Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kedi kumu olarak bu silka kumlardan kullaniyoruz kedimiz icin ve gunluk kaka temizlemesini yapiyoruz. Sikintimiz cisi temizleyemiyor olmamiz ve cok kisa surede altta birikip yesil macunsu bir hal alip acaipte kotu kokmasi. Yani cakil tasi bisi olduklarindan cis sonrasi o kismimatayim da olmuyor. Kedi sahlerinden bir akil tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aArK-a84JHU&feature=player_detailpage#t=51s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kumu koyduğunuz aparatın altını kesip ince süzgeç gibi tellerden yerleştirin. Onu da daha büyük bişeye oturdun. Böylece sıvı alttaki kaba süzülür, kabı alıp temizlersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 silica kristal olanalr mıydı yoksa normal kum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Silica kristal olan. Ben bundan kullanıyorum koku durumu pek olmuyor. Aslında dağıtmasa kum şeklinde olanı kullanıcam, onlar daha iyi koku konusunda fln, ama bizim deli ayakları ıslak halde fln giriyor ona sonra bastığı her yerde kum bırakıyor. Kristaller iyi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 daha fazla kum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bir paketin hepsini boşaltmak gerekiyor. tam çözüm değil ama idare eder. Biz hep balkonda tutuyoruz. not: silika kediler için en iyi kum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 İlk 1-2 gün sorun degil ama sonradan silika kumu karıştırınca alttan yeşilimsi vıcık hal almış olanlar farkediliyor ve kokusu acaip kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 şunu izle, http://www.youtube.com/watch?v=p943wK0tSWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 doğal kedi kumu kullanın abi. topaklaşıyor, rahatlıkla atıyorsun. ha ama kaptan etrafa daha çok dağılıyor silicaya göre.o da kötü yanı edit: silica kedi için en iyi kum denmiş bir de ama, bana silica kumu değiştirten veterinerim oldu. solunum sistemlerinde probleme yol açabiliyor, alerji başlatabiliyor vs demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben kalın taneli topaklaşan kullanıyorum bide kabı hayvan gibi kumla doldurmuyorum temizliği kolay oluyor.kumları bi tarafa toplayıp pis yeri temizliyorum.bide ıslak mendille siliyorum o kısmı kokmuyor sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kristal kum kullanıyorum ben. 1 paketin tamamını koyuyorum kaba. ama günde bir iki kez mutlaka karıştırmak gerek. yani altta o yeşil bölge kalmayacak, dibi ıslak durmayacak. topaklaşan kum da rahat oluyor. kedinin çiş yaptığı bölge topaklaşıyor hemen. biraz kuruyunca alıp atıyorsunuz. yalnız o kumun ince ve kalın olmak üzere 2 çeşidi var. kalın olanı daha kullanışlı, etraf daha az pisleniyor. bu kumu da bolca koymak ve gene en azından günde 1 kez karıştırmak iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bir de kum koyulan kabın en çok 15 günde bir yıkanıp tamizlenmesi ve kaynar suyla dezenfekte edilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kaynar su abartı olur da, sıcak su + sıvı el sabunu ile temizliyorum ben her kum değiştirişimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Absolut said: İlk 1-2 gün sorun degil ama sonradan silika kumu karıştırınca alttan yeşilimsi vıcık hal almış olanlar farkediliyor ve kokusu acaip kötü. abi farklı marka bi kum dene ve daha fazla kum koy. yine aynı sorun olursa şu topaklaşan kumlarla karıştırıp dene bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 topiği okurken burnuma pis kedi kumu kokusu geldi adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 zikko'nun koyduğu videoyu izledim de... bir tanıdığın kedisi, eğitim verilmediği halde tuvalete yapıyormuş çişini. sonrasında da plastik düğmesine basarak sifonu çekiyormuş. kakasını ise kuma yapıyor, ama kakasını yapınca da tuvalete girip sifon çekiyormuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bizimkide meraklı klozete ama daha çok içinden su içmeye :P Ama hoşuma gitti bu metod bi deniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kum kullanıyoruz koku filan pek yok, kumun dağılması da aşırı derecede değil, köşe bir yerde. Çiş zaten topak oluyor hemen alıyorsun kürekle hemen atıyorsun. Ama Fixmenin de dediği gibi arada ayakları ıslak oluyor o sıkıntı. Genel olarak problemi çok az, kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Benim kedim okadar kokostu ki buyuk tuvaletinden sonra kapatmiyodu bile klozete alistirinca rahatladim.. O kokuyla alisinca anlamiyosunuz ama baskalari evinize geldiginde buram buram kedi kokuyor asdsdfsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kendi Kuku Koku problemim okudum, iy iakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 aklin fikrin kuku muku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Cat Pellet ve Feline Fresh koku konusunda ben en ideali çam talaşının sıkıştırılmış halidir şayet tuvaleti iki bölmeli ise yani toz alt tabakaya düşebiliyor ise tek kelime ile mükemmel bir üründür kendisi. Toz ayrılmaz ise talaş olduğu için çok hafif bütün tüylerine yerleşiyor hayvanın beyaz kedi zamanla sarıya dönüyor :P Koku, hijyen için en iyisi bu iki ürün ama tuvalet bölmeli olmak zorunda. Breeder Celect bu ürün de sıkıştırılmış kağıttan yapılmaktadır. İlk tuvaleti kullandığında koku oluyor 15 dk kadar sonra deşmediğin sürece kokusu olmuyor. Ben şuan bu ürünü kullanıyorum tuvalet saatleri belli olduğu için öğlen güneşte bırakıyorum hepsi kuruyor böylece kokudan eser kalmıyor. Kullanımı oldukça kolaydır. Not: İki ürüne de kedinin alışması 4-5 gün sürebiliyor. Denemeden önce bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim. Silica fln direk hikaye bunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Archangel_ said: edit: silica kedi için en iyi kum denmiş bir de ama, bana silica kumu değiştirten veterinerim oldu. solunum sistemlerinde probleme yol açabiliyor, alerji başlatabiliyor vs demişti... aman, biz hep silika kullanıyoruz, ve kedi durmadan tıksırıyor, genzinden acaip sesler çıkıyor. Hemen bırakalım. Bu kıprısda veterinerlerde bile iş yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar