aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kablo tv'de nası izliycez, var mı herhangi bir çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paxel said: sopcast en son yasaklamamış mıydı futbol yayınlarını, kanallar hep off oluyordu maç saatinde diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 arkadaşlar burda illegal yollar üzerine kafa yormuyoruz, forumda böyle şeyler konuşmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 mac star ve dsmart bırlıkte mı yayınlayacak az once ıstınye parkta yemek yerken ekranda gordum parantez ıcın 21 45 star yazıyordu.dogus gurubu ordan yayın yapıyor sonucta.galatasaray manchestr da olabılır sımdı dusundumde 20 kasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sopcast illegal değil diyorlardı :p Neyse tamam, kusura bakmayın ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bck said: mac star ve dsmart bırlıkte mı yayınlayacak az once ıstınye parkta yemek yerken ekranda gordum parantez ıcın 21 45 star yazıyordu.dogus gurubu ordan yayın yapıyor sonucta.galatasaray manchestr da olabılır sımdı dusundumde 20 kasında. Star ın yayın akışında o saatte sadece harem hayatını anlatan muhteşem yüzyıl gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Manchester United 4:0 Galatasaray 12' Van Persie 27' Van Persie 71' Kagawa 90' Semih K.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 eksi'de bir kisi dandik bir ingilizceyle troll mesajlar atiyor, alex ferguson soyle demis boyle demis diye. millet de inanip yorumluyor ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 adamın reportajları var abi acın izleyin, niye okuyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Fatih Terim'in vereceği gaz ile iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum ancak ingilizlerin tempolu futboluna ne kadar yanıt vereceğimiz meçhul, şansımız yaver giderse bir puan alırız bence. Kaç sene sonra CL maçı heyecanı yaşayacağız en azından, ne olursa olsun aslanlar bizi utandırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rooney yedeeeeek. :) GS maçında ilk 18'de yerini almış. İkinci yarı girerse fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 3-1den 4-1e yükseltiyorum tahminimi.. manchester tek başına üst yapacak o kesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 CthuLhu said: 3-1den 4-1e yükseltiyorum tahminimi.. manchester tek başına üst yapacak o kesin de yenilince ben demiştim zaten üzülmeye gerek yok yenince ZZAAAA KOYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 durmadan saate bakıp duruyorum gel ulan 21:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Liebe said: CthuLhu said: 3-1den 4-1e yükseltiyorum tahminimi.. manchester tek başına üst yapacak o kesin de yenilince ben demiştim zaten üzülmeye gerek yok yenince ZZAAAA KOYDUK it's the football that's the football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yenersek tabi zaa koyduk dicez lan haha. ama imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kavurma said: durmadan saate bakıp duruyorum gel ulan 21:45 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ağır fenerli olarak ben bile merak ediyorum akşam gelsin bi an önce, cthulhu ile totem yapçaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Vakit geçmiyor ya. 21:45 !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dsmart faturamı yatırdım bekliyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 valla ne olacağı belli olmaz ama aşırı motivasyon her zaman kötü sonuç verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hep tam tersi oldu gs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sağlı sollu tokatlar bekliyorum Naniden Giggsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar