Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

serdar sakat, egemen sakat. yedek stoper yok şu an kadroda. yedek stoper yok. bekir oynayacak yani, yapacak birşey yok. kadronun 4. stoperi mecburiyetten oynuyor işte, ne yapacak adam ?

normalde şu kadroda alternatif olarak kuyt, krasiç olacaktı kenarda oyuna alabileceğimiz. yok ama işte.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

serdar sakat, egemen sakat. yedek stoper yok şu an kadroda. yedek stoper yok. bekir oynayacak yani, yapacak birşey yok. kadronun 4. stoperi mecburiyetten oynuyor işte, ne yapacak adam ?

normalde şu kadroda alternatif olarak kuyt, krasiç olacaktı kenarda oyuna alabileceğimiz. yok ama işte.

Ben o bekiri kutu kolali maclarda oynatmam alex+9 kisi yeter t.direktorde olmasin zaten ne taktik verdigi var ne gaz verdigi sanki sabah 9 aksam 5 maliye memuru
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ?

abi 2,5 sene oldu takım top oynamıyo. sıkıldım her maç sıkıntı çekmekten. yeter yani. kendi sistemini getirdi görüyoruz takımın halini. aykut alex'e düşman demiyorum ama şu maçta yine alex'siz maçı bitirirz biz kapanır geçeriz dedi yine verdik maçı. yeter yani artık gerçekten. "başarısız olduğumu hissettiğim an giderim" demişti aykut. gitsin abi. başarısız çünkü şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Kalmasının ne faydası var?

Süper Kupa gitti, Şampiyonlar Ligi gitti, ligde yaptığımız maçlar ortada üstüne bir de bu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yerine beni alıcaklarsa bana faydası var.

çatır çatır para basarız. hatta o adayı bile alırız bak.

kimseye faydası yok elbette. ama adamı karşılarına alıp konuşmak lazım
"aykutçum. ego kötü bişi bak. kimseye faydası yok. senin keyfin için maçı kaybetmemiz hoş değil."
Sosyal ağlarda paylaş

basayev said:
Ben o bekiri kutu kolali maclarda oynatmam alex+9 kisi yeter t.direktorde olmasin zaten ne taktik verdigi var ne gaz verdigi sanki sabah 9 aksam 5 maliye memuru
tamam sen kimi oynatırsın peki stoperde ? bienvenu mu oynasın ? teknik direktör olmasın ok. ilk 65 dakikaki oyunu sen mi oynattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fizban birak abi allah askina defolsun gitsin bu adamla boyle umitlenip umitlenip hayal kirikligi yasayacagimiza en azindan susar bi sene sabirla beklerim. bi kadikoydeki 2-2'lik galatasaray maci, bir de bu mac aykut kocamanin ne kadar korkak bir adam oldugunun ve o korkakliginin bize nasil maloldugunun muhtesem bir tablosu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Aykut olmasa su sacma skoru koruma cabasi olmaz. Alex kompleksi biter. Bienvenu kadroya giremez. Bir suru faydasi var aslinda. Say say bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...