paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 evlenme hazırlıkları çerçevesinde ev olayına giriyoruz hatunla. satın almak için 120K-180K olabilir. kira için 1100-1300 aralığı evin çok eski olmaması gerekiyor mutfağı banyosu az insan gibi olmalı 1+1 veya 2+1 yeterli. tavsiyelerinize ihtiyacım var. Örneğin bu Halkalı Avrupa Konutları, Soyak, Atakent falan nasıl buralar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Satın almak istediğin değer ile kira arasında çelişki var emlak değeri olarak. 180k lık eve 1300 tl kira çok örneğin. Avrupa yakasında düşünüyorsan beylikdüzü tarafları bu fiyatlar için uygun ancak , fakat 1300 tl kira veririm diyosan heryere bakabilirsin , 2+1 evler için güzel bir kira bedeli ödemeye hazırsın. iş , okul vs durumunun nerde olduğunu söylersen ona göre lokasyona uygun yerler önerebilirim.. bende yeni ev tuttum 2 ay gezdikten sonra ondan biliyorum aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İkinizin de arabası varsa ve iş yerleri 2. çevreyoluna yakın ise Avrupa Konutları vs gayet iyi. Evler cidden 10 numara güzel ama o fiyata alman imkansız, 2+1 leri ise Atakent'de o fiyatlara kiralayabilirsin sanırım. Ha işyeri şehir merkezinde ise olabildiğince merkezi bölgelerde bakman lazım. Yeni ve güzel ev bulmak zor maalesef şehir merkezlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İstanbul'da normalde bir evin değeri, 17yıllık kirasına eşdeğer olmalı. Bu hesapla senin kiralayabileceğin evler 250K civarında satın alma değeri olan evler. Önce buna karar vermelisin. Ki zor bi ikilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 suBzer0 said: Satın almak istediğin değer ile kira arasında çelişki var emlak değeri olarak. 180k lık eve 1300 tl kira çok örneğin. Avrupa yakasında düşünüyorsan beylikdüzü tarafları bu fiyatlar için uygun ancak , fakat 1300 tl kira veririm diyosan heryere bakabilirsin , 2+1 evler için güzel bir kira bedeli ödemeye hazırsın. iş , okul vs durumunun nerde olduğunu söylersen ona göre lokasyona uygun yerler önerebilirim.. bende yeni ev tuttum 2 ay gezdikten sonra ondan biliyorum aşağı yukarı benim ofisim Trumpda kız arkadaşımın ofisi balmumcuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Arkadaşlar da demiş, 1.300 TL kiraya razı olan biri için 150.000 TL satın alma bedeli düşük kalmış, kenarda paranız yok diye anlıyorum buradan. Belki birazını da 5 yıllık bir konut kredisiyle kapatıp istediğin standartlarda bir ev alırsan daha iyi olabilir o durumda, kira dediğin her ay başı bir miktar parayı ateşe vermek sonuçta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 evet para yok kredi olursa olur aylık ödeyebileceğimiz bir kredi de en fazla 150 - 180 ler civarı o orantısızlık oradan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne zamana tutacaksın evi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 krediler de pek kira öder gibi ödeme durumunda değil ama elinde birikmişi olan kişinin kiraya çıkmak yerine ev alması elbette daha mantıklı fakat şu da var önümüzdeki iki sene kelepire bulmadıkça yada inşaattan girmedikçe ev almak için iyi bir dönem değil piyasa çok şişmiş durumda hani ev arayan arkadaşın finansal durumu tam olarak nedir bilmeden net bir şey söyleyemeyiz ben de benzer durumdaydım ama iki sene kiraya çıkmaya karar verdim keza 2 senede kiraya gidecek olan para ev almak istediğim durumda vermem gereken peşinatın 1/10 u kadar hoş iki sene sonra türkiyede olmayabilirim de pek bir garantisi yok işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aslında daha var yani bahara falan düşünüyoruz ama yine de en azından nerelere bakmamız gerektiğini, raici falan netleştirmeye çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi Halkali gibi yerde 1300 TL kira ile gayet sahane bir evde yasarsin sanki. 3+1, 4+1 falan olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 paspatur said: benim ofisim Trumpda kız arkadaşımın ofisi balmumcuda çok yanlış muhitlere bakıyorsun. 1 sene boyunca o taraflardan mecidiyeköye gelmiş biri olarak hayatımın en zor dönemi olduğunu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nereye bakayım karşıya geçsem ayrı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gel komşu olalım :) http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ayazaga-kadikoy-birlik-sitesi-nde-2-1-3-1-kiralik-daireler-89406876/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ayazagada-2-1-sifir-kiralik-daire-99099148/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-etiler-emlak-sitelerde-kiralik-esyali-3-1-daire-ogrenciye-uygun-98295516/detay# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kücükçekmecede falan 1500 liraya tripleks villalar var 300 metrekare falan dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 elesso said: gel komşu olalım :) http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ayazaga-kadikoy-birlik-sitesi-nde-2-1-3-1-kiralik-daireler-89406876/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ayazagada-2-1-sifir-kiralik-daire-99099148/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-etiler-emlak-sitelerde-kiralik-esyali-3-1-daire-ogrenciye-uygun-98295516/detay# güzelmiş burası valla kiralarda uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bir ay önce evlendim ve aynı kararsızlığı biz de yaşadık. Uzun vadede İstanbul'da yaşamak istemediğimizden mecburen kira olayına girdik ve evden işe yürüyerek gidebileceğimiz bir muhitte sıfır bir binanın 2+1 dairesini 1.250'den kiraladık. Alt katımız (4.kat) satılık. Ev sahibi 280.000 TL istiyormuş. Muhit: Profilo AVM'nin arkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kaç m2 ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 90 m2. fransız balkonlu. yerler parke. kombi vs default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yeni apartman yani 2000sonrası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bina 2010 yılında tamamlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 12 kutukareymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Fransız balkon kavramını duydukça gülüyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar