Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balyoz bitti

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

kithnos_1 said:

ben de onu demeye çalıştım , aynen öyle

aman sol büyümesin , muhteremleri getir , muhteremler büyümesin , kurtları getir.

şunu buna kırdırayım , bu gencimizi diğerine öldüreyim derken , hesap geldi döndü , kuyruğunu kıstırdılar tsk nın

Bence iyi de oldu

E senin bu yaptığın da rüzgar ekmek değil mi peki?
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

kithnos_1 said:

ben de onu demeye çalıştım , aynen öyle

aman sol büyümesin , muhteremleri getir , muhteremler büyümesin , kurtları getir.

şunu buna kırdırayım , bu gencimizi diğerine öldüreyim derken , hesap geldi döndü , kuyruğunu kıstırdılar tsk nın

Bence iyi de oldu

E senin bu yaptığın da rüzgar ekmek değil mi peki?

Benim birşey yaptığım yok :)

Objektif bir birey olarak , askerin yıllarca aldığı tavırdan sonra başına böyle birşey gelmesi normal diye düşünüyorum

Evet şimdi bunları yapanlar da , ileride yönetim değişirse , başlarına benzer şeyler gelicek.

Değişir mi değişmez mi , ne zaman değişir bilinmez , bölge oyuncularının , bölge kapitallerinin bileceği , karar vereceği bir durum artık
Sosyal ağlarda paylaş

sabit bir kalıp var, oda

"asker zamanında çok şeyler yapmış" ne yapmış,

fişlemiş bunları, hep kovmuşlar...

gerçi evren darbesi ile baş veren bu nesli, asker sonradan niye ve hangi dinamiklerle dışarıda tutmuş, asıl orasının da konuşulması lazım?

cevap olarak, şimdi öç aldıkları, -başka başka grupların içericen ve dışarıdan- fişleme olayına gelirsek,

ne diyelim adamlar haklı çıkartıyorlar, bu yaptıkları ile,

işin sevimsiz tarafı, daha düzmece bir iddia dosyasını bile hazırlamaktan aciz bu insanlar, birde devleti yönetecek kadrolara gelmişler

asıl tehlike bu aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim.

tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var.

Abi adam 10 yıl önce en az 3 çocuk istedi aslınta 7-8 tane falan istiyor. E cahil olmayan aile o kadar çocuk yapmaz. Doğal olarak zaman geçtikçe bu adamın oy potansiyeli artacak. Yeni bir diktatör gelecek. Mısır Irak Suriye ve bir çok ülkede yaşnanlar bizde biraz gecikmeli olarak hayata geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ülkenin sinus grafiği gibi bi o tarafa, bi bu tarafa çekilmesinden, yön değiştirmesinden, habire birilerinin bu değişimlerin altında kalmasından üzülmüyor musunuz?

adaletsiz bir duruma alkış tutmak kadar küçültücü ne olabilir ki..

Kesinlikle üzülüyoruz. Temel sıkıntımız bu zaten. Sürekli dengesiz, hakaret vari mesajlar geldiği için fazla mesaj atmak istemiyorum ama sufi zaten söyleneni söylemiş.

Bir söz vardı 28 Şubat süreci için. O dönem denmişti. Hukuğu bu kadar dejenere etmeyin gün gelir aynı hukuğa sizin ihtiyacınız olur diye. Onu yaşıyoruz.

Sorun bu sinüs eğrisini göremeyen ve bunun ilk olduğunu sanan insanlarda. Kendilerinin sempatizanı olduğu kişiler gücü tutarken yapılanları doğru bulan, o gün sesini çıkartmadan duranlar olmasaydı bu günleri yaşıyor olmazdık. Empati yapın biraz ve senelerce insanların haksızlıklar karşısında ne hissettiğini anlayıp, nasıl düzelteceğinizi düşünün.

Çıkartılacak bir ders varsa inansanız da, inanmasanız da, sevseniz de, sevmeseniz de yanlışı gördüğünüz zaman yanlış dememiz gerektiği.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ülkenin sinus grafiği gibi bi o tarafa, bi bu tarafa çekilmesinden, yön değiştirmesinden, habire birilerinin bu değişimlerin altında kalmasından üzülmüyor musunuz?

adaletsiz bir duruma alkış tutmak kadar küçültücü ne olabilir ki..

ciizas "kılıçla yaşayan, kılıçla ölür" demiş. kendileri başkalarına tezgah kurup da ellerinde patlayınca üzülecek birşey yok çünkü nihayeti odur.

ülkenin değişmesi için herkesin o tezgahlardan vazgeçmesi gerekiyor, "hayır ben greater good için tezgah kurarım, sen kuramazsın" kafasıyla ülke değişmez zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...