PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Hellion ve Banshee'den korkunc tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 abıyı kardese kırdırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 herif 2 maçta 200 drone kaybetti lan resmen ahah sağ tutabilse droneları her maçı alacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ee bu velet eve gitmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben mi hiç anlamıyorum bu oyundan ? Terran aldığı oyundan gg diyip çıktı ? Kimse de şaşırmadı ? Replayini çok merak ediyorum bu oyunun. Çok ilginççççç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 starportu yoktu, parası dipteydi, 7 broodlordu kesemiyordu... LAN SATSANA MAÇI LUCIFRON'A VORTIX, STEPHANO KIRBAÇLADI SENİ, LUCIFRON(ORC) REYİZ ÜSTESİNDEN GELİR ANCA!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Starportu vardı, parası dipte değildi, zergün income'ı yoktu. ZErgün 7 brooddan başka bi şeyi de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 adamın expi yoktu ve alması imkansızdan daha zordu. 25 minerali mi ne vardı çıktığında. bildiğin nefesi kokuyordu açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Abi stephano vortix i çok rahat geçti ya ,lucifronda yine bi ışık vardı ,bildiğin leş final olacak step 2-0 yer bu zerg ü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 abi sen 2k parası varken bakıp, facebook takılıp, sonra baktığında bi an gg görüp oyun bitti sanırım...maçtan çıkarken 2 haneliydi parası + 3. basein ordaki 3 proxy starport ve 4. basein ordaki yapılmakta olan starportlar gitti basede varsa max 2 tane vardır (ki yoktu belki 1) parası da yoktu ^^ -evde yiyecen kırbacı abinden- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 herifler yan yana gelince fark ettim ki, evde de dayak yemesi muhtemel lucifron'un haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Sleeep said: LAN SATSANA MAÇI LUCIFRON'A VORTIX, STEPHANO KIRBAÇLADI SENİ, LUCIFRON(ORC) REYİZ ÜSTESİNDEN GELİR ANCA!!11 2.lik ödülü baya yüksek herhalde? Prize pool'a bakmadım ama satmadığına göre gözü kör olmuş ödül parasından (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Gold.png 1st $24,000 + Seed Zicon small.png TBD To Be Decided TBD Silver.png 2nd $9,000 + Seed Zicon small.png TBD To Be Decided TBD Bronze.png 3rd $3,600 + Seed Spain Ticon small.png LucifroN Karont3 std.png Karont3 e-Sports Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 evet huun stephona eline alır diodun acaba final içinmi söledin bu lafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Su kadar büyük organizasyon için az bu paralar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 O değil de hep dikkat ediyorum interview'larda, CSN röportajlarında falan bu Rachel'ın Stephano'ya karşı bakışları falan bilmiyorum yani arkada neler dönüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bence stefanonun vortixi assalayan interviewden sonra, et döner tavuk döner gün olr devran döner izlicezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 its over demisti adam bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ülkemlede gurur duydum en cok barcraft bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Memphis said: evet huun stephona eline alır diodun acaba final içinmi söledin bu lafı? aga bu vortix boş adam değil. geçen maç çok kötü oynadı ama ihtimal var her zaman. gerçi bu saatten sonra bırakmaz herhalde stephano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Seele said: ülkemlede gurur duydum en cok barcraft bizde. Asıl şu organizasyon varken barcraft yapılmasını beklerdim ben..Daha iyi olurdu hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Seele said: ülkemlede gurur duydum en cok barcraft bizde. seele raus. raus muydu lan?! daum raus diye bağırıyordu herhalde taragtar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ahmedinejad said: Su kadar büyük organizasyon için az bu paralar ya. Bu ödüller (60.000USD) sadece Avrupa elemesinin ödülü, WCS'de ödül toplamı 250.000USD olacak. 5400 dolares fazlası için abime fena dalardım ben de olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 250k doları koreliler alacağı için dikkate almıyoruz oradaki ödülleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 stephano korelileride yiyebilir. bak belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar