mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aykut eğer gururlu bi adamsa istifa eder artık. belli yani artık senin bu işi beceremediğin. yeter be abi yeter be. ben sıkıldım yemin ederim maç vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gidip kapanacagina hep oynatmaya calistigi pas oyunun oynatsa olmaz 20 metreye cekti takimi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 serdar kesimal neden oynamıyor bir senedir. Sürekli Bekir oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Son golde 3 kişiyi Yobo tutuyor ve Bekir çizgide? Baroni de zıplamaya üşeniyor lol Alex güçlüydü çatır çatır oynuyordu ama Aykuta battı tuttu evlatlığını koydu al sana 3 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bir ara 2-0 iken Marsilya bile bırakmış gibiydi maçı ha, sanki kocaman bir el geldi dokundu adamlara. Top oynamadan 2-2 yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 marsilyanın tuzlu suyu tarlaların verimini azaltmış anlaşılan aykut sen kocaman bi çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 serdar sakat, egemen sakat. yedek stoper yok şu an kadroda. yedek stoper yok. bekir oynayacak yani, yapacak birşey yok. kadronun 4. stoperi mecburiyetten oynuyor işte, ne yapacak adam ? normalde şu kadroda alternatif olarak kuyt, krasiç olacaktı kenarda oyuna alabileceğimiz. yok ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykut PES oynuyor sanki. 11 kişi defans nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Alex çıktı resmen gol ben geliyorum diye bağırıyordu. Usulca bi zaaa mı çekeyim fıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Alex cikinca adamlarin yari sahaya bile gecemedik ya bok mu var cikariyosun,oyundan dusmemis alexi niye cikariyosun ki salak bu aykut ya comak soktu takima. Ya takimin basinda hoca yok katil var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 souldarkorn said: basayev said: Abi aziz-aykut arasinda paranoyakca ve sadistce bir iliski var diye supheleniyorum... Salò o le 120 giornate di Sodoma. asdfgasdfg ahdsahdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi üzücü ama yani. o kadar çalış çabala. sonra bi iki berbat oyuncu değişikliği, bi korkak kaplumbağa taktiği. hooop maçı berabere ver, gitsin adamlar evine sevinçle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: serdar sakat, egemen sakat. yedek stoper yok şu an kadroda. yedek stoper yok. bekir oynayacak yani, yapacak birşey yok. kadronun 4. stoperi mecburiyetten oynuyor işte, ne yapacak adam ? normalde şu kadroda alternatif olarak kuyt, krasiç olacaktı kenarda oyuna alabileceğimiz. yok ama işte. Ben o bekiri kutu kolali maclarda oynatmam alex+9 kisi yeter t.direktorde olmasin zaten ne taktik verdigi var ne gaz verdigi sanki sabah 9 aksam 5 maliye memuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi aykut kac sefer yapti bu hatayi bir degil iki degil. ben orta sahayi ucledi simdi pas yapacak dedim takim geri cekildi 3 ortasahanin bi anlami kalmadi. nebileyim belki pas yaptirmak istedi takim psikolojik geri cekildi biraz baski gelince bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? abi 2,5 sene oldu takım top oynamıyo. sıkıldım her maç sıkıntı çekmekten. yeter yani. kendi sistemini getirdi görüyoruz takımın halini. aykut alex'e düşman demiyorum ama şu maçta yine alex'siz maçı bitirirz biz kapanır geçeriz dedi yine verdik maçı. yeter yani artık gerçekten. "başarısız olduğumu hissettiğim an giderim" demişti aykut. gitsin abi. başarısız çünkü şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? Kalmasının ne faydası var? Süper Kupa gitti, Şampiyonlar Ligi gitti, ligde yaptığımız maçlar ortada üstüne bir de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: ne yapacak adam ? istifa Fiz babası bu kadar korumadı Aykutu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? yerine beni alıcaklarsa bana faydası var. çatır çatır para basarız. hatta o adayı bile alırız bak. kimseye faydası yok elbette. ama adamı karşılarına alıp konuşmak lazım "aykutçum. ego kötü bişi bak. kimseye faydası yok. senin keyfin için maçı kaybetmemiz hoş değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev said: Ben o bekiri kutu kolali maclarda oynatmam alex+9 kisi yeter t.direktorde olmasin zaten ne taktik verdigi var ne gaz verdigi sanki sabah 9 aksam 5 maliye memurutamam sen kimi oynatırsın peki stoperde ? bienvenu mu oynasın ? teknik direktör olmasın ok. ilk 65 dakikaki oyunu sen mi oynattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev said: Ama moncostoro ezilmedik boz Erken öten horozun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Alex soyunma odasında "oh iyi oldu" demiyorsa şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? fizban birak abi allah askina defolsun gitsin bu adamla boyle umitlenip umitlenip hayal kirikligi yasayacagimiza en azindan susar bi sene sabirla beklerim. bi kadikoydeki 2-2'lik galatasaray maci, bir de bu mac aykut kocamanin ne kadar korkak bir adam oldugunun ve o korkakliginin bize nasil maloldugunun muhtesem bir tablosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? Aykut olmasa su sacma skoru koruma cabasi olmaz. Alex kompleksi biter. Bienvenu kadroya giremez. Bir suru faydasi var aslinda. Say say bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ne diyecek bakalım mac sonunda aykut hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar