Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni İş Hayatına başlayana tavsiyeler

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

hayır şu da çok kötü bişi arkadaş. param var tamam, ama bu kadar yorulmayayım, biraz daha az kazanayım, bana uyar yani. ciddi ciddi abi beni sabah 8 akşam 7 kastırmayın istediğim saatte geleyim yüzde x az alayım diyebilirim, hayat kalitemi alt üst ediyor çünkü. adapte olamıyorum.

para var güzel de lazım değil o kadar para. sabahın köründe kalkmayayım, varsın iphone da kullanmayayım yani sdflkşjsdf. zaten şirketin vermesi lazım iphone'u.
Sosyal ağlarda paylaş

Erken yaşta (22) iş hayatına atılmanın iyi tarafları:
1- Kariyerine erken başlayarak, terfilerini genç yaşta alabiliyor ve yaşça senden büyük insanların başına yönetici olarak geçebiliyorsun.
2- Okuma ve öğrenme kapasiten halen aktifken kendi dalında sınavları (SPK, TOEFL, CIA, vb) daha kolay alabilirsin.
3- Erken emeklilik!

Erken yaşta (22) iş hayatına atılmanın kötü tarafları:
1- 22 yaşında çalışılır mı la! Gez dolaş eğlen, yurtdışı gör. Para biriktirmek için sonra uğraşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

He çalışmadan yurtdışına da bi çıkılır ki 22 yaşında yeni mezunken. Olm çalışın yazın 2 hafta izniniz oluyor işte o zaman çıkarsınız yurtdışına ''kendi kazandığınızla'' onun hazzı bi başka yani.

Dasaaa haksız ama bence

21 yaşımdan gün almışken makina mühendisi oldum son şansımı kullanıp wat ile amerikada hayatımın en güzel yazını geçirdim sonra döndüm 1 ay sonra iş başı yaptım 2 senelik iş hayatım boyunca israil rusya romanya almanya ingiltere gibi pek çok ülkeyi gezdim tabi şirket adına gittim ve cebimden tek kuruş çıkmadı. 23 yaşındayım dünyayı gezdim demiyorum ama çok yer gezdim. demek istediğim çalışın isteyince yurtdışına da beleşe çıkabiliyosunuz :D
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

He çalışmadan yurtdışına da bi çıkılır ki 22 yaşında yeni mezunken. Olm çalışın yazın 2 hafta izniniz oluyor işte o zaman çıkarsınız yurtdışına ''kendi kazandığınızla'' onun hazzı bi başka yani.

Dasaaa haksız ama bence

1.5k maaşla nereye çıkacan kendi paranla yurtdışına allaşkına
Sosyal ağlarda paylaş

bu denetim firmalarını ben denetim üzerine yüksek yaptığın bir okul olarak görüyorum

2-3 senede işte bu mesleği adam gibi öğretiyorlar sana
üstüne bir de para ödüyorlar

daha nolsun?

yoksa hayvan gibi çalışıp 1.5k maaş almak gerçeğiyle yaşamak çok büyük sıkıntı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

560 tl gidiş dönüş bilet 3 yer gezsen ortalama 400 euro harcasan 1 aylık maaşın olsun hadi. 1 yılda şu kadar para biriktiremiyorsan zaten lüksün yok abi oralara gitmeye otur sen evinde.

Ben liseden beri çalışıyorum ağlamanın da kralını yaptım yapıyorum hala ama çok istedikten sonra da fırsat yaratıyorum kendime. Çok bunaldığımda bi dışarı çıkıyorum yani işim hiç engellemedi bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...