Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim'de Osmanlı Kıyam'ı izleyin

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

adam amma heyecanlanmış hehehe. gz yolun açık olsun. şimdiden sayfanın SS kopyaladım, iyice ünlü falan olursan sağa sola spamlerim :P

beş sene tiyatro kapısında eskimeyle rol bulduysan iyi gene. 10-15 sene kendini yetenekli sanıp, aktris olcam bennn diyip, müjdat gezenin önünde laikçi taklidi yapıp gene bi bok yapamyan kızlar oğlanlar var. ben genellemiyim hatta sen daha iyi bilirsin. (var dimi lan böyle tipler)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

adam amma heyecanlanmış hehehe. gz yolun açık olsun. şimdiden sayfanın SS kopyaladım, iyice ünlü falan olursan sağa sola spamlerim :P

beş sene tiyatro kapısında eskimeyle rol bulduysan iyi gene. 10-15 sene kendini yetenekli sanıp, aktris olcam bennn diyip, müjdat gezenin önünde laikçi taklidi yapıp gene bi bok yapamyan kızlar oğlanlar var. ben genellemiyim hatta sen daha iyi bilirsin. (var dimi lan böyle tipler)

laikçi ne olaki?
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh sağolun herkes ^^

@7thBreath: Şimdi tam olarak bilip bilmeden yorum yapmam nasıl olur bilemem yönetmen değişti bir onu biliyorum herkesin dilinde çekimlerin daha iyi gittiği var orda, yönetmen çok ince çalışıyor.

@Sparkcaster: Abi senelerce canım çıktı yaparım o kadar rolü : D

@Tatar: Dövüş de var suratta görünüyor peçe var ama suratımı kapatmıyorum bide başka bir kostümle de şey var. Spoiler vermem...

@benjani: Yok :(

@goldbären: Vardır sdfd
Sosyal ağlarda paylaş

ROLÜNE HAZIRLANAN OYUNCUYA ÇİRKİN SALDIRI

Bir dizide alacağı yeni role hazırlık için suçluları gözlemlemek isteyen Ş.G., basit bir suç işleyerek cezaevine girdi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu ve ekmek çalan Ş.G. cinsel suçlular koğuşuna konuldu. Grup halinde defalarca fiili livataya uğrayan Ş.G. yoğun bakıma alınırken, olaya karışan diğer mahkumlar ifadelerinde "Temiz yüzlü ve diksiyonu düzgün bi çocuktu, nefsimize hakim olamadık" dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...