Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4.Hafta | Fenerbahçe - Mersin İ.Y. | 16.09.2012 @20.30

benjani

Öne çıkan mesajlar

yalnız 11 kişi gerideyken baroni'yi kimsenin karşılamaması, karşılayanın da sol bek olması (tahmin), sonra soldan bindirme yapana yardıma gitmesi gerekmesi, baroni'nin karşısına kimsenin yine çıkmayışı

baya efsaneydi. adam 30 metre falan top sürdü ceza sahasına kadar, önüne 1 kişi gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

cristian golü attı sevindim baya bi. sora gitti armayı öptü bi küfür ettim. pis herif. sevmiyorum lan seni.

Topal sakatlandıysa sıçtık. Tam ortasahada sonunda 2 tane sağlam adam var derken 1i yine gitti. Cristian ve Selçuk takımın laneti gibi bişey. Evet gol atmasına rağmen böyle düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

Stoch gordugu sari karttan sonra bariz fuck off demis. Hani ikinci saridan kirmizi?

olmayan pozisyona sari vererek dengelendi iste durum.

Topal cikinca feci sicti takim,alexi de cok etkili bulmadim.

Bi se stochun sifira inip yaptigi ortalarda iceride kim var diye bakmadan,dusunmeden yapiyor gibi.sifira inmek yerine saga cekip vurus yapsa gecen sezon gibi daha etkili olur.

Topal persembe oynar mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Heykel tam zamanında imdada yetişti valla Alexle amcaoğlu Baroni oynamazdı kasmazdı durumlar değişmeseydi, oysa bakıyoruz sahaya Alex yine oyunun en önemli mimarı durumunda.
Maalesef ki oğlu daha 2 yaşında, şöyle 14-15 falan olaydı 3 seneye koyardık babasının yerine, ama bu ülkesine dönmeden yavru çıkartmak lazım bitane daha belki bize bırakır asdsadad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...