Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebookçular bi bakar mısınz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum.
Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak.
Mesaj tarihi:
Vendy said:

facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum.

sadece kızlarda çalışıyo anladığım
Mesaj tarihi:
Vendy said:

oluyomuş hala +rep
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Vendy said:

sadece kızlarda çalışıyo anladığım

X(
Mesaj tarihi:
Tanıdıksa git konuş olm ya, ne facebuku, seviyom seni evlenecez de, kısmet de nimet de kandır işte...G.tün yemiyosa da yanaşma, bugün add'i kapatan yarın suratına kapıyı da kapatır...
Mesaj tarihi:
moriarty said:

egoistlikle ne alakası var bunun?

herhangi bir kızı, günde kaç abaza ekliyo, mesaj atıyo bi düşün bakalım ülkemizde

valla benim çevremdeki kadınları sadece tanıdıkları ekliyo olacak ki hepsinin arkadaş ekleme şeysi açık. ekliyorlarsa da ignore edersin aga, hayır mesajı da kapatmak nedir yani?
Mesaj tarihi:
calimero said:

moriarty said:

egoistlikle ne alakası var bunun?

herhangi bir kızı, günde kaç abaza ekliyo, mesaj atıyo bi düşün bakalım ülkemizde

valla benim çevremdeki kadınları sadece tanıdıkları ekliyo olacak ki hepsinin arkadaş ekleme şeysi açık. ekliyorlarsa da ignore edersin aga, hayır mesajı da kapatmak nedir yani?

yahu sanane abi ahah seni ne ilgilendirir, öyle seçmiş yapmış yani. sen istiyosan yapma
  • Yeni Oluştur...