coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 patatespresi said: söylendi mi bilmiyorum ama asla çalıştığın yere duygusal anlamda bağlanma. kimsenin yeri de doldurulmaz değildir ona göre çalış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 babana bile güvenme bir de iş hayatında, en yakın dediğin bile satar acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hayır şu da çok kötü bişi arkadaş. param var tamam, ama bu kadar yorulmayayım, biraz daha az kazanayım, bana uyar yani. ciddi ciddi abi beni sabah 8 akşam 7 kastırmayın istediğim saatte geleyim yüzde x az alayım diyebilirim, hayat kalitemi alt üst ediyor çünkü. adapte olamıyorum. para var güzel de lazım değil o kadar para. sabahın köründe kalkmayayım, varsın iphone da kullanmayayım yani sdflkşjsdf. zaten şirketin vermesi lazım iphone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dasaaa duy bunları dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 biriniz de çıkıp ben hata yaptım hatta okulu bıraktım hayata geç atıldım ama mutluyum demediniz. içim sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: Dasaaa duy bunları dasaaa hangisini abi? işaret et. pointer pointed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 4 yukarda roketin dediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 saat ücreti ile çalışmak ne güzel bişeydir halbuki di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi paranzı alın çok para alabiliyorsanz çok para alın. daha çok çalışarak daha çok para alabiliyorsanız onu da alın. saatine falan başlatmayın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Valla birisinin altında çalışmak her türlü kötü. Bazen düşünmüyor değilim ama girsem bi işe mayışlı mayışlı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 saatini satmak en güzeli tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Erken yaşta (22) iş hayatına atılmanın iyi tarafları: 1- Kariyerine erken başlayarak, terfilerini genç yaşta alabiliyor ve yaşça senden büyük insanların başına yönetici olarak geçebiliyorsun. 2- Okuma ve öğrenme kapasiten halen aktifken kendi dalında sınavları (SPK, TOEFL, CIA, vb) daha kolay alabilirsin. 3- Erken emeklilik! Erken yaşta (22) iş hayatına atılmanın kötü tarafları: 1- 22 yaşında çalışılır mı la! Gez dolaş eğlen, yurtdışı gör. Para biriktirmek için sonra uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ha unutmayın ki benim bi hayatım falan yok. fight club ilk sekans mode on yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 coco said: saatini satmak en güzeli tabii.. GEREKİRSE CEKETİMİ SATARIM BU ÇOCUKLARI OKUTURUM BEN KOKO!! saat dediğim çalışma saati. çok oluyorsa çok olur. az oluyorsa az olur. çalışın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 He çalışmadan yurtdışına da bi çıkılır ki 22 yaşında yeni mezunken. Olm çalışın yazın 2 hafta izniniz oluyor işte o zaman çıkarsınız yurtdışına ''kendi kazandığınızla'' onun hazzı bi başka yani. Dasaaa haksız ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yurtdışında çalışın... gelin lan. kaçmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ohyşş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: Dasaaa haksız ama bence neresinde be? gerçi haklı olduğum iddiasında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: He çalışmadan yurtdışına da bi çıkılır ki 22 yaşında yeni mezunken. Olm çalışın yazın 2 hafta izniniz oluyor işte o zaman çıkarsınız yurtdışına ''kendi kazandığınızla'' onun hazzı bi başka yani. Dasaaa haksız ama bence 21 yaşımdan gün almışken makina mühendisi oldum son şansımı kullanıp wat ile amerikada hayatımın en güzel yazını geçirdim sonra döndüm 1 ay sonra iş başı yaptım 2 senelik iş hayatım boyunca israil rusya romanya almanya ingiltere gibi pek çok ülkeyi gezdim tabi şirket adına gittim ve cebimden tek kuruş çıkmadı. 23 yaşındayım dünyayı gezdim demiyorum ama çok yer gezdim. demek istediğim çalışın isteyince yurtdışına da beleşe çıkabiliyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sirket istemis olmasin sanki onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Fly said: sirket istemis olmasin sanki onu ben aradıkları hizmeti veremeyecek biri olsaydım daha öncekiler gibi bir sabah kıçıma tekmeyi yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: He çalışmadan yurtdışına da bi çıkılır ki 22 yaşında yeni mezunken. Olm çalışın yazın 2 hafta izniniz oluyor işte o zaman çıkarsınız yurtdışına ''kendi kazandığınızla'' onun hazzı bi başka yani. Dasaaa haksız ama bence 1.5k maaşla nereye çıkacan kendi paranla yurtdışına allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu denetim firmalarını ben denetim üzerine yüksek yaptığın bir okul olarak görüyorum 2-3 senede işte bu mesleği adam gibi öğretiyorlar sana üstüne bir de para ödüyorlar daha nolsun? yoksa hayvan gibi çalışıp 1.5k maaş almak gerçeğiyle yaşamak çok büyük sıkıntı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 560 tl gidiş dönüş bilet 3 yer gezsen ortalama 400 euro harcasan 1 aylık maaşın olsun hadi. 1 yılda şu kadar para biriktiremiyorsan zaten lüksün yok abi oralara gitmeye otur sen evinde. Ben liseden beri çalışıyorum ağlamanın da kralını yaptım yapıyorum hala ama çok istedikten sonra da fırsat yaratıyorum kendime. Çok bunaldığımda bi dışarı çıkıyorum yani işim hiç engellemedi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 lan zaten lukse gezmeye gormeye gitmicen, gidicen orda calisican, sonra biraz gezicen, sonra baska yere gecicen, oyle yani. yoksa diger turlu, para biriktiriim de yurtdisina gezmeye gidiim filan bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar