vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? mesele sadece aykutun istifa etmesi diil ki.bana gore su macın berabere bitmesinin nedeni aykut-alex gerilimidir. 'oyle olmasa dahi sonuc oraya cekilecektir.' artık bu sorun musabaka sonuclarına acıkca yansımaya basladı. bu yuzden tercih yapılması lazım alex ya da aykut yoksa daha cok yara alıcak fb.hem maclarda,hem de kafa olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi 2-0 olmuş yani alacaksan stoch alacaktın veya hiç almayaacktın. forveti forvetle değiştirme nedir arkadaş. Zaten ikisini toplasan 1 adam etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 eh teker teker cevapliyim. 2.5 senedir top oynamayan takım vardı ya hani, geçen sene oynamadı ok, lafım yok. takım çok dağılmıştı ve oynamasını dahi kimse beklemiyordu. ondan önceki senenin ikinci devresinde takım ÇATIR ÇATIR oynuyordu. kalmasının ne faydası var ? uefa'da ilerleyebiliriz, ligi götürebiliriz. kalmazsa ikisi de imkansız. adamı korumuyorum ben. hataları var. şu maçta alex'i almak bence de doğruydu ama ters tepti işte. sow'u almak ise direk hataydı. takımın kondüsyona ihtiyacı var, kondüsyona. kasım ayında bu takım çok iyi oynamaya başlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykut kocamanı buldum. İzlesin herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fenerbah%C3%A7e%27nin+marsilya+galibiyetini+k%C4%B1skanan+tip&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=2 Şu müthiş ya ahaha. Bu arada Allah Aykut'u Fener'in başından eksik etmez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 souldarkorn said: ne diyecek bakalım mac sonunda aykut hoca. Zırvalar yine hep yaptığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kondüsyonu yazın kampta verecekti bu saatten sonra anca yorgunluk artar maçlarlan beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 souldarkorn said: ne diyecek bakalım mac sonunda aykut hoca. Dk 11 Taç kazandık Dk19 Gol attık Dk21 Pozisyona girdik oldu DK85 Marsilya 2-1 yaptı Dk92 Marsilya beraberliği yakaladı DK 94 Maç bitti. Başka sorusu olan.. Teşekkürler iyi akşamlar ben kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 khala said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fenerbah%C3%A7e%27nin+marsilya+galibiyetini+k%C4%B1skanan+tip&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=2 Şu müthiş ya ahaha. Bu arada Allah Aykut'u Fener'in başından eksik etmez inşallah. sözlük bile kendi kendine böle kapak yapan birini daha görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ne şimdi aykut hala takımın başında kalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu arada torchlight 2 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 neguzeldi bu gecem ya 20 dakkada berbat oldu. bas agrisi bikkinlik. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu macta alex'i almak dogruydu ama yerine baroni girmemeliydi. baroni mersin idman yurdundaki golu disinda bu sezon neredeyse 0 katkisi olan bir adam. yoksa baroniden baska adamin, cikarma alexi. alexin olusu baroniden daha fazla is yapar. ayni seyi sow-bienvenue degisikligi icinde diyebiliriz. aykut resmen 2-0'a yatayim dedi yatamadi. baska bir aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 neyse bi dahakine yenersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 alex ntvspora çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şu maçtaki kadar ağır saçmaladığımız bir maç daha hatırlamıyorum. %100 taktik hatası. çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Alex konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Alex bi küfürü bassa şu Aykuta, maçı verdi salak dese ne manyak olur ama asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykut için güzel bir gösterge de istisnasız tüm gslilerin ömür boyu fenerin başında olmasını istemesidir herhalde. sdf Daha nolsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Samet cevirmez sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: eh teker teker cevapliyim. 2.5 senedir top oynamayan takım vardı ya hani, geçen sene oynamadı ok, lafım yok. takım çok dağılmıştı ve oynamasını dahi kimse beklemiyordu. ondan önceki senenin ikinci devresinde takım ÇATIR ÇATIR oynuyordu. kalmasının ne faydası var ? uefa'da ilerleyebiliriz, ligi götürebiliriz. kalmazsa ikisi de imkansız. adamı korumuyorum ben. hataları var. şu maçta alex'i almak bence de doğruydu ama ters tepti işte. sow'u almak ise direk hataydı. takımın kondüsyona ihtiyacı var, kondüsyona. kasım ayında bu takım çok iyi oynamaya başlar bence. abi bari sen yapma, takımın kondüsyona ihtiyacı var doğru ama o zaman adama sormazlar mı sen 2 ay kamp yaptın hiç mi koşturmadın bu adamları diye? şu manu-gs maçında bile p.scholes at gibi koştu sahada her olayın içinde vardı, bu bahane değil kondüsyonsuzluk demek td'nin eksikliği demek daha lig başlayalı kaç hafta oldu ne demek kondüsyonsuzluk? ayrıca Aykut kocaman stoch'u nsıl oyuna aldı çok şaşırdım adamda bi alex bi stoch egosu var selçuğu koyacak diye çok bekledim. alex'i çıkartmak direk yanlış kadar neden çünkü yerine baroni girdi sen appiah gibi adam koysan kimse ağzını açıp laf etmez ama baroni kaç kere olumlu top kullandı? kaç top kaptı? baroni-alex değişikliği yanlış. sow zaten çıkmamalıydı bu kadar kötü oynadığın maçta pressle bi kaza topu sayesinde 1-0 yakaladın sonra bi kontra atakda 2-0 oldu başka pozisyonun yok üzgünüm takım iyiye gidiyor demek benim için çok zor.... aykut kocaman'nın resmen kendine yeni bir kafa alması gerekiyor takımda yardımlaşma yok herkes sabit,tempo desen bizim halı saha maçları daha tempolu geçiyor. kısacaı 3 senedir bu takıma hiç bir şey katamamıştır aykut kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yani 2-0 öndeyken de iyi futbol oynamadık o kadar. Canerin golü baskıyı yediğimiz kötü oynadığımız dakikada geldi keza alexin golünden öncede ikinci yarıya kötü başladık. Goller tam zamanında geldi ballıydık işte 2-0 giderken maç iyi oynadığımızı zannediyoruz ama orda bile dengedeydi oyun aslında. son olarak rage quit çekmek istiyorum dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 A.Yıldırım = Aykut Kocaman Ben burda olduğum sürece Aykut bu takımımn başında olacak dedi. Babanızdan çok seviyordunuz A.Yıldırımı şimdi sırtmı çevirdiniz diye sorarlar ama adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Neyse fener bizi 6-0 yenmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Klasik fenerin avrupa yetoluğu bide hala gidip maç sırasında gs ye laf atan olmuş sonra vanish çekmiş 2.yi yiyince sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar