BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Selam, Serinin ilk dört kitabını almak istiyorum raflarında gereksiz yere toz tutmakta olan varsa. İngilizce aslı olacak. Fakir işi veya hardcover farkmaz. Kargo benden. İsteyeceğiniz meblağ, kargo numarası elime geçer geçmez hesabınıza trink diye yatırılacaktır. Konuyla alakasız: Sene boyunca satılan tüm kitapların, doyumsuz ev kadınlarına satılan aşk romanlarından ibaret olduğu bir şehirde yaşadığımdan bunların ikinci elini bulamıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nası bi şehirmiş o yaf geliyim bi ziyarete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 doyumsuz ev kadınları demiş abi, desperate housewives gelmesin aklına, burası türkiye :( Gerçi türkiyede mi yaşıyor o da var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mersin'de yaşıyorum. Gelmeyin. Gelinecek bir şey yok burada. Narenciye var. Daha fazla konuşursam banlanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 açlık oyunları serisi var komple onu ister misin?=) harry potterları geçen sene satmıştım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sağlık olsun. Açlık Oyunları pek çekmiyor ilgimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BramStoker said: Mersin'de yaşıyorum. Gelmeyin. Gelinecek bir şey yok burada. Narenciye var. Daha fazla konuşursam banlanabilirim. asdfğkoasdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ilk iki kitap var ama turkce istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ingilizcesi lazım. sağol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Türkçe serisi var ama satılık değil. Dersen okuyup geri yollarım, kargo senden yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ben okumuştum zamanında 6'ya kadar olan kitapları. teşekkür ederim teklifin için. bulunsun diye alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 var ama satmam lan öyle kitaplar satılır mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bir arkadaşla anlaştık gibi bir şey zaten. satma sen tabi. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aldım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 harry potter da ne hayal gücü vardı be, bir ara tekrar okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ufff kitaplıktan bana bakıyor dördü birden şimdi. dayanamayıp bir daha okuyacağım sanırım. hazır elimde bir kaç günlük boş zaman varken iyi değerlendireyim en iyisi. Altını ve yedinci kitapları okumamıştım hem. bir j. k. rowling mülakatı koyayım şuraya. sene 1998. ilk kitap daha yeni çıkmış ve 30.000 satmış, ikinci kitabı daha yeni yayıncısına vermiş, üçüncü kitabı yazmakta bu mülakatı verdiğinde. http://www.youtube.com/watch?v=kn7nlfoMcwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar