Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3ZOqAB9b_UI&feature=plcp denemek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Seperate said: Bu arada PTR'de olan orda kalıyor dimi yanlış bilmiyorum ? yada yanlış biliyorum ,çünkü baya PTR çıktığından beri 7/24 onu oynayan insanlar var abi bende bunu merak ediyorum biri cevap verse süper olucak. 8ha birde bana yardımcı olucaktın neoldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tabi PTR'de olan orada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o zaman cidden çok işsiz var çok işssiz var @vaako51 abi denk gelemiyoruz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aluriel said: kiymaliborek said: Her patch statlari yukseltiyorlar. Nice move. neyi yükseltmişlerdi daha önce statlarla ilgili? her patch 100 er 100 er artan bow dpslerinden baslayabiliriz. 2 ay once super gearim var diye birakan adam kendini dimdizlak bulacak su patchden sonra. mmo kafasini birakaydilar iyi olacakti su diabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=h6YzZxqApP8 Adamlar MP lvl 10'da kesmişler bile uberbossları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 18 dk da kesmişler düşen loot a bak ama küfür gibi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 3 kişilik mp 10 ile solo mp 10 arasında fark varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 3 katı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu arada 1.0.5 te duzenli kasıcak varmı benle? parti olayına girelim. gearlar birbirine yakın olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 olabilir de niye parti ? solo her türlü daha rahattı şu ana kadar ,yeni birşey mi gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sanmıyorum da, ben sınırsız bear spamlayabiliyorum manam bitmiyor bitse bile geri doluyo bi anda filan, onumde + birisi varsa direk durmaksızın ilerliyo mesela progress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 moblar bitmese keşke hiç hep gelseler böyle azmodan yolundaki akrepler gibi asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Zegna said: bu arada 1.0.5 te duzenli kasıcak varmı benle? parti olayına girelim. gearlar birbirine yakın olursa iyi olur. 55k dps 1000 all resist barbi takılırım seninle uyarsa sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bende gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 93k dps 800er resist WW ile gelmek isterdim... Ama 0 LoH var. Adam sayısı arttıkça bana sıkıntı oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 buffsız 70k dps 1k all resist 1500 LOH WW-Barbar adam lazım olursa takılırım ben de 1.0.5'de. önce bi girebilsek tabi güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şimdi 1.05 de kesin Loh lazım diyomusunuz arkadaşlar ? Yada kalkan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 aha girdim sonunda ptr'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 1 saattir takılıyorum level 4'de 2 kere öldüm. ww barbar hala kolay kasıyor 5-6 denicem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Monster power 4te denedim bende biraz. Zorlamıyor ama WotB'u açık tutmak ciddi zor bişe :D Birde kesmek bayaa zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 millet monster lvl 4te zorlanmıyor. normal serverde leornikte takılıyoruz ekseri .testte 1 lvl leornik te denedik ve sadece fare ile takılırken normal serverde testte leorniğin dısardakı sarı eleman 3m 025 k canı vardı ve elbette saz arkadaşları maviler malesef m1lvl de bile öldük bayya stresliydi hadi 5 lvl ve üstü biraz zorlasa bir şey demeyiz ama 1 lvl bile act 3 inferno gibi ..çok kötü 100 lvl paragonu göremeyeceğiz anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 destur normalde mi testtemi mlvl demi değil mi vs biraz açıkla çok karışık yazmışın nerde ne zaman takıldığını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 fark ettik ağam accayip bir cümle kurmuşuz ay em sori normal serverde leornik pasajda 1 ,1 buçuk dakkada 100-200 k exp kasıyoruz hemen oradan The Festering Woods geciyoruz toplamda 1m - 1m 2 k eksperians toplanıyor testte aynı yeri mon level 1 denedikte bayya zorladı bizce inferno akt 3 eşdeğer elitler vs ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar