Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Ardeth, 07 Kasım 2004 00:37 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 07 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: wehuehueh Bu ne yahu? Murray bile böyle gülmez :p ŞAhsa özel bir gülüştür açık g-havada ve tanımadığınız kişilerin yanında denemeyiniz :) Şahsıma has valla itek ben gülerim böle :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ehah aile deki herkesin ögretmen olmasından dolayı mıdır nedir hiç öyle du$unmemi$tim i$leri kolay fln diye.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Ardeth, 07 Kasım 2004 00:37 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 07 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: wehuehueh Bu ne yahu? Murray bile böyle gülmez :p bwahahahahahahaha!! murray gülüşü, bilmeyene:-) öğretmenlik kutsal meslektir, arada istisnai olarak gıcık olanlar çıkabilir, sonuçta öğretmenlerimiz celestial değil, onlarda insan:) ama genel için konuşursak hepiciği eli öpülesi insanlardır.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bende öğretmen olmak istiyorum walla :) hatta okul açmak istiyorum, türkiyeye gerçek eğitimi getirmek istiorum hayalperestim dalga geçmeyin![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ogretmen bence ogrencisine ulasabildigi surece basarili olabilir. Cogu hocam oyleydi, umarim sende oyle olursun.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar