Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 balyoz ve ergenekon davasının farklarını neler? o kadar uzun süre geçti ki çıktıklarından bu yana neyin ne olduğunu unuttum en son darbe.doc vardı sldşgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 taktılar kafaya bölücekler işte topragı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Asker rüzgar ekti şimdi fırtına biçiyor , hiç boşuna mazlumu oynamasınlar Tabi kurum olarak konuşuyorum , içeri alınan insanlar bireysel olarak suçsuz olabilirler, bu yargınlanmanın da adaletle ilgisi olmadığını zaten herkes biliyor , tutuklamalar başladığından beri belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 askeri darbe sonucu turemedi mi bu tayyipgiller, ruzgar ekti firtina bicti degil de besle kargayi yersin muebbeti oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 oo şükürden siyasi tespit geldi. sağlamda geldi. çak şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 E aynen işte, Kenan Evren sonrası ilk başbakana bakıyoruz; sonrasında bunların idol edindiği esas 3 kişiye bakıyoruz aa bir kişi eşleşiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben de onu demeye çalıştım , aynen öyle aman sol büyümesin , muhteremleri getir , muhteremler büyümesin , kurtları getir. şunu buna kırdırayım , bu gencimizi diğerine öldüreyim derken , hesap geldi döndü , kuyruğunu kıstırdılar tsk nın Bence iyi de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ha pardon, ben lafi yanlis anladim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.taloulamango.com/images/kangaroo-logo.gif yannzi ozden orengin ceza aldigini duyunca asiri memnun oldugumuda gizliyemiycem, elaleme masa olursan tam boyle isleri bitince atarlar seni iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şu başlığı 6-7 dir boyoz bitti diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kithnos_1 said: ben de onu demeye çalıştım , aynen öyle aman sol büyümesin , muhteremleri getir , muhteremler büyümesin , kurtları getir. şunu buna kırdırayım , bu gencimizi diğerine öldüreyim derken , hesap geldi döndü , kuyruğunu kıstırdılar tsk nın Bence iyi de oldu E senin bu yaptığın da rüzgar ekmek değil mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yok, bunlar hiyar ekti, toplayip tursusunu kurucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gün gelir devran döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 riglous said: kithnos_1 said: ben de onu demeye çalıştım , aynen öyle aman sol büyümesin , muhteremleri getir , muhteremler büyümesin , kurtları getir. şunu buna kırdırayım , bu gencimizi diğerine öldüreyim derken , hesap geldi döndü , kuyruğunu kıstırdılar tsk nın Bence iyi de oldu E senin bu yaptığın da rüzgar ekmek değil mi peki? Benim birşey yaptığım yok :) Objektif bir birey olarak , askerin yıllarca aldığı tavırdan sonra başına böyle birşey gelmesi normal diye düşünüyorum Evet şimdi bunları yapanlar da , ileride yönetim değişirse , başlarına benzer şeyler gelicek. Değişir mi değişmez mi , ne zaman değişir bilinmez , bölge oyuncularının , bölge kapitallerinin bileceği , karar vereceği bir durum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sabit bir kalıp var, oda "asker zamanında çok şeyler yapmış" ne yapmış, fişlemiş bunları, hep kovmuşlar... gerçi evren darbesi ile baş veren bu nesli, asker sonradan niye ve hangi dinamiklerle dışarıda tutmuş, asıl orasının da konuşulması lazım? cevap olarak, şimdi öç aldıkları, -başka başka grupların içericen ve dışarıdan- fişleme olayına gelirsek, ne diyelim adamlar haklı çıkartıyorlar, bu yaptıkları ile, işin sevimsiz tarafı, daha düzmece bir iddia dosyasını bile hazırlamaktan aciz bu insanlar, birde devleti yönetecek kadrolara gelmişler asıl tehlike bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Olay basit aslinda. Yillar once Ugur Mumcu'nun dedigi yesil kusak projesinin Turkiye'ye yerlestirilmesi. Bu darbe davasini goz ardi etsek bile bunun gerceklestigini gorebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 "gün gelir devran döner"lere iyi güldüm, "dönmüş hali bu zaten" diyecektim ama o da denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 arkadaşın yorumu "office 2007 'deki calibri fontu ile 2003 yılında darbe planı hazırlayan generalleri 20 yıl ile cezalandırdılar.. Gerekçeli kararı çok merak ediyorum... Acaba suçları uzay-zaman sürekliliğini bozmak mıdır!" time travel is real!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://i.eatliver.com/2012/8882.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oha lexius :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ülkenin sinus grafiği gibi bi o tarafa, bi bu tarafa çekilmesinden, yön değiştirmesinden, habire birilerinin bu değişimlerin altında kalmasından üzülmüyor musunuz? adaletsiz bir duruma alkış tutmak kadar küçültücü ne olabilir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fizban said: feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim. tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var. Abi adam 10 yıl önce en az 3 çocuk istedi aslınta 7-8 tane falan istiyor. E cahil olmayan aile o kadar çocuk yapmaz. Doğal olarak zaman geçtikçe bu adamın oy potansiyeli artacak. Yeni bir diktatör gelecek. Mısır Irak Suriye ve bir çok ülkede yaşnanlar bizde biraz gecikmeli olarak hayata geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dasaaa said: ülkenin sinus grafiği gibi bi o tarafa, bi bu tarafa çekilmesinden, yön değiştirmesinden, habire birilerinin bu değişimlerin altında kalmasından üzülmüyor musunuz? adaletsiz bir duruma alkış tutmak kadar küçültücü ne olabilir ki.. Kesinlikle üzülüyoruz. Temel sıkıntımız bu zaten. Sürekli dengesiz, hakaret vari mesajlar geldiği için fazla mesaj atmak istemiyorum ama sufi zaten söyleneni söylemiş. Bir söz vardı 28 Şubat süreci için. O dönem denmişti. Hukuğu bu kadar dejenere etmeyin gün gelir aynı hukuğa sizin ihtiyacınız olur diye. Onu yaşıyoruz. Sorun bu sinüs eğrisini göremeyen ve bunun ilk olduğunu sanan insanlarda. Kendilerinin sempatizanı olduğu kişiler gücü tutarken yapılanları doğru bulan, o gün sesini çıkartmadan duranlar olmasaydı bu günleri yaşıyor olmazdık. Empati yapın biraz ve senelerce insanların haksızlıklar karşısında ne hissettiğini anlayıp, nasıl düzelteceğinizi düşünün. Çıkartılacak bir ders varsa inansanız da, inanmasanız da, sevseniz de, sevmeseniz de yanlışı gördüğünüz zaman yanlış dememiz gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sam said: "gün gelir devran döner"lere iyi güldüm, "dönmüş hali bu zaten" diyecektim ama o da denmiş. dönüyo işte sürekli. loop'a girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dasaaa said: ülkenin sinus grafiği gibi bi o tarafa, bi bu tarafa çekilmesinden, yön değiştirmesinden, habire birilerinin bu değişimlerin altında kalmasından üzülmüyor musunuz? adaletsiz bir duruma alkış tutmak kadar küçültücü ne olabilir ki.. ciizas "kılıçla yaşayan, kılıçla ölür" demiş. kendileri başkalarına tezgah kurup da ellerinde patlayınca üzülecek birşey yok çünkü nihayeti odur. ülkenin değişmesi için herkesin o tezgahlardan vazgeçmesi gerekiyor, "hayır ben greater good için tezgah kurarım, sen kuramazsın" kafasıyla ülke değişmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar