basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Olm inansanizda inanmasaniz da gidin fatih camii nin avlusuna veya suleymaniye,veya bir arka sokak camiine, En az 1 saat once gidin,guzelce abdestinizi alin ,sonra bahcesine oturup huzurun sesini dinleyin :) Sonra ezan vakti yaklastiginda girin camiiye ,bilseniz de bilmeseniz de namaz kilmayi bir deneyin... Ama ic huzurunu arttiran en onemli namaz da sabah namazi tavsiye ederim yani :) Hayirli cumalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://brandtstandard.files.wordpress.com/2011/09/religion-is-like-a-penis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tam da yerinde söyledin. şimdi nasıl eğlenecekler senle bir bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cuma(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Niyeki ben iyiniyetle yazdim.isteyen dalga gecsin ama ben bugun yazdigim gibi yasayacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sanssizsansli said: tam da yerinde söyledin. şimdi nasıl eğlenecekler senle bir bilsen. Niye eğlenelimki burda her fikre her düşünceye saygı vardır yeterki onlarda bizim fikirlerimize saygı göstersin Ha tabi bazı dalga gecenler olacaktır ama onlar zaten cehennemde yanacak hemde odun olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 amin kardeşim helm seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Revangelis said: amin kardeşim helm seninle olsun Soketlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 helmle nasıl dalga geçersin! cayır cayır yanacaksın!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yeminlen ben açmaya gelmiştim bu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kendi halinde camiye gidip huzur bulan dinini kendi içinde yaşayan dindarları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://farm3.staticflickr.com/2431/3733437544_328d759e48.jpg Bunlar pek cazip değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bunlar daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sakal makal uzatıp iki tane reaction guys fotoğrafı çektirsek ne ünlü oluruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://i.imgur.com/nqcEt.jpg sabah sabah üşenmedim. ekmeğimi böldümde yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 spo yu açar açmaz takvime baktım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Hayırlı cumalar :) ben de müslümanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Aleyküm selam kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Geçen hafta aksattım cuma namazını, bu hafta aksatmak olmaz. Hayirli cumalar mu'minler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben dinci olsam karşı argümanım üstünüze dondurma dökülünce en yakın camiye koşmasını biliyorsunuz ama olurdu huzur camide değil insanın içinde olur çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 benim içimde yok gerçi o yüzden benimki camiye de gitmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oğlum asıl Karşıyaka'da (İzmir) bir cami var isim vermeyeyim, bulunduğu bölgede "Cami'ye gidelim bu akşam." gibi bir jargon var. Caminin yanı otopark, karşısı lebi derya deniz. Arabayı çeken içiyor orada, caminin tuvaleti de malum işemek için kullanılıyor biraları içtikten sonra. asldkaskldjad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bir cami yapalım bu akşam dedi mi arkadaşın, bakkaldan siyah poşette biraları alıp doğru camiye piize. asşdkaskşda Valla senelerdir yapıyoruz, kesin cehennemde yanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ayni hareketleri Erzurum'da da yap hacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iç huzur için namaz kılmak yerine, gidebilceğim yere teleport olmam falan gerekir. trafiği aşıp. sevgili müslüman bilim adamları, iç huzurunuza ermiş insanlar olarak, namaz kılmanızdan dolayı açtığınız ufkunuzu lütfen artık bilimde kullanınız. Bulabildiğiniz en büyük buluş "kaldırınca bismillah diyen bardak" olm. neyin kafasını yaşıonuz, napıonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar