Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hatta 300de capli, valorla 375 olmuyo mu, ne alaka 500 falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://www.pcgamer.com/2012/09/22/diablo-3-patch-1-05-interview-with-jay-wilson-and-wyatt-cheng/ tldr: şuanki mf capin üstüne çıkabiliyorsunuz /players commandle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Çıkılıyor çıkılmasına da cap var dediydiler ,yani cap üstüne çıksan bile etkisi çok çok az olacak idi. Bu power level dalgasıyla cap olayı kalkıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aranızda bir konuşmanız var kı akıllara zarar.hiç bir şey anlamadık ..desene gene alurielin başını çok şişirecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 şişir ya sorun değil o. hele bi çıksın da şu patch hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Çıkmasın o patch ya, şu an benim bütün olay 1800 loh o da giderse act 3 için tekrar gear yapmam gerekecek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 lohta mı gidiyormuş ,nereye gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Loh un bi yere gittiği yok WW buildi biraz sıkıntı olacak onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bunun olcağını belliydi. WW build diğer claslara göre iyi farm yapabiliyordu. Şahsen benim 3 arkadasım wizard-dh-dh oyunu bırakıp barbar açtılar. Muhtemelen barbardaki artış göz önüne alındığında nerf getirildi. Git diğer classları buff'la benle uğraşma. Çünkü blizzard pek nerf bilmez. Vurdumu öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 daha neresini bufflasın dh ve wizardın yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sonuç olarak engin ileri görüşe göre; Lohlu silahları satıyoruz, L.steal önem kazanıyor patch öncesi bunamı abanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 satma bence hiçbir şeyi şu aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sapık gibi item düşürüyorum bişeyler satmam lazım. canta's force düştü bugun c.hit change 10 intellegence 180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 stormeagle said: sapık gibi item düşürüyorum bişeyler satmam lazım. canta's force düştü bugun c.hit change 10 intellegence 180 sen sapik gibi item dusuruyosun bende cenabet gibi dusuremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 stormeagle said: sapık gibi item düşürüyorum bişeyler satmam lazım. canta's force düştü bugun c.hit change 10 intellegence 180 1k dmg li 1 hand silah şu arkadaşına hediye edebilirsin ya da immortal king in ellik dışında herhangi bi parçasını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 socketli critli bişey istemiyorsan edeyim ben hediye 1k lik silah asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi crit candır :) Sucubuslarla Hulklar öper beni ondan sonra. Şu monster lvl olayı gelsin bakalım ne olacak merak ediyorum. Co-op baya bi revaçta olacak gibi monk+barbi+dh tadından yenmez bi takım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aluriel said: daha neresini bufflasın dh ve wizardın yuh sen niye barbar oynuyosun o zaman, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Demin ice cave'in içinde bi item attı, birden legendry cıktı diye sevindim sonra bi baktım ki staff of herding midir nedir onun parçası olduğunu anladığımda bütün heves kursağımda kaldı. =/ bi fire walkers çıkaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi fire walkers BOTLAR YAKIYO MÜDÜR!!! ulan gold ne adamsın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hala WW buildine nerf geldiğini mi düşünüyorsunuz merak etmeyin hiçbir şey olmadı ben PTR'de baya bi denedim survival açısından hiçbir sorun yok . Whirlwind 9 fury'e düşürüldü daha çok dönebiliyoruz artık %25 damage azaltıldı mobların zaten eskisi kadar loh'a ihtiyaç olmayacak 1k loh idare eder gene . Battle rage 120 saniye oldu bu da gereksiz fury kullanımını engelledi . Fury'de sıkıntı çekerseniz animosity alırsınız hp'de sorun olursa Inspirin presence bufflandı saniyede 2 %hp veriyor Impunity yerine Invigorate rune'üyle hiç life regen olmasa bile 1.2k regen oluyor bu 2 skillden . Yani denge geldi bi nevi sprinte nerf gelmemiş olsa oyunun dengesi bozulurdu zaten 10klık setle bile act 3 farmlardın patchten sonra . Tek kötü yanı artık berserker sınırsız kullanılmıyor gene bile kullanırsın ama eskisi gibi değil başka bir eksi yanı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aluriel said: abi fire walkers BOTLAR YAKIYO MÜDÜR!!! ulan gold ne adamsın asdfasd Valla fena yakıyor oturdum videoyu bi daha izledim la WW yaparken ms li bi tane droplansa ne manyak olur belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hannibal44 said: Hala WW buildine nerf geldiğini mi düşünüyorsunuz merak etmeyin hiçbir şey olmadı ben PTR'de baya bi denedim survival açısından hiçbir sorun yok . Whirlwind 9 fury'e düşürüldü daha çok dönebiliyoruz artık %25 damage azaltıldı mobların zaten eskisi kadar loh'a ihtiyaç olmayacak 1k loh idare eder gene . Battle rage 120 saniye oldu bu da gereksiz fury kullanımını engelledi . Fury'de sıkıntı çekerseniz animosity alırsınız hp'de sorun olursa Inspirin presence bufflandı saniyede 2 %hp veriyor Impunity yerine Invigorate rune'üyle hiç life regen olmasa bile 1.2k regen oluyor bu 2 skillden . Yani denge geldi bi nevi sprinte nerf gelmemiş olsa oyunun dengesi bozulurdu zaten 10klık setle bile act 3 farmlardın patchten sonra . Tek kötü yanı artık berserker sınırsız kullanılmıyor gene bile kullanırsın ama eskisi gibi değil başka bir eksi yanı yok . şu monster power lvl olayını denedin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Pek deneyemedim onu ya çok uykum vardı yattım hemen act 3'e bakıp. Sadece 10 lvl monster levela baktım act 1'de onda da skeletondan tek yiyip çıktım :) 1.8m hp'si vardı yanılmıyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 6 saat 375mf ile leoric ring aradım. çıkmadı. bir tane legendary, o da dandini monk head çıktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar