dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zaten tamamı kişisel beğeni-beklenti yaw. < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Tamamda hani eink super kitap okumak icin diyoruzda kitap olmadigini da yazmak istedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi bu devirde ingilizce okuyamayan adam yoktur bence. hani bu sitede yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 GERGE said: Sayfa geçişleri son modellerde iBook'da yaptığın kadar hızlı. Ayrıce yeni Kindle eskisinde olan internet, müzik gibi şeyleri kaldırmış; istemiyorum ben öyle şeyler. eReader sadece kitap olsun istiyorum, içine bir sürü özellik koymasınlar. İlk Nook mesela müzik çalışıyor, kulaklık giriyordu, ses kalitesi iyiydi; yeni Nook'dan ses çıkarma özelliğini kaldırmışlar, daha da iyi olmuş böyle. Alet sadece kitap okumaya yarasın diyorum yani. aynen bu (tu) nook simple touch & glowlight kullanıyorum bende bu arada sayfa geçişi yavaşlığı diye bir şey yok bastığın anda geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ben okuyabiliyorumda tam oturtamiyorum abi. Yuz sene oncesinin bilmemne kisisine gonderme yapiyor ya da bir cok baska gondermeler var isin icinden cikilmiyor. Konusmalar tamam tasvirleri algilamak da zor.. Cevirmenin notu nun ne kadar onemli oldugunu ogrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Millet kavga ede dursun apple gene tuketti ilk stoklari 20 dk icinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi apple ın zaman gazetesi taktiğiyle çalıştığını dşünmeye başlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 apple olsam tüm paramı nukelere yatırır sonra kendi kendimi nukelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Apple garip bir firma. Apple kullanmaya başlayınca Apple haterlığım azalmaya başladı. Niye bunu yapamıyorum diye çığlık atmak istediğim anlar var ama genel olarak app açısından en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi bu ne ya http://forum.paticik.com/thumbnails/e38/c65/787/5da/a24/3d7/b82/d44/29d/be8/24_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ne kadar farklı yapılabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ton ve erkan bağlantı noktaları farklı. Ayrıca daha iyiyse kopya sayılmaz. Ayrıca özelleştirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 daha iyiyse kopya sayilmaz ne demek ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Vılığğvılığğlığlığ hatta. http://www.youtube.com/watch?v=7huae767Rxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 said: 133 piyasadaki en ideal boyutlara sahip tablet bilgisayar. ne 7 inç'ler gibi uzun ince devasa bir telefon görüntüsü çiziyor ne de 10 inçler kadar büyük ve ağır. hatta ipad 2 mi bir şekilde nasıl bir ipad mini ile takas edebilirim onu ciddi ciddi düşünmeye başladım.. paylaş↓ 04.11.2012 01:39· never şikayet 134 cuma gunu apple store dan alip [24 saat kurcaladiktan sonra neden retina display'e sahip olmadigini anladigim cihazdir. anladim cunku bu cihaza retina display koyarsan 9.7' lik ipad i kimse almaz.steve amcamiz boyut konusunda ciddi bir hata yapmistir gorunuse gore cunku mukemmel tablet boyutu budur. bu gidisle bu piyasanin krali olabilecek boyutta cihazdir paylaş↓ 04.11.2012 09:14· alperinan abi bu adamların kafalar komik ya. cidden beyinleri yıkanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 escape said: ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen. ingilizce kolay be günde yarım saat baksan çözersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hadi kaffaltıya gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dasaaa said: escape said: ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen. ingilizce kolay be günde yarım saat baksan çözersin bence kolay dedik de o kadar da değil.. ben ciddiydim ama. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bunu araba dashboard'ına radyonun olduğu yere koymuş bazı abiler, çok güzel olmuş. aratın bi izleyin, net çok yavaş bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vsCuMXd99LI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gordum bugun cok guzel boyutlari falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 "roket adam" said: bunu araba dashboard'ına radyonun olduğu yere koymuş bazı abiler, çok güzel olmuş. aratın bi izleyin, net çok yavaş bende :) http://www.youtube.com/watch?v=zDThVZzVtqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ny'ta havaalanında 2 kişi 3600 tanesini çalmış depolardan, 1.5 milyon$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar