Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 lütfen yüksek lisansa başvurma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu okumadım ama, Ayşe eski erkek arkadaşına ne yaptın da intikamı hakettin, öğrenebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: bayan olduğunu başlıkta niye belirtme gereği duydun, erkek olsan soramaz mısın soru ve bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 secreteyes28 said: ...vakit az olduğu için tezi bana satmalarını kullanabileceğimi söyledim. burada ne denmek istenmiş? hiç anlamadım, neyse anladım galiba... ama bu kadar alakasız şeyi niye bir arada yazılmış oda ayrı ilk anladığım, tezi geri almak için tezi yazan adamlara verdiği, ve bunu erkek arkadaşına söyleyince, ondan ayrıldığı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 konuyu okumadım bile,senin tez hocanın ünvanı düşürülür.sana da bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 said: tezi çalmadım ki oha sunu gormemistim umarim erkek arkadasin yarin seni satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar