photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Nabıyonuz lan :) kimler gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bi sen gidiyosun olm. Tek başına memleketi koruycaksın. Dualarımız seninle. (cephaneliklerden uzak dur panpa, yada miğferini tak nolur nolmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 başına bişey gelirse kınarız olm çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben de gidiyorum reisler ya Napiyoruz ne zaman subeye gitmek lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 gio geç kalma 1 temmuzda başlamışlar bile almaya 31 ekimde bitiyor beni kabul etmeleri için dilekçe bile yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Zikko said: başına bişey gelirse kınarız olm çok pis Rezervlere başlayın. Ben "bıçak kemiğe dayandı" diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 daha durun biz gelmedik ya, nereye gidiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://rlv.zcache.com/forever_alone_guy_meme_2_postcard-p239317605691686970baanr_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Abi ben de gidicem ve kutumda uzun donem hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bu ay düzen kuramazsam canım sıkılırsa giderim yok düzen müzen kurarsam yükseğe başladım bi dahada yolundan geçmem 3-4 sene :) şubeler çok leş hastaneye yollamalar falan yeni tecil işlemi yaptırdım erkenden gidip yaptırın bence yoğun olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 SPectre88 said: şubeler çok leş hastaneye yollamalar falan yeni tecil işlemi yaptırdım erkenden gidip yaptırın bence yoğun olmadan. askere gidiyorsun diskoya degil 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 3 günde zor yaptılar tecili askere gidecek olsam 25 gün şubede takılırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ilçelerde oturan nasıl yaptırıyor tecil işlemlerini?yarın gidicem ama ne yapmam gerektiğine hala bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi gidecegiz dedik savas cikacak ya napsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 savaşa seni yollamazlar merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Allah kurtarsın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yok hacı ben illaki gideceğim yani kaçarı yok artık :) artık biraz call of duty battlefield kasıyorum her ihtimale karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi basvururken amerikada master yaptigimi soylesem toefl 100 desem falan uzun donem cikma ihtimali mi artar yoksa daha iyi bir yere dusme ihtimalim mi? (bayagi cahilim bu konularda gordugun uzere). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dil sınavına girmek istiyorum dersin. belki yurtdışına görevli gitme ihtimalin olur. kosova veya afganistan'a görevli gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bende hazır soruyu sorayım. bizim üniversiteler okul bitince öğrencinin mezuniyet durumunu askeriyeye bildiriyor mu ? benim mesala 2 lisans diplomam var. makine müh.'ni hiç ortaya katmadan gemi inş. müh. diplomasını versem iskendurun'da gemilerde de takılsam ? risk olur mu böyle bir hareket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Hmm.. Afganistana gitmek istemem tabi :) Bir de oyle yurtdisina gidenler heralde uzun gidiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Deathblade said: bende hazır soruyu sorayım. bizim üniversiteler okul bitince öğrencinin mezuniyet durumunu askeriyeye bildiriyor mu ? Bence bildirmene gerek yok ama eger o egitimi kullanarak bir tecil yaptirdiysan mezuniyetini bildirmislerdir askeriyeye (sanirim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yok çoğunluk olarak kısa dönem gidiyor yurtdışına. Uzun ihtimali de var tabi. Onun dışında yok master yapan uzun gider, doktora yapan kısa gider falan gibi hurafeler yalan. Herkesin şansına mı diyim artık yoksa oradaki adamların adaletine mi kalmış bilemiyorum ama kısa da uzun da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Deathblade said: bende hazır soruyu sorayım. bizim üniversiteler okul bitince öğrencinin mezuniyet durumunu askeriyeye bildiriyor mu ? benim mesala 2 lisans diplomam var. makine müh.'ni hiç ortaya katmadan gemi inş. müh. diplomasını versem iskendurun'da gemilerde de takılsam ? risk olur mu böyle bir hareket ?keşke her gemi inş. mühendisini öyle gemilerde takıldırsalar :) Asteğmen olursan belki meslekçi olursun, o zaman gemilere gidersin. Kısa dönem gidersen gemilerin boyasını zımparalarsın falan. Ki denizci olma ihtimalin de işletme mezunu ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar