Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En komedi Bush Resimleri

sheref

Öne çıkan mesajlar

Komedi resim olmaz
Komedi adam da olmaz
Komik olur :)
Resimler de geziyo nette uzun süredir, kesin biri çıkıp atlar şimdi (bkz. aramaya inanmak)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci resim komik mi yoksa ben mi anlamıorum[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

bende manyaq bi tane vardıda nası buraya göndercem çünkü böle bi kare var onu bushun resimleri üstüne götürüon tam o resimdeki yaptığı harakete uygun bi maymun resmi çıkıo.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 04 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
Ya amerikan halkı nasıl bu kdr salak oluyor anlamıyorum.Adamın tipe bak ya nasıl böle birini seçiolar :)

bizim seçtiğimiz çok mu iyi ? =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 04 Kasım 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
bu işlerin altında masonlar var

Valla böyle komplo teorileri çok var. Bi gerçek varsa güçlü iş adamları devletin kararını çok etkiliyor gerek rüşvet gerekse içerdeki adamları veya finansal baskılarıyla ama hepsi mason mudur bilinmez...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

o cocukla kitaba baktıgı andan 5 dakka sonra adamları gelip busha 11eylul olayını soyluyolar bush booyle bi 15 dakka oturup hiçbişey yapmadan bekliyo micheal moore bunu ona ne yapması gerektiğini soyliycek kimsenin olmamasına baglıyordu adam ciddi ciddi 15 dakika boş boş oturdu orda yaa fahreneit9/11 de gosteriyodu[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 04 Kasım 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
gerçek şudur ki amerikayı Yahudi Masonları Yönetiyor. teori değil gerçek

Tamam elbette oldukça etkililer, özellikle ABD'nin ortadoğu ve israil politikasında tek dominant etken olabilirler ama her illuminati romanı okuyuşunuzda bu kadar da gaza gelmeyin...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...