pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bi hatunu eklemek istiyorum ama ne mesaj atma ne fr atma buttonı var. şimdi bu kızcağızı eklememin bir yolu yok mu http://i45.tinypic.com/2yvrvxv.png
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 istemiyor belliki neden zorluyorsun sasdfasdfsadf
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 smyrna cafe'ye düzneli olarak gidiyodur belki git pusuya yat
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 anon gibi tüm sülalesini cikaririm simdi paticik.
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum. Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 facebook canavarı escape banlanmasaydı ona sorardın
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Vendy said: facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum. Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak. sadece kızlarda çalışıyo anladığım
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Vendy said: facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum. Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak. oluyomuş hala +rep
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aktiftablet said: Vendy said: facebook.com/messages/*kızın facebook ismi*/ şeklinde adres yazarsan mesaj atma imkanın oluyordu eskiden, şimdi durum nedir bilmiyorum. Onun dışında bir çözüm yok, o ekleyecek seni veya ilk mesajı o atacak. sadece kızlarda çalışıyo anladığım X(
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oluyorda mesajlarda diğer kısmına gidiyor galiba ordan görmesi zor olabilir.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kız tanıdık bakmaz oraya ya of
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nası bi egoistliktir yahu bu? yalnız ben eklerim!!! ekleme hacıt, hayır gelmez o hatundan...
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 egoistlikle ne alakası var bunun? herhangi bir kızı, günde kaç abaza ekliyo, mesaj atıyo bi düşün bakalım ülkemizde
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tanıdıksa git konuş olm ya, ne facebuku, seviyom seni evlenecez de, kısmet de nimet de kandır işte...G.tün yemiyosa da yanaşma, bugün add'i kapatan yarın suratına kapıyı da kapatır...
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 moriarty said: egoistlikle ne alakası var bunun? herhangi bir kızı, günde kaç abaza ekliyo, mesaj atıyo bi düşün bakalım ülkemizde valla benim çevremdeki kadınları sadece tanıdıkları ekliyo olacak ki hepsinin arkadaş ekleme şeysi açık. ekliyorlarsa da ignore edersin aga, hayır mesajı da kapatmak nedir yani?
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 calimero said: moriarty said: egoistlikle ne alakası var bunun? herhangi bir kızı, günde kaç abaza ekliyo, mesaj atıyo bi düşün bakalım ülkemizde valla benim çevremdeki kadınları sadece tanıdıkları ekliyo olacak ki hepsinin arkadaş ekleme şeysi açık. ekliyorlarsa da ignore edersin aga, hayır mesajı da kapatmak nedir yani? yahu sanane abi ahah seni ne ilgilendirir, öyle seçmiş yapmış yani. sen istiyosan yapma
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o kız moriartymiş işte facebuktan mesaj atmana gerek yok.burdan öm at
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aynen yolla bekliyorum küçük sürprizlerim var
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 @moriarty beni günde kaç abaza ekliyo biliyo musuan?! :(
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 arkadaşı olabileceğini düşündüğün birini ekle, mutual çıkınca ya mesaj ya da add çıkar.
Öne çıkan mesajlar