Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Doğru söylemekte en ufak bir mahsur olmayan durumlarda bile düşünmeden otomatik yalan söyleniyorsa bunun hastalık olma ihtimali var mı sizce yoksa sadece tamamlanmamış ergenlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 4.şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Otomatik yalan söylemek ne beh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 alışkanlık olmuş artık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 işte tam o anda cehennemi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 yalancı olmuşsun bilader,ne hastalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 öyle bir mevzu var ya, bazılarına hiç beklemedigi bir anda soru sorunca böyle direkt yalan söylüyor sonra ya aslında o öyle değil aniden sorunca düşünmeden yalan söyledim diyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben onu insanlar ne iş yapıyorsun diye sorunca yapıyorum yalancı mı olduk şimdi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 onu ben de diyorum kiralik katilim veya seks iscisiyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mitomani hastalığın adı. Araştır biraz epey şey bulursun nette bulamazsan sor cevaplamaya çalışıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hastalık derecesinde olup olmadığını nasıl anlayacağım işte onu merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 O biraz zor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben kendi söylediğim yalanlara inanıyorum ... ama sonra onlar doğru çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hastalık abi mitomani deniyor bu hastalığa muzdarip bir kişiyle hayatımın büyük bir bölümünü paylaşmak zorunda kaldım ve neyse ki kurtuldum uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bir de fırsatları değerlendirme yalanları var bunu becerebilenler çok çılgın hatun kaldırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Her şey hastalık olacak diye bir şey yok. Bazen sorulan basit bir soruya örneğin neredesin gibi bir soruya bile açıklama yapmaktan üşenip yalan söylemenin neresi hastalık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Asıl hastalık ota boka latince isim koyup insanları tribe sokmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 vajinismus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yalancı çobanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 uygunsuz bir davranışa saplantı derecesinde hayatında sık sık yer vermek hastalıktır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar