tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Wyand said: Senin melee oynaman değil WoW pvp'ye devam edip balance beklemen hata. yok beklemiyorum onu zaten , hele bu kadar cc geldikten sonra imkansız o. ne kaddar cc o kaddar köfte durumu var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 reampage said: melee'nin tokat manyağı yaptığı dönemler vardı zamanında arkasina priest alan warr yardirirdi. Bana dogru kostumu napicagimi sasirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 loop said: İlla ki healera dalacağım demiyorum, ama bg lerde ölmeyen healerlere gıcık olduğum için onlara karşı en etkili classla oynamak daha zevkli olur tabi.. öte yandan işin pve yönünü düşününce paladin tabiiki daha iyi.. Çünkü healer olarak girer her grupta yer bulmak daha kolay olur.. neticede ne kadar dps yaparsa yapsınlar melee claslar sevilmiyor bir türlü raidlerde.. pvp yapicaksan ve melee dps istiyosan DK en iyi secenek bence su anda. dotlarla acaip pressure yapiyo, guzel de vuruyo. def cdlari da dpsini azaltmiyo. damage a devam. rogue da cok bufflandi ama bglerde falan 40 yilda bir rastliyosun duzgun rogue a. oturur youtubedan falan arar guide izler ogrenirsen duzgun oynamayi, baya guzel. 40 yilda bir gelen iyi rogue kan aliyo. gerisi direkt cop. warrior, oynamasi gercekten cok eglenceli(ben warrior oynuyorum) ama millet sana vurdugunda direkt defans, shield cekme isi var. butun dmgini bozuyo. "warrior olmuyo" efsanesi de chari bilmeyenler yuzunden cikti ona sakin kanma, second windin ne oldugunu bilen gayet guzel kesiyo warrioru. anca hicbir fikri olmayan %100 hpde nukeleyip %30 a indirdikten sonra nuke u biten tipler kesemiyo warrioru. o tipleri de 2ser 2ser kesiyosun hangi classla olursan ol. tldr, sen madem healerlara bilendin, en iyisi healer oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Valla zaten hem druid hem shamanla giriyorum healer olarak, healer girmek zaten en zevklisi.. Ama warriorar çatır çutur ortadan ikiye ayırırken milleti imreniyorum işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Peki healer demissinizde sunu sorayim, Pri(85), Druid(90) ve monk(lvling) icerisinde pvp'de hangisini tavsiye edersiniz? Tavsiyenize göre ona yogunlasabilirim, is yapmayacak olan classla vakit kaybetmiyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Monk iyi mi kotu mu bilmem de cok zevkli. Hoplayip ziplamasi, cc'si, slowu, range disarm falan. Arenada ne yapar bilmiyorum ama bglerde baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Acikcasi en son ona sardim bende suan 40 küsür olmasi lazim healer olarak kasiyorum, tabi öncelik bgler olacak, bir önceki pakette Disc oynamistim ve inanilmaz keyif almistim o nedenle arada kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mage damage'ı gittikçe abanıyor artık daha ne kadar abartıcaklar beilmiyorum yakında "kill button" vericekler herhalde magelere. DKda %75 dmg redcution + IBF aktiften 125k frost bomb patlıyor bana. Nasıl kazanabilirsin ki bu dmg üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 O söylediğinin olması için frost bomb'un 1 milyon vurması lazım PvE'de. Üstünde acayip bir damage incrase debuffı olmalı onu yediğin anda, muhtemelen hemen her class o anda sana benzer bir vuruş yapardı hele warlock-warrior gibileri muhtemelen onun 3 katını falan vururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hiç bilmeyen bi arkadaşımızla arena attık. Görüntüleri kaydedip derledik komik oldu (belki biz tanıdığımız için komik geliyor) buraya koyim dedim. http://www.youtube.com/watch?v=QdVp7t6bCHk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 normal conq alınan itemla elite itemın farkı ne? Birde vendorun birinden conq la 496 item alabiliyorken digerinden honorla alabiliyorum bu normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sezonda 25k conquest kazanmışsın achi patlamış ondan conq itemlerini honorla çekebiliyosun. bide elite mevzusu yok bu sezonda. bi tek tipleri dğeişik statlar falan hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 elitelerin 5,4 de artıcak mı statları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ahaha güldüm ben videoya. iyi hazırlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 eleman iyiymiş ya adsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Eğlenceli. Zehir süremeyen gnomedan sonra fena değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hozceri said: elitelerin 5,4 de artıcak mı statları ? Bende merak ediyorum bunu, var mı böyle birşey ? 10k conq point birikti charlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 5.4 arenası için adam toplama amaçlı , horde ve ally için ayrı ayrı topik mi açsak yoksa burdan mı devam etsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Buradan devam edebilirsiniz gerekirse biz başlığı ilk postu felan değiştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 twisting Nether Horde tarafında iyi bir mage ve rogueye ihtiyacım var, 2k yı gecmek icin.Bende hem rogue hem mage var, setup olarak RM düşünüyorum, mageyle oynarken priestte olabilir aslında, şuanda 1750-1900 arasında dolaşıyorum sürekli ortalama oyuncularla.İyi bir oyuncuyla 2k yı gecebiliriz diye düşünüyorum..İsteyen olursa pm atabilir veya burdan yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Grast said: Hiç bilmeyen bi arkadaşımızla arena attık. Görüntüleri kaydedip derledik komik oldu (belki biz tanıdığımız için komik geliyor) buraya koyim dedim. http://www.youtube.com/watch?v=QdVp7t6bCHk abi iyi güldüm ya çok başarılı güldüm yani, tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 öldü dediği kısımlarda geberdim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ya bu BGler bot dolu, delirecegim, zaten horde surekli kaybediyor. Blizz bu konuda bir sey yapmayacak mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 arenaya bile bot var sadece yön kontrolünü yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ben botlardan rahatsız değilim çünkü bende bota oynatıyom 8 sene sonra tutup kendim kasacak halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar