Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BabacumMostors said: ne eko sistemmiş arkadaş ya, ayı tuzağı gibi kaptırdıkça kaptırıyorsun E iyi de boyle bi aletteki en onemli sey ki o? Spec'ler falan yalan yani. Sadece 512 mb ram varmis da processor eskiymis de, banane. Kullanim amacini dusunursen ekran ve app'ler en onemli faktorler. Sirf bu sebepten akli basinda insanlar surface'i cok degerlendirmiyor. Ayi tuzagi gibi kaptirdikca kaptirmak durumunun sebebi de apple degil ki developerlar. Tercih yapmak sana kaliyor. Eger tum developerlar cikip "bi versiyonu alinca tum platformlarda kullanabilirsiniz" derse ayi tuzagi falan kalmaz. Ama olmuyor oyle. Su an amazon mesela android alet satmasina ragmen sadece kendi marketinden uygulama indirmeye izin veriyor(sanirim). N7 ve kindle'in daha ucuz olmasinin bir sebebi de o zaten, insanlar alsinlar bizim ekosistemimize girsinler mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 iş vs maksadı dışında tabletle fotoğraf/video mu çekilir ya.. hani tasarımcısındır mekanın/objenin fotoğrafını çekip üstünde çalakalem çalışıp müşteriye fikir verirsin yada kendine daha sonrası için taslak olarak alırsın de şurada fikirlerini beyan edenler arasında bu şekilde çalışan da yok bildiğim akdarıyla tabletin arkasında kamera olması çok da matah bir şey değil, olsa bile 2mp bile oldukça işe yarar ha ben ipad2 nin fiyatının düşmesini bekliyorum olmadı gidip samsung 10.1 alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu güne kadr seyrettiğim en kötü apple lansmanıydı. hele cihazları tanıtan adamın yapmacıklığı sürekli "amazing" değişi hele imac in kenarını açıp "see??" demesi falan acaip boktandı bence. steve jobs heralde 4 takla atmıştır. mini diye çıkardıkları aletin hiçbir esprisi yok. daha çok satmak için çıkan bişi. satarda.. 4.nesil ipad çıkarmalarıda gizlice gerçekten şok oldum. adınıda değiştirmişler. "ipad with retina display" olmuş. tim cook bi ara 3.nesil 4.nsil laflarını karıştırdı. en iğrenci ise: salonda adam osursa gülen ve alkışlayan kitleydi. tek güzel şey imac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Deacon said: BabacumMostors said: ne eko sistemmiş arkadaş ya, ayı tuzağı gibi kaptırdıkça kaptırıyorsun E iyi de boyle bi aletteki en onemli sey ki o? Spec'ler falan yalan yani. Sadece 512 mb ram varmis da processor eskiymis de, banane. Kullanim amacini dusunursen ekran ve app'ler en onemli faktorler. Sirf bu sebepten akli basinda insanlar surface'i cok degerlendirmiyor. Ayi tuzagi gibi kaptirdikca kaptirmak durumunun sebebi de apple degil ki developerlar. Tercih yapmak sana kaliyor. Eger tum developerlar cikip "bi versiyonu alinca tum platformlarda kullanabilirsiniz" derse ayi tuzagi falan kalmaz. Ama olmuyor oyle. Su an amazon mesela android alet satmasina ragmen sadece kendi marketinden uygulama indirmeye izin veriyor(sanirim). N7 ve kindle'in daha ucuz olmasinin bir sebebi de o zaten, insanlar alsinlar bizim ekosistemimize girsinler mantigi. şu ekosistem olayı genel anlamda ayı tuzağı ya, sadece apple için de demiyorum hoş ben 5800 telefon kullanan ve daha fazlasını istemeyen biriyim ama başka amaçlardan ötürü bir tablet arayışım da yok değil esasında en iyisi şu asusun çıkardığı telefondan dizüstü bilgisayara doğru giden dalga, işte tam benlik set o hop telefon hop tablet hop dizüstü, ayrıca oradan oraya uygulama taşıma gibi şeyler de yok lan ben biraz daha bekleyeyim telefonu da değiştiririm böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben mini için fiyatı düşük buluyorum apple vari düşünürsek. ipod touch 299 dolar. ipad mini 330 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kanuni said: Abi daha ne olsun bence nefis boy. Hafifte. Gunes harici ben einkleri sevemedim ya. Ipad mini adima daha iyi. Digerlerinde tek kitap okuma cok kisiyor hareket alanini. Ipad de, nexusda falan kitabi oku cizgiroman oku manga oku video seyret foto cek nete gir, oyun oyna, maile bak, office kullan vs derken eziyor. Hem son model Nook'um hem de iPad'im var abi. İkisini birden taşıyorum çantada çünkü iPad ne kadar uğraşsa da Nook verdiği kitap okuma zevkini ve rahatlığını vermiyor. Dergi, çizgiroman, manga, müzik, internet, anime, film, dizi gibi şeyler için sadece iPad kullanıyorum; bilgisayarı sadece iş yapmak için açıyorum sadece neredeyse ama kitap okurken Nook'un üzerine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Tabletle fotograf cekende cok videoda.. Musteri her zaman haklidir. Tabletle fotomu cekilir o yuzden sacma demekde yani ne diyim bilemedim hatermiydi neydi o. Cok ceken var fyi. Gerge ben sevemedim, einki kullanan aletler cok ilkel geliyorlar bana kisisel secim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ben de iPad'i çok daha fazla kullanıyorum, kitap dışında bir sürü işe yarıyor ama eInk'e ilkel demek doğru değil. Yeni Nook'un sayfa değişimi iPad kadar hızlı. Ekran isterse 300ppi olsun, Nook'un ekranında yazılar daha net görünüyor ve daah rahat okunuyor. Ekranı da küçük değil, aksine iPad ekranı büyük. Nook ekranı klasik paperback boyutlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yo yo ilkel dedigim eink degil makinenin kendisi. eink super bir sey ama o sayfa gecislerindeki agirlik nette gezememen falan cok kotu. hani 3-5 seneye coook daha iyi olacak aletler. aletlerin ozellikleri tekil o yuzden. eink bencede super ama elime aldigim zaman alet biraz anla iste. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sayfa geçişleri son modellerde iBook'da yaptığın kadar hızlı. Ayrıce yeni Kindle eskisinde olan internet, müzik gibi şeyleri kaldırmış; istemiyorum ben öyle şeyler. eReader sadece kitap olsun istiyorum, içine bir sürü özellik koymasınlar. İlk Nook mesela müzik çalışıyor, kulaklık giriyordu, ses kalitesi iyiydi; yeni Nook'dan ses çıkarma özelliğini kaldırmışlar, daha da iyi olmuş böyle. Alet sadece kitap okumaya yarasın diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 e-reader cihazi birincil elden alip kurcalayana kadar Kanuni gibi dusunuyordum acikcasi, ama 2 onceki nesil kindle ile oynadigimdan beri fikrim Gerge'nin dedigi yonde. Yakin arkadaslarim benden farkli olarak kitap kurdu insanlar, ve kindle/nook cihazlari ile acayip mutlu, imrendigim bir iliskileri var oyle diyim.. bencede, o aletin multimedia hatta media ozelliklerine ihtiyaci yok..(gorme zorlugu cekenler icin sesli anlatim disinda)..fiyatinin daha dusmesi, yalinligini korumasi, daha cok dil e cevrilmesi tek eksikleri..(can yayinlari / yapi kredi / ideefixe sozum sana :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Zaten ingilizce kitap okumuyorsan bosuna ebook reader turkiyede. Kitap yok kihihikihikiokolok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 The .9 inch increase on the diagonal gives 35% more display area, says Phil. "That's a huge difference, and it doesn't stop there." hayat yalan uzerine. kime inanacagiz bilemiyorum artik. bana inanin en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 birde nexusun cozunurlugu daha fazla ipad miniden 1280x800 vs 1024x768 neler oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 apple iyice soguttu kendinden su son 2 keynote ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Alet fena degil, eed teknik cok sikinti bulursunuz bu aletlerde ama aslinda her sey fiyatlandirmada bitiyor, o zaman eksikliklerin onemi kalmiyor. 100 dolar daha ucuz olsaydi bence buradaki olumsuz yorumlarda azalicakti. Fiyatlandirmada sorun var aslinda genel olarak. Bu arada bende nook ve nexus cuyum. Eink in okurken ki verdigi haz farkli karsilastirilmasi dogru degil. Yani bende nexus u daha fazla kullaniyorum ama nook veya einkler bi is yapiyo tam yapiyo. O yuzden eger kitap okuyan biri degilseniz hic kindle nook vs gibi eink bakmayin. Android/ios bazli tabletlerden sasmayin. Kitap okucaksaniz bi gidin einki elinize alin bi de ipad, zaten farki hemen gorursunuz. Ozellikle uzun okumalarda gozunuze tecavuz edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 apple sitivden sonra saçmalamaya başladı. gereksiz yani şu ipad mini.. fiyatı daha da gereksiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kanuni said: Zaten ingilizce kitap okumuyorsan bosuna ebook reader turkiyede. Kitap yok kihihikihikiokolok lan evet ya afdf az kalsın alıyodum "lan senin kitap okuyacak kadar ingilizcen mi var türkce ebook nasıl bulcan" dedi vs anlattı.. vazgeçtim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 turkce ebook var ki baya korsanı bile var(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 nedanko +1 wot çekmeye gerek yok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Noluyor :) Ama cidden ingilizce kitap okuyamiyorsaniz bosa almis olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Flassh said: turkce ebook var ki baya korsanı bile var(:P) istediğin kitabın e-book'unu bulamıyosun ama.. ya da ben bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Birde einke kotu diyormusum pozisyonuna dusmemek adina bende hem nook hemde kindle olmasina ragmen ipad ile her isimi yapiyorum demek istiyorum tekrardan. Cilgin gibi saatlerce kitap okumadigim icin sorunum yok yani goz agrisi vs ile ilgili. Secim ve kisisel begeni beklenti meselesi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 escape said: Flassh said: turkce ebook var ki baya korsanı bile var(:P) istediğin kitabın e-book'unu bulamıyosun ama.. ya da ben bulamıyorum 1,5 -2 milyon kitaba karsi 5.000 tane falan kitap var cogu begenimde degil, korsan pdf ceviriler var berbat otesi ki einkde pdf cok feci calibrede cevirsen berbat oluyor ortalik. Fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar