Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masonluk ve Tapınak şovalyeleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar öncelikle biraraştırma içersinde olduğumuzu belirteyim belli bir kısımı aştık ve yenişeyler arıyoruz. Kitaplar dahilolmak üzere bize gereken bilgileri nasıl bulabilceğimizi ve eğer sizinde bu konuda bilgileriniz varsa görüşmek istiyoruz..

Bana özel mesajla ulaşın msn adresimi veriyim. Yada burdanyazarak ulaşabiilrsiniz. Yardımlarınızı bekliyoruz.. Ayrıca çoğu soruyuda yanıtlayabiliriz..

İyigünler..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
da vinci şifresinde templar lardan bahsediyorlardı biras. kolay okunan rahat bi kitap. hem güze lbişi okur hemde bişiyler anlarsın tapınak şovalyeleri hakkında (gerçi yazar biraz subjektif geldi bana)[signature][hline]Never Loved .. Never Cared...
Mesaj tarihi:
bu tapınak şovelyerinin görevi ne ya ?[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
Söylentilere göre hristiyanlığın koruyucusu olarak geçiyorlar. Daha sonra ticari işlere girdiklerinden dolayı bir nevi tefeci konumuna geliyorlar. Fransada fransa kralı tarafından hepsi hapise atılıp öldürülmesi emrediliyor. BU olaydan sonra kaçıp kurtulanlar çok farklı olaylar yaşıyorlar..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kadarıyla da hristiyanlığın koruyucuları olarak geçiyorlar zamanla saygınlıklarını yitirmiş oluyorlar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Hristiyanligin degil, tarihleri tam olarak hatirlayamiyorum ama kudus'e giden hacilari korumak gorevleri ama bunun daha cok goz boyamak icin oldugu soylenir.. Suleyman Tapinagi'nda Eski ahit sandigini aradiklari soylenir daha sonra buradan bircok hikayeye ayrilir.. Zamanim yok yazamiyorum, baska zamana..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
Evt davinci nin şifresinde tapınak sovalyeleri hakkında bi suru bilgi mevcut, ve super bi kitap[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar.
96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif
> > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu
> > hissettirin.
> > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k)
Mesaj tarihi:
Bu sıralar tapınak şovalyeleri ile ilgili bir dolu roman fırlamaya başladı piyasaya. Kitapçılarda bu konuya ayrılmış köşeler oluyor. Ancak gerçekten tarihsel gerçeklere dayanacak kaynak nereden bulabileceğini ya da bu kitapçılardaki bu konu üzerine yazılmış kitapların birbirleriyle ne derece uyumlu olduklarını bilemeyeceğim ne yazık ki.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
yesil org'u kaynak olarak gostermeyelim lütfen.. çok tarafli bi site.. ve pek dogru haberler yazmiyo[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

Mesaj tarihi:
Ohoo bi kitap çıktı herkes tapınak şovalyesi araştırması oldu :)

Zaten dinazorlar da eskiden en sevilmeyen konulardandı, taa ki jurassic parka kadar...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Konu ile ilgili bilgi almak isteyen herkese seve seve elimden gelen yardımı yapabilirim.. msn'im imzamda var..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
oha isanın soyunumu koruyo[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
Tapınak şövalyelerinin en büyük hazinesi Kutsal Kasedir . Bu Kase şuana kadar sadece bir efsane olarak halen arkeolog ve tarihcilerin ilgi odağı fakat kimse emin olamıyor . Kasenin gerçek anlamda kutsal ve iyileştirici gücü olduğu söyleniyor . Bu güne kadar ingiltere dahil bir çok avrupa ülkesinde sadece kopyası olarak gösterilen 25 den fazla kase ortaya çıkartılmış , ama hiç birisi gerçek kutsal kase değilmiş . Kasenin tahtadan olduğu ele geçen belgelerden biliniyor .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Şöyle ki, esas olarak Knight's Templar hristiyanlığı, papalığı, katolik meshebini koruyan tipler olarak biliniyor.

Teori'de şöyle işte, aslında Hristiyanlığı değil Isa'nın soyunu koruyorlar.

Tabii şöyle birşey var ki, kimse bilmiyor Magdalane'in gerçekten Isa'dan çocuğu oldu mu olmadı mı diye.

Ayrıca bi tarihte Aramice yazıtlar ele geçirilmişti, bu Isa'nın soyu hakkında.Yine teorilere göre, Knight's Templar başta olmak üzere, Vatikan, hatta CIA bile bu yazıtları yoketmeye çalıştı.Ama beceremedi, çünkü Israil bunu yayınlattı.
Hristiyan cemiyeti'de komple örtbas etti bu olayı yokedemedikleri için.
Teoriler böyle yani.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 06 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Tapınak şövalyelerinin en büyük hazinesi Kutsal Kasedir . Bu Kase şuana kadar sadece bir efsane olarak halen arkeolog ve tarihcilerin ilgi odağı fakat kimse emin olamıyor . Kasenin gerçek anlamda kutsal ve iyileştirici gücü olduğu söyleniyor . Bu güne kadar ingiltere dahil bir çok avrupa ülkesinde sadece kopyası olarak gösterilen 25 den fazla kase ortaya çıkartılmış , ama hiç birisi gerçek kutsal kase değilmiş . Kasenin tahtadan olduğu ele geçen belgelerden biliniyor .

Kutsal Kase değilde Kutsal Kadeh biraz.
Ki ne arkeologların nede tarihçilerin ilgi odağı şu anda.Çünkü gerçek olduğu bile bilinmiyor.Bayağı izi sürüldü o şu bu o oldu.

Hatta işte demişsin Knights Templar onu koruyor diye.
Bu yukarıda bahsettiğim teorilerin devamında sanırım bir yerde onun gömülü olduğu idda edilen bir yer vardı.Tam emin değilim.Orası aslında Kutsal Kadeh'in gömülü olduğu yer falan değil, Magdalane'in mezarı deniliyordu böyle çok karışık vaziyetler ki.

Şöyle bir şey var bir de ; Leonardo'nun kilise duvarına yaptığı "Last Supper"'da Kutsal Kadeh yoktur ve bu bir kilise'de bulunmaktadır.
Herkesin önünde kendi kadehi bulunmaktadır Leonardo'nun Last Supper'ında.

Yine ilginç bir olay; Maria Magdalane Petrus'a yavşama durumundadır tabloda.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
Birde Loculus diye bir kutudan bahsedilir . Bu kutu Magdalena'ya ait bir kilisede bulunuyomuş muş da falanmışda filanmışda . hatta söylentiler şu yönde kutunun en büyük özelliği kutunun kutu şeklinde kalmasını sağlayan köşelerinde bulunan demir çivilerin isayı çarmıha gerdikleri zaman bileklerine çakılan çiviler olduğu söyleniyor . Hatta ve hatta bu kutu bulunursa ve çiviler çıkarılırsa genetik biliminin şuanda uzerinde çalıştığı Gen değişimiyle çivide bulunan DNA ları yeni doğucak yada yapılabilirse sadece bir embriyodan meydana getirecekleri bir çocuğa nakledicekler ve bu şekildede yeni bir mesih yani ikinci isaayı çıkartıcaklar . Anlıyacağınız millet kafayı en sonunda sıyırna noktasına geldi . Hatta belki izleyen varsa bu hikayenin filmi bile çekildi .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Hulki cevizin masonluk ve rotaryenlik diye bir kitabini al. Guzel bir kaynak olabilir ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
  • Yeni Oluştur...