Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Arena, BG, World PvP Başlığı

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

loop said:

İlla ki healera dalacağım demiyorum, ama bg lerde ölmeyen healerlere gıcık olduğum için onlara karşı en etkili classla oynamak daha zevkli olur tabi..
öte yandan işin pve yönünü düşününce paladin tabiiki daha iyi.. Çünkü healer olarak girer her grupta yer bulmak daha kolay olur.. neticede ne kadar dps yaparsa yapsınlar melee claslar sevilmiyor bir türlü raidlerde..

pvp yapicaksan ve melee dps istiyosan DK en iyi secenek bence su anda. dotlarla acaip pressure yapiyo, guzel de vuruyo. def cdlari da dpsini azaltmiyo. damage a devam.

rogue da cok bufflandi ama bglerde falan 40 yilda bir rastliyosun duzgun rogue a. oturur youtubedan falan arar guide izler ogrenirsen duzgun oynamayi, baya guzel. 40 yilda bir gelen iyi rogue kan aliyo. gerisi direkt cop.

warrior, oynamasi gercekten cok eglenceli(ben warrior oynuyorum) ama millet sana vurdugunda direkt defans, shield cekme isi var. butun dmgini bozuyo. "warrior olmuyo" efsanesi de chari bilmeyenler yuzunden cikti ona sakin kanma, second windin ne oldugunu bilen gayet guzel kesiyo warrioru. anca hicbir fikri olmayan %100 hpde nukeleyip %30 a indirdikten sonra nuke u biten tipler kesemiyo warrioru. o tipleri de 2ser 2ser kesiyosun hangi classla olursan ol.

tldr, sen madem healerlara bilendin, en iyisi healer oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
twisting Nether Horde tarafında iyi bir mage ve rogueye ihtiyacım var, 2k yı gecmek icin.Bende hem rogue hem mage var, setup olarak RM düşünüyorum, mageyle oynarken priestte olabilir aslında, şuanda 1750-1900 arasında dolaşıyorum sürekli ortalama oyuncularla.İyi bir oyuncuyla 2k yı gecebiliriz diye düşünüyorum..İsteyen olursa pm atabilir veya burdan yazabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...