SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yeni yapmayı düşündüğümüz proje ve şu an devam eden projelerimizle ilgili bizim ile çalışacak profesyonel grafik-web tasarımcı arkadaş arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar buradan özel mesaj ile veya [email protected] den bize ulaşabilirler. İyi günler. İyi çalışmalar. Umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Grafiker tam olarak ne is yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İşin çoğunu yapıp kredinin en azını falan alır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bugun hakkatten ilginc bi gun lan. Xunn bile katilacagim onaylayacagim seyler yaziyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://umutavci.deviantart.com http://www.umutavci.com Projenin tasarimci butcesi oyle komik, kufur gibi degilse benim arkadasla iletisime gecebilirsiniz. Gayet guzeldir isleri. Kendi sitesini degistirirken islerin cogunu silmis atmis yalniz. Ustteki link daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 di said: http://umutavci.deviantart.com http://www.umutavci.com Projenin tasarimci butcesi oyle komik, kufur gibi degilse benim arkadasla iletisime gecebilirsiniz. Gayet guzeldir isleri. Kendi sitesini degistirirken islerin cogunu silmis atmis yalniz. Ustteki link daha iyi. Freelance calisan bir arkadas aramıyoruz. Profesyonel olacağı icin bizimle calisirken de hakkını alıcaktır. Orası konusularak anlasılabilecek bir durum diye düşünüyorum. Sayfayı da inceleyeceğim bu arada teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Grafiker değil, Grafik Tasarımcı olacak bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 işkurluk bir ilan değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 inyourmind'a soven arkadas bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 NolaxThensbane said: işkurluk bir ilan değil mi bu İşkur fln ilanı değildir bu. Sadece yaptığımız veya yapacağımız web tasarımlarında bizim ile çalışacak part-time bir arkadaş arıyoruz.(halen) Diğer eleman arama portallarına da aradığımız kriterleri belirttiğimiz ilanlarımız mevcut zaten. İlgilenen mesaj/mail atabilir. -Deno- said: inyourmind'a soven arkadas bu mu ? Ne kastettiğini anlamadım o yüzden yetkili arkadaştan bu mesajın silinmesini istiyorum. Bu topic sadece aradığımız eleman kriteri ile ilgilidir. Bu konuda ilgilenenler yazsın sadece. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 birsey degil. artik her gelen de surayi silin burayi duzeltin demeye basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kendi açtığım konuda, konu ile ilgisi olmayan bir şeyler yazılıyorsa silinmesini isterim. Bu konu tartışma konusu değil aradığımız çalışma arkadaşı ile ilgili bir konudur. O yüzden senin gibi önüne gelen yazı yazmaz ise sevinirim. Bu arada sana teşekkür etmedim. İlgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. İyi günler iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 eminönü esnafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 SeLDoM said: Ne kastettiğini anlamadım o yüzden yetkili arkadaştan bu mesajın silinmesini istiyorum. Birader senin anlayışın kıtsa adamın mesajı neden siliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 inyourmind'ın topiğinde adamın postu yok ki nerden anlasın? Haklı bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abartmisim, harbiden de adam nerden bilsin. axe'i beni savunurken gordum ya... o bana yeter... sil mesajimi gitsin yetkili arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tamam işte sakin sakin konusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yo yo sil gokcen... sil goz yaslarim kalsin bu topicde sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 konu amacınıdan saptı, işlevliğini kaybetti. netleşene kadar durum bir kit. Lütfen bu sefer konuyu cok dağıymıyalım, Seldom yeni bi mesajla güncellesin konuyu ordan devam edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 İlgin için çok teşekkürler. İlgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Herkese iyi günler iyi çalışmalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar