Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aykutu, Fatih Terimin yanına vericeksin 25 yıl eğitim alıcak ondan sonra teknik direktör olucak. Kafasız herif kafasız... Yahu bu adam ne zaman takımı geriye yaslasa kaybetti bikerede kafan bassın ya bassın.
Mesaj tarihi:
takım geri yaslanmadı 2-0'dan sonra bu arada, takım ileri oynamaya çalışıyordu, lakin beceremiyordu çünkü yorulmuştu. takımın sorunu taktik değil, bienvenu/baroni tercihleri ve kondüsyon.

eyyorlamam bu kadar.
Mesaj tarihi:
ya böyle dolu dolu sövmek istiyorum aykuta şu an böyle bi ağız dolusu küfür var içimde peder evde edemiyorum ben sokağa çıkar abi sinirden patlatıcam bişeyler yoksa evde.
Mesaj tarihi:
1. aykut neden burada? top toplamak mı bu adamın görevi?
2. bienvenu ne ayak?
3. kazandığınız maçı nasıl olur da veriyorsunuz?
4. bizimkiler takımdan 2-3kişi kırmızı kart görmüş gibi neden tırstı da geriye çekildi? keza böle salakça bi taktik olmaz. (KORKAK KAPLUMBAĞA GİBİ GERİ ÇEKİLELİM ABİ! diye taktik mi olur?)

rakam koydum ki önemli bi sorular soruyor gibi durayım.

cidden ama ne ayaksın aykut sen?
Mesaj tarihi:
Abi gerçekten şu maçı vermek gerçekten salaklık bütün gs camiasi gelse old boyz camiası gelse götlerini açsalar sabaha kadar gülseler gıkım çıkmaz bu maçın böyle olacağı salak bekirin hareketlerinden belliydi, hoca gibi seninde o mal topcularınında allah belasını versin.
  • Yeni Oluştur...