patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 güzel bakış açısı ama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: Ren said: abi adam mahallede ses olmasın diye eğlenen gençlerin topunu kesen yaşlı amca bildiğin lol. abi sen git ya. gidene bişi dediğimiz yok. evrimde geri kalmış insanlar olarak adlandırıyor olmamız tamamen mizansen gereği söylenmiş bir gerçek. yoksa kimsenin kalbini kırmıyoruz. swh asdfsdf olm ben gitmem (en azından sevdiğim biriyle gitmem) ama adam doğru diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben de doğru diyorum ki. mpfc, ödüllendirme merkezinde sorun. ilkel beyin ve evrilememişlik... hepsi doğru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben de dasaaaya katılıyorum. o da doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şimdi beraber partiye gidebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 millet seks yapacak diye 11 sayfa dramı dönmüş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi o 11sayfa biraz benim canım sıkılıyor diye döndü. seks yapanlar suçsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hepsi trapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Seks değil adrenalin işte, seagle bahsetmiş biraz. 0-3 yaş grubu için uygun şekilleri uygun deliklere atma oyuncağı var ya, işte misal dikdörtgen parçayı, yuvarlak deliğe koymanın verdiği heyecan. böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: büyük ihtimalle çoooooooooooooooooooooooooo ox10^45k uzun süre sonra ulaşabileceğiz bi sonraki evrime ya. genlere müdahale etmemiz lazım. insanlar üstünde deney yapmayı legal hale getirelim!!!! (yuh tabii) homosapienlerden adam olmaz. bi şekil yeryüzünden siliniriz sonra yeni bir entellektüel canlı oluşur o zaman medeniyet görür yeryüzü. cycleın birinde besin eksikliği çekerek evrilmişiz. 50.000 sene olmuş adabı muaşereti keşfedeli, hala ördek hala eşek. civilized denilen bütün özellikler tatava. 2 provokasyona, 3 şahsi çıkara bakıyo insan hakları, demokrasi, hukuk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 @dasaaa Abi varolma sebebin çiftleşmek. Nesi bozukluk bunun? Evrim sen çiftleşmezsen gerçekleşmeyecek. Senin veya toplumun değerine uymayan bi hareket olabilir, ama öyle olması bunu fizyolojik vs. bi bozukluk olarak kategorize etmeni mantıklı kılmıyor. Senin görüşüne göre kendilerine zararları var, onlara göre kimseye zararları yok. Ki, baktığında hakkaten de kime zararları var, kendi aralarında ... duruyolar işte sfggfdgh benim de canım sıkılmıştı lan hayvan gibi veritabanıyla uğraşırken bilgisayar çöktü a ve de Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 varolma sebebim olası en uygun kişiyi bulup çocuk yapmak. bu arkadaşlar her bi araya geldiklerinde genetik çeşitliliği arttırmak için hamile kalıyorlarsa sen haklısın, değilse ben haklıyım. özetle ben haklıyım,sen haksızsın. ha bi de ben zarardan bahsetmiyorum. sadece olanı söylüyorum. evrimde geriler ve mpfc'de sorunları olabilir diyorum. hakaret de değil ki bu. gerçek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.couchsurfing.org/activity/view/AS3JBA/swinger-party-for-istanbul siz sıkıla durun adamlar bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 olm bak git!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mr_Hand said: olm bak git!1 gidiyorum zaten. swh çokşükür. bu arada kimin ne yaptığı cidden çok umrumda değil abiler. vaktiniz için özür benimle birlikte güzel bi zaman geçirdiğiniz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 O.o http://www.radikal.com.tr/hayat/es_degistiren_ciftten_itiraflar_ozgurluk_mu_yozlasma_mi-1395027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 said: Hemen en yakın erkek arkadaşımı aradım. Onu ikna etmek için neler söylemem gerektiğini planlıyordum ki, "Çok heyecanlı! Nasıl giyiniyoruz?" dedi. ahaha abi hemen atlamış olaya iş çıkar belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Vay anasını olaylara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Olm dasaaa nerede lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar