Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.pcgamer.com/2012/09/22/diablo-3-patch-1-05-interview-with-jay-wilson-and-wyatt-cheng/

tldr: şuanki mf capin üstüne çıkabiliyorsunuz /players commandle.
Mesaj tarihi:
Bunun olcağını belliydi. WW build diğer claslara göre iyi farm yapabiliyordu. Şahsen benim 3 arkadasım wizard-dh-dh oyunu bırakıp barbar açtılar. Muhtemelen barbardaki artış göz önüne alındığında nerf getirildi. Git diğer classları buff'la benle uğraşma. Çünkü blizzard pek nerf bilmez. Vurdumu öldürür.
Mesaj tarihi:
Hala WW buildine nerf geldiğini mi düşünüyorsunuz merak etmeyin hiçbir şey olmadı ben PTR'de baya bi denedim survival açısından hiçbir sorun yok . Whirlwind 9 fury'e düşürüldü daha çok dönebiliyoruz artık %25 damage azaltıldı mobların zaten eskisi kadar loh'a ihtiyaç olmayacak 1k loh idare eder gene . Battle rage 120 saniye oldu bu da gereksiz fury kullanımını engelledi . Fury'de sıkıntı çekerseniz animosity alırsınız hp'de sorun olursa Inspirin presence bufflandı saniyede 2 %hp veriyor Impunity yerine Invigorate rune'üyle hiç life regen olmasa bile 1.2k regen oluyor bu 2 skillden . Yani denge geldi bi nevi sprinte nerf gelmemiş olsa oyunun dengesi bozulurdu zaten 10klık setle bile act 3 farmlardın patchten sonra . Tek kötü yanı artık berserker sınırsız kullanılmıyor gene bile kullanırsın ama eskisi gibi değil başka bir eksi yanı yok .
Mesaj tarihi:
Hannibal44 said:

Hala WW buildine nerf geldiğini mi düşünüyorsunuz merak etmeyin hiçbir şey olmadı ben PTR'de baya bi denedim survival açısından hiçbir sorun yok . Whirlwind 9 fury'e düşürüldü daha çok dönebiliyoruz artık %25 damage azaltıldı mobların zaten eskisi kadar loh'a ihtiyaç olmayacak 1k loh idare eder gene . Battle rage 120 saniye oldu bu da gereksiz fury kullanımını engelledi . Fury'de sıkıntı çekerseniz animosity alırsınız hp'de sorun olursa Inspirin presence bufflandı saniyede 2 %hp veriyor Impunity yerine Invigorate rune'üyle hiç life regen olmasa bile 1.2k regen oluyor bu 2 skillden . Yani denge geldi bi nevi sprinte nerf gelmemiş olsa oyunun dengesi bozulurdu zaten 10klık setle bile act 3 farmlardın patchten sonra . Tek kötü yanı artık berserker sınırsız kullanılmıyor gene bile kullanırsın ama eskisi gibi değil başka bir eksi yanı yok .

şu monster power lvl olayını denedin mi peki?
Mesaj tarihi:
Pek deneyemedim onu ya çok uykum vardı yattım hemen act 3'e bakıp. Sadece 10 lvl monster levela baktım act 1'de onda da skeletondan tek yiyip çıktım :) 1.8m hp'si vardı yanılmıyorsam..
  • Yeni Oluştur...