Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad Mini

Teodor

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Sayfa geçişleri son modellerde iBook'da yaptığın kadar hızlı. Ayrıce yeni Kindle eskisinde olan internet, müzik gibi şeyleri kaldırmış; istemiyorum ben öyle şeyler. eReader sadece kitap olsun istiyorum, içine bir sürü özellik koymasınlar. İlk Nook mesela müzik çalışıyor, kulaklık giriyordu, ses kalitesi iyiydi; yeni Nook'dan ses çıkarma özelliğini kaldırmışlar, daha da iyi olmuş böyle.

Alet sadece kitap okumaya yarasın diyorum yani.

aynen bu (tu)
nook simple touch & glowlight kullanıyorum bende bu arada sayfa geçişi yavaşlığı diye bir şey yok bastığın anda geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:

133
piyasadaki en ideal boyutlara sahip tablet bilgisayar. ne 7 inç'ler gibi uzun ince devasa bir telefon görüntüsü çiziyor ne de 10 inçler kadar büyük ve ağır. hatta ipad 2 mi bir şekilde nasıl bir ipad mini ile takas edebilirim onu ciddi ciddi düşünmeye başladım..
paylaş↓
04.11.2012 01:39· never
şikayet
134
cuma gunu apple store dan alip [24 saat kurcaladiktan sonra neden retina display'e sahip olmadigini anladigim cihazdir. anladim cunku bu cihaza retina display koyarsan 9.7' lik ipad i kimse almaz.steve amcamiz boyut konusunda ciddi bir hata yapmistir gorunuse gore cunku mukemmel tablet boyutu budur. bu gidisle bu piyasanin krali olabilecek boyutta cihazdir
paylaş↓
04.11.2012 09:14· alperinan

abi bu adamların kafalar komik ya.
cidden beyinleri yıkanmış
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

escape said:

ben varım.. sizin gibi anadolu lisesi mezunu falan değilim, ya da okudugum üniversite ing eğitim vermiyor, özel okul değil.. altyapım 0 zaten. "kendini geliştir hedehödö" .. bırakın acilen.

ingilizce kolay be

günde yarım saat baksan çözersin bence

kolay dedik de o kadar da değil.. ben ciddiydim ama. neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...