Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital Piyano/Org Tavsiyesi.

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Ailemin evinde işimi gören hoş bir dijital piyanom var (Suzuki HP-3)

şurada görülebilir.

http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=181

Şuanda aradıgım dijital piyano, böyle sahen orgu/dij.piyanosu gibi, taşınabilri olmalı, çünkü açıkçası Ankarada Üniversite okurken kullanmak içi nistiyorum, Hp-3 üde her eve-gidiş gelişte getir-götür olmuyor. Aradıgım özellikelr şunlar.

1. Klavyesi/tuşları kesinlikle ağır olmalı, benim için en önemlisi o, ne kadar gerçekçi piyano hissi veriyorsa klavye o kadar önemli.

2. 56389274569823 tane enstrüman sesien ihtiyacım yok, ancak piyano sesinin yapay oldugunun cok belli oldugu modelleri hiç sevmiyorum, dogal piyano sesine ne kadar yakın o kadar iyi.

3. taşınması kolay/mobil olmalı, çünkü sık sık istanbula vs gidip orada 2-3 hafta kalıyorum, yanımda cok zorluk cıkarmadan götürebilecegim bir şey olmalı.

4. başka hiç bir özelliği olamsa olur, yok bilgisayar baglantısı, yok efendimrecord etme, yok yukarıdaki 3 özellik hariç hiç bir şey sitemiyorum. hani takılabielcek tek ıvır zıvır pedal olsa iyi olur :)

5. 4 te belirttigim gibi minimalist bir model isteme sebebim tabiikide bütçem, öğrenci oldugumdan bütçem kısıtlı,ondan fiyat ne kadar makulse o kadar iyi, do-re müzikte 1000 dolar olan o piyanoyu ben 550 ye almıstım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Büyçeni vilmiyorum ama f/p olarak Hohner favorim benim.

Paran varsa Kurzweil çok iyi şeyler yapıyor. Orta ayar diyorsan Yamaha'lara bak işte. Casio filan alma hiç. Eğer klavye gibi de kullanacağım ve param da var diyorsan Virus 61 tuşlu olsada hayallerimi süsleyen bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...