Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad Mini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Sayfa geçişleri son modellerde iBook'da yaptığın kadar hızlı. Ayrıce yeni Kindle eskisinde olan internet, müzik gibi şeyleri kaldırmış; istemiyorum ben öyle şeyler. eReader sadece kitap olsun istiyorum, içine bir sürü özellik koymasınlar. İlk Nook mesela müzik çalışıyor, kulaklık giriyordu, ses kalitesi iyiydi; yeni Nook'dan ses çıkarma özelliğini kaldırmışlar, daha da iyi olmuş böyle.

Alet sadece kitap okumaya yarasın diyorum yani.

aynen bu (tu)
nook simple touch & glowlight kullanıyorum bende bu arada sayfa geçişi yavaşlığı diye bir şey yok bastığın anda geçiyor
Mesaj tarihi:
Ben okuyabiliyorumda tam oturtamiyorum abi. Yuz sene oncesinin bilmemne kisisine gonderme yapiyor ya da bir cok baska gondermeler var isin icinden cikilmiyor. Konusmalar tamam tasvirleri algilamak da zor.. Cevirmenin notu nun ne kadar onemli oldugunu ogrendim..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Apple garip bir firma. Apple kullanmaya başlayınca Apple haterlığım azalmaya başladı. Niye bunu yapamıyorum diye çığlık atmak istediğim anlar var ama genel olarak app açısından en iyisi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ton ve erkan bağlantı noktaları farklı. Ayrıca daha iyiyse kopya sayılmaz. Ayrıca özelleştirilebiliyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:

133
piyasadaki en ideal boyutlara sahip tablet bilgisayar. ne 7 inç'ler gibi uzun ince devasa bir telefon görüntüsü çiziyor ne de 10 inçler kadar büyük ve ağır. hatta ipad 2 mi bir şekilde nasıl bir ipad mini ile takas edebilirim onu ciddi ciddi düşünmeye başladım..
paylaş↓
04.11.2012 01:39· never
şikayet
134
cuma gunu apple store dan alip [24 saat kurcaladiktan sonra neden retina display'e sahip olmadigini anladigim cihazdir. anladim cunku bu cihaza retina display koyarsan 9.7' lik ipad i kimse almaz.steve amcamiz boyut konusunda ciddi bir hata yapmistir gorunuse gore cunku mukemmel tablet boyutu budur. bu gidisle bu piyasanin krali olabilecek boyutta cihazdir
paylaş↓
04.11.2012 09:14· alperinan

abi bu adamların kafalar komik ya.
cidden beyinleri yıkanmış
Mesaj tarihi:
escape said:

ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen.

ingilizce kolay be

günde yarım saat baksan çözersin bence
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

escape said:

ingilizce kolay be

günde yarım saat baksan çözersin bence

kolay dedik de o kadar da değil.. ben ciddiydim ama. neyse
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

bunu araba dashboard'ına radyonun olduğu yere koymuş bazı abiler, çok güzel olmuş. aratın bi izleyin, net çok yavaş bende :)

http://www.youtube.com/watch?v=zDThVZzVtqw
  • Yeni Oluştur...