Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 marksman said: kaçırdığı uçağı havaalanına indireceği fikrine nerden kapıldın ? Binalara carpacak de dalga konusu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 THY de büyük bir devir teslim sözkonusu, işi bilen ve kemik personeli dağıtıyor ve yerine genç fetocuları koyuyorlar, eskiden 15 dakikada hallettiğim bir iş için mutlaka birilerini arıyorum, Cuma günü ise kimseye bişey yaptıramıyorsun Genel müdürlükten( Cuma yerine Orgy ye gidiyor olabilirler, bütün gün yok kimse çünkü) THY nin ana yemek sağlayıcısı Do&Co ise maliyetlerini kısma adına kalitesizliğin dibine vurdu, Pınar dahil tüm firmalar zorla mal veriyorlar ama adamlar nasılsa her fullfit( yemeklerin uçuşa, sağlığa uygunluğu vs) ten tam puanla geçiyorlar onu anlamadım... Servis, kabin görevlisi vs konularına hiç girmiyorum ama türbanlı hostes ve takkeli steward'a az kaldı, eee ne demişler, We are globally yours ( Toptan götürüyoruz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bence niyetiniz sadece kotulemek. Tipik Turk refleksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rotweiler said: Sayin cetintas, burda sanirim ketumluk yaptigin nokta senin sadece bir yolcu olman, benim ise kabin memuru olmam. Sidik yarisi degil yazdıklarım, zira yazdıklarımi okumadigini ilk cumlen ve seninle her konuda zitlastigimi sanmandan anliyorum. Az once de dedigim gibi, sen en kisa ucusunda 4 saat kicini kaldirmadan servis beklerken, ben sen saglikli misin, yanindaki adam terorist mi diye gözlemleyen de biriyim. saygısızlık yapmakla gerçekler değiştirilmiyor. senin mesleğine saygım sonsuz ama sen sözgelimi benim kıçıma aynı saygıyı göstermemişsin. sidik yarışına giren sen olduğuna göre ben "daha uzağa işerim o zaman" demek hakkına sahibim. ben senden daha fazla uçuş tecrübesi olan bir adamım. bunların yarısından çoğu uzun mesafeli uçuşlar. THY'nin en boktan günlerinden bugünlere nasıl geldiğini biliyorum. al,aşağıdaki haber çok yeni. THY'nin de içine edildiğinin son bir belgesi. Tıpkı bundan birkaç ay önce Atatürk rozetleri takılmaması için kabin memurlarının uyarılmaları gibi. "yok öyle bir şey" deme, allah çarpar. bizzat ben kaç tane kabin memuruyla konuştum uzun uçuşlar boyunca. kıçımı kaldırdım yani koltuktan ve hatta yıllar içerisinde bolca da empati yaptım meslekdaşlarınla. neyse. uzatmayayım daha fazla da haberi paylaşayım. THY'nin hızla yeniden b.ktan havayolları arasına bu gidişlle girmesinin kaçınılmaz olduğunu da THY ile uçmayı çok seven bir adam olarak söylüyorum. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21507576.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3lpCjspeUYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 uff çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Nesi kotu? Bence guzel bir reklam. THY tarzi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 özel şirketin para kazanmasıyla ben niye gurur duyuyorum onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Myshkin said: özel şirketin para kazanmasıyla ben niye gurur duyuyorum onu anlamadım Eger maasli calisansan bu dedigin cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 maaşsız çalışansan daha saçma, maaşlı çalışmayansan über saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 söylemek lazım ki bilinsin. bunun çalışan yada çalışmayan olmakla bir ilgisi yok. yetersiz programlama, tecrübesiz çalışanlar, programsız ve plansız büyüme tablosu, konusunda kalifiye olmayan bir sürü yönetici ve özelleştirilmeye çalışılan bu sebeple de kendi alt birimi olan a.jet'i sun'a kakalamak şimdide %49 olan özel payını %90'a yaklaştırmak için kolları sıvamak... kısacası bu konuda az da olsa bilgi sahibi olan biri olarak söylüyorum. BULLSHIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hacim direkt sacmaladin. Kiskanclik, cekememezlik Turk halkinin kanina islemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İşini iyi yapsın isterse ateist olsun derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kaliko said: Nesi kotu? Bence guzel bir reklam. THY tarzi bu. Rekalm filmi direk doga icin cal projesinden calinti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 doom is coming! http://www.youtube.com/watch?v=uf47DQj_2Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Daha once ki benimle evlenir misin temali viral reklam ile ayni tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kaliko said: Hacim direkt sacmaladin. Kiskanclik, cekememezlik Turk halkinin kanina islemis. kıskançlıkmı??? hacı ben pilotum benim mesleğim bu. ne kıskanıcam işin içinde olduğum bir projeyi? amacın ne fiko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 E diger calisanlari kiskaniyorsun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam pilot 8000$ maaş alıyor ama kabin amirini kıskanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Kaliko said: E diger calisanlari kiskaniyorsun iste ' dsfgdsg alin arkadasi eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Black_Lupin said: Kaliko said: Hacim direkt sacmaladin. Kiskanclik, cekememezlik Turk halkinin kanina islemis. kıskançlıkmı??? hacı ben pilotum benim mesleğim bu. ne kıskanıcam işin içinde olduğum bir projeyi? amacın ne fiko? gaza gelme bu adam forumdaki mini tayyiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Kaliko said: Yok haci. O kadar degil. Yiyecek kalitesi 10 numara bence, servis iyi. Pilotlar da. Kaliko said: Bence niyetiniz sadece kotulemek. Tipik Turk refleksi. Kaliko said: Nesi kotu? Bence guzel bir reklam. THY tarzi bu. Kaliko said: Myshkin said: özel şirketin para kazanmasıyla ben niye gurur duyuyorum onu anlamadım Eger maasli calisansan bu dedigin cok sacma. Kaliko said: Hacim direkt sacmaladin. Kiskanclik, cekememezlik Turk halkinin kanina islemis. Kaliko said: E diger calisanlari kiskaniyorsun iste kardes eger sen maasli calisansan bu boyle olmaz, oyle 1 cumleyle savunayim parami alayim mantigiyla bir yerlere gelemezsin ben sana soyliyim. uzun uzun yaz, konuyu degistir, sadece sacmaladin deme, direkt postu atanin kisiligine saldir. isini de ben ogreticek degilim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar