarsa ilginc olabilir. ama cikmadan da gayet iyi durumda bittigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar