goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 adam amma heyecanlanmış hehehe. gz yolun açık olsun. şimdiden sayfanın SS kopyaladım, iyice ünlü falan olursan sağa sola spamlerim :P beş sene tiyatro kapısında eskimeyle rol bulduysan iyi gene. 10-15 sene kendini yetenekli sanıp, aktris olcam bennn diyip, müjdat gezenin önünde laikçi taklidi yapıp gene bi bok yapamyan kızlar oğlanlar var. ben genellemiyim hatta sen daha iyi bilirsin. (var dimi lan böyle tipler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 eee foto lazım abi görünec "ben bu adamı tanıom yaeee" dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 goldbären said: adam amma heyecanlanmış hehehe. gz yolun açık olsun. şimdiden sayfanın SS kopyaladım, iyice ünlü falan olursan sağa sola spamlerim :P beş sene tiyatro kapısında eskimeyle rol bulduysan iyi gene. 10-15 sene kendini yetenekli sanıp, aktris olcam bennn diyip, müjdat gezenin önünde laikçi taklidi yapıp gene bi bok yapamyan kızlar oğlanlar var. ben genellemiyim hatta sen daha iyi bilirsin. (var dimi lan böyle tipler) laikçi ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dini bütün, imam hatipli kardeşlerimizin atatürkçü azınlığa yaptığı yakıştırma. konuyu saptırmayın!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Eheh sağolun herkes ^^ @7thBreath: Şimdi tam olarak bilip bilmeden yorum yapmam nasıl olur bilemem yönetmen değişti bir onu biliyorum herkesin dilinde çekimlerin daha iyi gittiği var orda, yönetmen çok ince çalışıyor. @Sparkcaster: Abi senelerce canım çıktı yaparım o kadar rolü : D @Tatar: Dövüş de var suratta görünüyor peçe var ama suratımı kapatmıyorum bide başka bir kostümle de şey var. Spoiler vermem... @benjani: Yok :( @goldbären: Vardır sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Şimdi orda burda biz tanıyoruz bu arkadaşı ya çogiyi değil mi? falan diye yorum yapabilir miyiz sayın şevki? İzniniz var mıdır? sfgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kızlara yapın!!1!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Hadi bakalım başarılarının devamı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Koysana olm foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/008/9/3/kerberos_by_shewky-d4lrb3f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Gündüz vakti koyma kardeş duşa giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kafadaki kel takke seksiymiş skerberos olmuş tam gz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 brazzers shoplasın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ne güzel yahu :) başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Giovanni said: http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/008/9/3/kerberos_by_shewky-d4lrb3f.jpg Yürrü beaa :D yalnız o fotoyu çekerken öylesine mi çektiler yoksa uğraşıldı mı? Işıkçıda malzeme yok heralde? sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 böyle daha iyi http://i.imgur.com/3njch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 tam padisahin seks oyuncagi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Moar liek valide sultanın secks oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bi Cemil İpekçi havası sezdim asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben de bakarım şöyle bir.. altın kural ölçüsünde orantı alıcam üstünde.. kolaylıklar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ROLÜNE HAZIRLANAN OYUNCUYA ÇİRKİN SALDIRI Bir dizide alacağı yeni role hazırlık için suçluları gözlemlemek isteyen Ş.G., basit bir suç işleyerek cezaevine girdi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu ve ekmek çalan Ş.G. cinsel suçlular koğuşuna konuldu. Grup halinde defalarca fiili livataya uğrayan Ş.G. yoğun bakıma alınırken, olaya karışan diğer mahkumlar ifadelerinde "Temiz yüzlü ve diksiyonu düzgün bi çocuktu, nefsimize hakim olamadık" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 moriarty said: böyle daha iyi http://i.imgur.com/3njch.jpg Çok güzel lan eline sağlık! Bu arada aşağıdaki vidyoda find Waldo http://www.youtube.com/watch?v=PfbbrUV3XRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 böle ii diziye özcan kasıntısını sokmak hata olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 O konuda yorum yapmayacağım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ROL ARKADAŞINA LAF SÖYLETMİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar