sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu adam çok komedi yaw :) kendisi hakkında bulduğumuz resimleri paylaşalım tabi komik olanlarını :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Komedi resim olmaz Komedi adam da olmaz Komik olur :) Resimler de geziyo nette uzun süredir, kesin biri çıkıp atlar şimdi (bkz. aramaya inanmak)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ikinci resim komik mi yoksa ben mi anlamıorum[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 04 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki: ikinci resim komik mi yoksa ben mi anlamıorum yanliz deilsin... :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 surata baksanıza bu adamı karşınıza alacaksınız tokatlıcaksınız :) nası zevkli olur..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 O adam amerikaya baskan oldu, ya sen ? demezler mi adama? :-)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya amerikan halkı nasıl bu kdr salak oluyor anlamıyorum.Adamın tipe bak ya nasıl böle birini seçiolar :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çok uyuşturucu kullanıyo bu amerikalılar sonra buna bakıp gülüyolar o yüzden bunu seçiyolar :) ne demiş tupac abi "smoke weed everyday" :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bende manyaq bi tane vardıda nası buraya göndercem çünkü böle bi kare var onu bushun resimleri üstüne götürüon tam o resimdeki yaptığı harakete uygun bi maymun resmi çıkıo.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 askerlerin yanında dürbünle bakarkenki vrdı ama dürbünün önü kapalıydı şimdi bulamıom ama...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Horrible, 04 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ya amerikan halkı nasıl bu kdr salak oluyor anlamıyorum.Adamın tipe bak ya nasıl böle birini seçiolar :) bizim seçtiğimiz çok mu iyi ? =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Onların seçtiği aptal maptal da olsa ırak işgali sayesinde -her ne kadar dünyada büyük tepki de uyandırsa- ülkesine büyük kar sağladı. Bizim seçtiğimiz naptı peki?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o durbunun sanirim infrared bi durbun olmasindan kaynaklaniyodu kapali gorunmesi bilemicem tabi bu bush un ne oldugunu deistirmiyo[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Amerika çöküşte bir devlet 3. dünya savaşına max. 20 sene diyorum[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Amerika çöküşte olan bir devlet değil. Amerika duraklamaya yaklaşan bir devlet sadece.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beyler amerikayı bush mu yönetiyo sanıyosunuz adam sadece bi heykel orada etrafındakiler düzenliyor bütün herşeyi:) savaşı o açmadı etrafındakiler açtırdı[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu işlerin altında masonlar var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Komedi Bush resminden Masonlara :) Yaratıcı bir topluluk tabe :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 resimler güzel[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Eheh yine iyi, paticikte bir konu sapmadan 15-20 post alıyorsa, başarıdır =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: yevaud, 04 Kasım 2004 19:37 tarihinde demiş ki: bu işlerin altında masonlar var Valla böyle komplo teorileri çok var. Bi gerçek varsa güçlü iş adamları devletin kararını çok etkiliyor gerek rüşvet gerekse içerdeki adamları veya finansal baskılarıyla ama hepsi mason mudur bilinmez...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gerçek şudur ki amerikayı Yahudi Masonları Yönetiyor. teori değil gerçek[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 2. fotoyu anlamayanlar zoom yapsın,anlayacaklardır...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o cocukla kitaba baktıgı andan 5 dakka sonra adamları gelip busha 11eylul olayını soyluyolar bush booyle bi 15 dakka oturup hiçbişey yapmadan bekliyo micheal moore bunu ona ne yapması gerektiğini soyliycek kimsenin olmamasına baglıyordu adam ciddi ciddi 15 dakika boş boş oturdu orda yaa fahreneit9/11 de gosteriyodu[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 19:59 tarihinde demiş ki: gerçek şudur ki amerikayı Yahudi Masonları Yönetiyor. teori değil gerçek Tamam elbette oldukça etkililer, özellikle ABD'nin ortadoğu ve israil politikasında tek dominant etken olabilirler ama her illuminati romanı okuyuşunuzda bu kadar da gaza gelmeyin...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar