Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi keske kesmeseydim hic birinizi ya sene 2012 oldu bitmedi muhabbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ah ah cove'da sen biyere kadarda Thalion bağrıyordu doruknetin çalışanıyım diye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Speedci ne olacak jhasjkdhasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 E Zegna yalansa yalan de. (Görüyosunuz geçiştiriyor. İtiraf etmiş kadar oldu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 search edin 10 sene gecmis hep aynı seyı soylerim :D edit olsam soylerdim, bir tane skill item editi olmadı ama nigthmare unicorn spawnlarını bilirdim cunku staffa alınan kızlardan birisiyle sevgili olmustum dsfg o da seer di pleveli yetmiyodu , gm olsa yaptırırdım :D onun dışında bu soylentinin %80 i kesilenlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bragin lance Nebulada esiyodun da Dark Venue de dayaga doyurdum simdi onlarida anlat madem dasldkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Aluriel said: Myshkin said: abi ww-barbar build olmasa çoğu kişi için rüya zaten o zorluklar, merak ediyorum monklar falan nasıl dayanıyor ww/tornado oynamıyorum ben. weapon throw oynuyorum ve mp4 gayet rahat. yalnız şu realm of turmoilde kulle+siegebreaker zorladı işte mp4 ile. elite packler sorun değil mp6 falan da kesiliyor da değmiyor pek 2 kat fazla hp ile uğraşmaya şu anki gear ile. kulle ile siegebreaker'ı çok rahat kesiyorum mp5de falan çünkü 1500 LOh- 3% life steal var bende tornadoları dayayınca hiç kasmadan kesiyorum. bana da magdayla skelatalın çocuğu baya ters geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Zegna said: search edin 10 sene gecmis hep aynı seyı soylerim :D edit olsam soylerdim, bir tane skill item editi olmadı ama nigthmare unicorn spawnlarını bilirdim cunku staffa alınan kızlardan birisiyle sevgili olmustum dsfg o da seer di pleveli yetmiyodu , gm olsa yaptırırdım :D onun dışında bu soylentinin %80 i kesilenlerden :D Edit değil ben şahidim :D +15 black staffını lootlamıştık evin önünden ayrılmadı staffı geri alana dek :D edit olsa uğraşmazdı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hmm. Zegna, deady'e rüşvet veriyo sanırım. Forumda bir yerlere sorumlu yapacak heralde. O diilde bu 4. köyde key düşüren eleman var ya. Hah o. Onun ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 milleti stalklamaktan diablo oynamaya vaktin kalıyormuydu ace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şuan 30luk reg crystal kırsam alayınızı nox'a bağlarım laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Kalıyo kalıyo. Keylerin hepsinden 3er tane yaptım. Bide su 4. act'takini tamamladım mı tamamdır. Scoundrel'in freezi olmasa cidden işkence olurdu da. Yırtıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bende blizz'de editim mauha 2 post atıp elit kesiorm sayısal loto gibi affix açıyorum. 600mden bid'e akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 54 paragon ve mf capli barbarımla 7 legendart çıktı hepsi çöp. brimstonelar da ucuzladı lan oradan da içe kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi o nasıl bir chest allah aşkına best afix gibi bişey yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şu chesti kaldır gözünü seviyim kuduruyorum burda gördükçe dfgdf hiç uğraşmadan 4 legendary düşürdüm bugün hepsi bir kaç milyonluk en fazla. her patch aynı hikaye: bir kaç gün loot açık, ah dolunca hop droplar azalıyor. tuttular patchi gene vize öncesi çıkarttılar doya doya farm yapamadık bi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 keep level 2 resplendent chest'in 100% spawn olmasını kaldırmış izbeler ya. ikidir çıkmıyor chest. hani çokta kolay değil ballı değilsen denk getirmesi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yaw abiler mp 5 te act 1 key i düşüremedim daha. çıldıracam bi yol söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 İlk hellfire ringim. Ne diyim. A mı diyim B mi diyim. Ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ayırlı olsun beya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aceace said: İlk hellfire ringim. Ne diyim. A mı diyim B mi diyim. Ne diyim? Helal lan sonunda başardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 emre3877 said: yaw abiler mp 5 te act 1 key i düşüremedim daha. çıldıracam bi yol söyleyin Yolu falan yok dostum. Valor 5 yapıp giricen kader kısmet meseleleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aceace said: İlk hellfire ringim. Ne diyim. A mı diyim B mi diyim. Ne diyim? helal. ben 2 parça düşürüp yattım valla. warden kesersin key düşmez, boss kesersin parça düşmez çok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bosslardan kaç parça toplayıp yapıyosun Hell Fire ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar