FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Nesini beğenmedin patch notun da adamı kovdun 2 saniyede patch note yüzünden :D. Harbi merak ediyorum bazen ne iş yapıyorsunuz diye, dev şirketlerin yöneticilerini nasıl ve hangi özelliklerine göre seçtiğini sanıyorsunuz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tweetlerini falan okursan adamın ne kadar kapasitesiz ve kendi yaptığı şeyler dışında hiçbişeyin doğru olmadığını düşünen biri olduğunu görürsün , sadece patch note ile değildir olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Oynamıyorum da mage'i niye o kadar ağır nerfliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çünkü op, diğer classlar 7/24/365 ağlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tek CC süresinde %100den %0a getirebiliyor , en azından bunu daha uzun sürede yapsın diye yiyor o nerfü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 şu an en iyi healer hangi class? pvp ve pve için farklıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 shamanla monk a iyi diyolardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 pve hepsi iyi pvp priest hariç hepsi iyi , setupa bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 "gece ve random bg" adlı çalışma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Spriest olarak Warrior DK ve Paladin kesmek imkansıza yakın. Tavsiyesi olan var mı bişiler bu 3lüye karşı? 1vs1de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Spriestle kesemezsin onları. Zaten warriorla dk fear immune gibi bir şey. Paladin de gerizekalı değilse ölmez. SP'ye utility verdiler gerçi ama hala tek sıkıntısı olan melee'lere karşı etkili bir cc'leri yok. (Gerçi ben 90lvl'de priestle PvP yapmadım ama yeni skill/spell/talent sisteminde gördüklerim bu yöndeydi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Intance yapmadan caster için alınabilecek honorla alınabilecekler gelene kadar idare edecek silah/lar var mı? Para ile AHden veya solo Quest reward. Instance yapmak istemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 senaryo var castera staff veriyo güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hangi senarya veya quest adı ne? Panderan only staff vereni demiyorsun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya bu 90 için arena işte senario bitane adını unuttum 450 silah veriyor bitiminde onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Valla bilsem sormam yav. Nerde başlıyor nedir birazcık daha bilgi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Arena of Annihilation senarionun adı bu sıra alıp giriyorsun girişte eleman q veriyor işte aynı nagrand arenadaki gibi tek tek elemanlar geliyor kesiyorsunuz sonrasında silah veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Absolut said: Intance yapmadan caster için alınabilecek honorla alınabilecekler gelene kadar idare edecek silah/lar var mı? Para ile AHden veya solo Quest reward. Instance yapmak istemiyorum hiç. inscriptioncular 463 staff yapıyolar. white tiger temple'da bi adam var level 90lara quest veriyor. arena of annihilation senaryosunu yaparsan ordan 450 ilvl bi staff alıyosun quest reward olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 inscription staffı 476 lvl bildiğim kadarıyla. da wisdom engeline takılıyor saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Absolut said: Spriest olarak Warrior DK ve Paladin kesmek imkansıza yakın. Tavsiyesi olan var mı bişiler bu 3lüye karşı? 1vs1de. warrior hariç hepsini kesebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 DK nasıl kesiyosunuz, lockla adamlara 12k'dan yüksek dmg vuramadım henüz destro halimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Vursanda farketmiyor acaip bi regenleri var ve elbette immune olayı ayrı bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mudur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 warrior da ölmüyor artık lockla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mudur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Alliance standart bir RBG ekibi var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar