original_oguz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu iki telefonun birbirlerine gore avantaj/dezavantajlari nelerdir? ikisini karsilastirmis olanlar cvp verirse iyi olur kulaktan dolma bilgilerle cevaplamayin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kardeşimde 7610 var.Telefonda yok yok şuan bende s65 'in bilgilerini arıodum internette.kamerası kesinlikle s65'in daha iyi ama simbiosmudur nedir ole bi işletim sistemi var.O olmadıgından s65'de (java var işl.sist.) belki diorum daha dezavantajlı olabilir.ama şekil ve şemal olarak s65 en iyisi.Valla bende senn gibi seçim yapmaya calıstım.özellikler ve sekil gibi bir cok seyi goz onune alınca S&% almaya karar verdim.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 7610 tek geçerim.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Kasım 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 7610 kesinlikle daha güzel ama sanırım resim çekimi biraz yavaş(kendim denedim) real player felan var.resim baskı felan çok kolay.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Valla 7610 derim ama bu siemenslerdeki isletim sistemi nokialarda çalışan programları siemenslerdede çalıştırıyor.[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yoksa bas konuslu telefonlari mi beklesem ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 +1 bende de aynı şey 2 si arasnda kararsızm ya.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya aralarinda daglar kadar fark var neyi tartisiyorsunuz:) 7610 son sistem isletim sistemi olan bir telefon yani gelistirilebilir. s65 eski nokia telefonlari gibi iyi fotograf cekiyor uzerindeki ozellikler var ama o kadar uzerine hic birsey ekleyemiyon. ha alicam diyorsan bu ay cikicak 6630 u al hepsinden ii ben 7710 bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ne kadar var ki daha snn beklediinin çkmasına bn de onu mu beklesem :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bmw x5 mi honda crv mi gibi olmuş bu soru 7610>>>>>s65 cevabı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 7610 derim başka bişicik diyemem :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 benim bekledigim 7710 yilbasinda cikicak ama bunlara gore azicik tuzlu olur cunku bayag ustu bir sey bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yaw 6630 la 7710 un linklerini verirmisiniz?? nokianın sitede yok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 6670 çıkacak onda daha yok yok :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 52) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dediklerinize bakarken 9300 gordum, olay odur; communication in dibine vurulmus ve alete kamera eklenmemis. super olmus.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 7610 alana kadar yakinda 7260 cikacak bence bekle onu al. Ben onu bekliyorum sahsen.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 9721 cikacakmis duyan var mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 7260 cıktı ama spot. kamerası gayet iyi. ekran kucuk gibime geldi yalnız. [Bu mesaj Deli333 tarafından 07 Kasım 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya senin neye onem verdigin öenmli bence!yok be oyun oynarım yok bi süğrü doya yuklerim eglenirim diosan 7610 da işletim sistemi var o şimdilik en iisi.Ama benim için tipide onemlidir dersen bence s65 deki sekil hiç bi telde yok!!![signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nokia haric hepsi yalan.. aadamllar ekstra ozellikdiye reklamda memory kartı koymuslar;nokıa bunu gecen yıl cıkardı ..e yuh yanı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aman 9300 e para vermeyin aman en buyuk yalan o alicaksaniz 9500 alin 9300 te o sinif telefonlar icin sart olan wlan bile yok yani aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar