kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 YÖK, tezsiz yüksek lisansta Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) şartını kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Oo süper olmuş bu boşu boşuna sınav gerginliği yaşayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben herhangi bir yüksek lisans bölümü için ALES'in çok ama çok gereksiz olduğunu düşünoyrum, tezli veya tezsiz.keşke toptan kaldırsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tezsiz yüksek lisansı komple kaldırsalar ya. okula derse adam gibi gitmeden, doğru düzgün akademik bir çalışma yapmayıp birşeyler üretmeden; title kasayım, kıdem/kademe atlayım, askerden yırtayım insanları biraz azalsa fena mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Niye kaldırsınlar? Üniversite de ne üretimi yapıyorsun sen? Üniversiteleri de kaldırsınlar o zaman. Üretmek istiyorsan akademik katkı yapmak istiyorsan gir tezli hatta bütünleşik doktora yap. Adam farklılaşmak istiyor management eğitimi almak istiyor akademisyen olmak istemiyor bölümüyle alakasız olan pazarlamaya eğilmek istiyor o zaman tezsiz yapar, mühendis adam management eğitimi alıp yönetmek istiyor tezsiz yapar. Her boka muhalefetlik türk geninden mi geliyor anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oo çok güzel oldu geçen bahar giremedim alese uyuyakaldım üds vardı sadece bahar dönemine direk başlarım alesle uğraşmadan eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oo iyi iş ve sosyal güvenlik hukukuna bir başvurayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dusuncelihayvan said: Her boka muhalefetlik türk geninden mi geliyor anlamıyorum ki. özellikle de dedem pek muhalefettir benim. tamam tamam. mühendislik mezunu olup ales gibi dandik bi sınavdan çakan insanların olabileceğini düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 imamizer said: tezsiz yüksek lisansı komple kaldırsalar ya. okula derse adam gibi gitmeden, doğru düzgün akademik bir çalışma yapmayıp birşeyler üretmeden; title kasayım, kıdem/kademe atlayım, askerden yırtayım insanları biraz azalsa fena mı olur? fena olur askere mi gidelim bunu mu istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 zaten askerliği zorla dayıyorlar bari erteleyip ertelememe seçeneğimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 var zaten 2 yıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 belki ben 4 yıl 6 yıl 8 yıl olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 e o bitince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 BELKI BEN GITMEK ISTEMIOM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 gitmiyim ben olm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yapraktan kaçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tezsiz yüksek lisansı komple kaldırsınlar bence olay parayı ver diplomayı al şekline döndü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kaldırmasınlar,askerden yırtmak için başka yapılacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Tezsize aldıkları adamlardan zaten sadece yönetmelik gereği istiyorlardı ALES i, sınır 60 gibi birşeydi sanırım bunu alamayan da lisanstan sonra okumasın zaten. Kaliteli YL / Doktora programları için zaten 90+ beklenir genellikle. edit. Bence kaldırmasalar da ismini değiştirsinler, sertifika programı gibi birşey denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kami said: tezsiz yüksek lisansı komple kaldırsınlar bence olay parayı ver diplomayı al şekline döndü iyice. tezli olanlarda öyle eventually. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Trans said: kaldırmasınlar,askerden yırtmak için başka yapılacak bir şey yok.açık öğretime yazıl, hem daha az para vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Fin said: kami said: tezsiz yüksek lisansı komple kaldırsınlar bence olay parayı ver diplomayı al şekline döndü iyice. tezli olanlarda öyle eventually. yok eventually falan hiç de öyle olmuyor.En azından dersleri geçmelisin, bu derslerin ortalaması 3.00 olmalı...ve en azından boktan da olsa bir tez konun olmalı,bunu hazırlayıp sunmalısın.parayı bastır al olayı değil bu.Hee tez sunumunda torpil morpil olbilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 açık öğretime yazılınca askerlik tecil olmuyor haberin olsun. lisanstan mezun olunca 2 yıl erteletebiliyorsun,bu süreyi uzatmanın tek yolu yüksek lisans yapmak,ya da yurtdışı. eğer yüksek yaptıysan,yine erteletmenin tek yolu doktoraya başvurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hadi ya, kuzenim öyle sanıyor ama, bana da o demişti=) o zaman, o sanırım,bu aralık askere go go oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar