Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7610 vs. S65

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardeşimde 7610 var.Telefonda yok yok şuan bende s65 'in bilgilerini arıodum internette.kamerası kesinlikle s65'in daha iyi ama simbiosmudur nedir ole bi işletim sistemi var.O olmadıgından s65'de (java var işl.sist.) belki diorum daha dezavantajlı olabilir.ama şekil ve şemal olarak s65 en iyisi.Valla bende senn gibi seçim yapmaya calıstım.özellikler ve sekil gibi bir cok seyi goz onune alınca S&% almaya karar verdim.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Mesaj tarihi:
7610 kesinlikle daha güzel ama sanırım resim çekimi biraz yavaş(kendim denedim) real player felan var.resim baskı felan çok kolay.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Valla 7610 derim ama bu siemenslerdeki isletim sistemi nokialarda çalışan programları siemenslerdede çalıştırıyor.[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Mesaj tarihi:
ya aralarinda daglar kadar fark var neyi tartisiyorsunuz:)

7610 son sistem isletim sistemi olan bir telefon yani gelistirilebilir.

s65 eski nokia telefonlari gibi iyi fotograf cekiyor uzerindeki ozellikler var ama o kadar uzerine hic birsey ekleyemiyon.

ha alicam diyorsan bu ay cikicak
6630 u al hepsinden ii
ben 7710 bekliyorum:)
  • Admin
Mesaj tarihi:
bmw x5 mi honda crv mi gibi olmuş bu soru

7610>>>>>s65 cevabı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
dediklerinize bakarken 9300 gordum, olay odur; communication in dibine vurulmus ve alete kamera eklenmemis. super olmus.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Mesaj tarihi:
Ya senin neye onem verdigin öenmli bence!yok be oyun oynarım yok bi süğrü doya yuklerim eglenirim diosan 7610 da işletim sistemi var o şimdilik en iisi.Ama benim için tipide onemlidir dersen bence s65 deki sekil hiç bi telde yok!!![signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
  • Yeni Oluştur...