ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 herkese merhaba öncelikle sitede yeni sayılırım ama fark ettim ki spor bölümünde futboldan başka bir şey konuşulmuyor bu beni bir futbol sever olmama rağmen çok rahatsız etti bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz. bu arada ilgilenen olursa ice hockey ve masa tenisi diye iki yeni konu açtım[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yahu hala böyle konular açıyosunuz anlamıyorum ben sizleri? Kimse kimseye konuşmayın demiyor burda. Futboldan başka spor yasakta demiyor. İlgilenen varsa buyrun konuşun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Burdakiyorumlari okuyalim yorum eklemeden once isterseniz[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sağolasın holyman izin verdiğin için :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' [Bu mesaj ice_man tarafından 03 Kasım 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ayrıca o spor buz hokeyi olmasın? mesela biz SOCCER diil futbol konuşuyoruz dimi? .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 izin vermek değil benim amacım. Futbola bu tepkiniz niye? Yaptığınız spor popüler değilse bu ne bizim,ne de futbolun suçu. Siz sanki futbolu suçlarmışçasına "neden sadece futbol diyorsunuz?". Kendi sporunuzu tanıtın, insanlara güzel yanlarını anlatın. Sizin sporunuzula ilgilenmeye teşvik edin ama lütfen bunun futbolu öne sürerek yapmayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 doğrusun valla ne denir[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 konunun öncesini bilmiyorsun belli oraları geçtik tepkim futbola değil benim ben de izliyorum ben de konuşuyorum ben de oynuyorum hem de severek benim tepkim diğer sporların varlığını hatırlatmak için futbol güzel ama başka güzel spor dalları da var[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Evet mesela Su Balesi hakkinda konusalim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Tan Sağtürk,bi tarihte demiş ki: Futbol ne öyle ayyy kaba oyun tıksınÇç [signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yaw futbol dışında o kadar da çok millet alakalı değil dier sporlarla eh alakalı olanlarda o spor dalı hakkında bi topic açılıp yada o spordaki bi müsabaka hakkında yorumlar yapılıp bitio ama futbolla ilgilenen çok ve her hafta bissürü maç oluo ve insanlar futbol hakkında konuşacak çok şey buluolar.. şimdi sen buz hokeyi ve masa tenisi hakkında konu açsan tamam konuşulur ama 3 5 kişi mesaj atar ve konu elbet bi yerde tıkanır biter.. benim en çok ilgilendiğim spor serbest dalış ve su altı avcılığı şimdi ben bi topic açsam ne kadar uzun sürer ne kadar benim umduğum şeyler konuşulur ki? onun için ogansub un forumlarını tercih ediorum... bu arada baleyi de spor yaptılar ya [Bu mesaj DonCorleone tarafından 05 Kasım 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: ice_man, 03 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki: konunun öncesini bilmiyorsun belli oraları geçtik tepkim futbola değil benim ben de izliyorum ben de konuşuyorum ben de oynuyorum hem de severek benim tepkim diğer sporların varlığını hatırlatmak için futbol güzel ama başka güzel spor dalları da var Ben diğer sporların konuşulmamasına gösterdiğin tepkiyi değil, bu tepkiyi futbola göstermeni eleştirdim. Yani "neden sadece futbol" yerine "neden diğer sporlar konuşulmuyor" deseydin daha güzel olurdu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bende squash ile ilgili topic açmak istiyorum.. Nie ilgilenmiosunuz lan şkuaşla?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: DonCorleone, 05 Kasım 2004 16:16 tarihinde demiş ki: bu arada baleyi de spor yaptılar ya [Bu mesaj DonCorleone tarafından 05 Kasım 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Su balesi televizyon dizisiydi dimi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 muhaha bale spormu oldu simdi :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Geçende arkadaşlarla 5 erden su balesi çevirdik herifler çok iyi yapıyor ya yendi bizi eşşekler[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 heüheüehü niye öyle diyosunuz arkadaşlar homoseksüeller heryerde olabilir :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar